Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lycosa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző posztunkból kiderül, hogy hogyan tudtok az új admin felületen oldaldobozt létrehozni. Tehát a Beállítások/Oldaldobozok menü fül alatt a Keltetőben (középső oszlop) található elemek melletti plusz ikonra kattintva tudtok új oldaldobozt létrehozni. Térjünk rá a link oldaldobozokra, melyek a…..
Vasárnap lesz a Táncválasztó párválasztó néven beharangozott az állami párkereső mozgalom első eseménye. Összesen tíz nagyvárosban lesz buli, Szabad egy táncra címen. A kormány azoknak az egyetemista korú fiataloknak szeretne segíteni, akiknek „elfoglaltságaik, a…..
Angol cím: Family Gay Magyar cím: - Leírás: Peter, hogy visszafizesse adósságát, orvosi kísérleti alanynak áll, ahol megfertőzik a "meleg génnel". Ennek hatására Peter homoszexuálisként kezd el viselkedni.Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most:…..
Lycosa 2010.07.28 16:48:23
@saskvabel: Szia. Az angol-magyar koprodukción tudsz segíteni, ha BS playert használsz. Azon tudod szabályozni, hogy angolul vagy magyarul szeretnéd nézni kedvenc rajzfilmedet :D
Angol cím: Ocean's Three and a Half Magyar cím: - Leírás: Bonnie, Joe felesége végül megszüli a gyermekét: egy kislányt, akibe Stewie halálosan szerelmes lesz. Joe kölcsönt vesz fel egy uzsorástól, mivel megérkezik a hatalmas kórházi számla, és hogy visszafizesse, Mr.…..