Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amorall

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott álltam egyedül egy szál semmiben. Amikor kimentem, a számítógépeken épp a Farmerama játék ment. A mi nap egy sztorit olvastam a blogon, és gondoltam én is elmondom a történetemet.  28 hetes hetes voltam amikor haza látogattam egy osztálytalálkozóra. Kismama lévén…..
Ingyen szórt ajándékért aztán tényleg felesleges rinyálni, de legalábbis érdekes, hogyan sorsolták ki, ki nézheti a Budapest Airportra érkező Airbus 380-at a reptér teraszáról:Talán kevesen tudják, de október 2.-án hazánkba látogat a világ legnagyobb utasszálító gépe az…..
Interneten vásárolni kényelmes, mert ki sem kell mozdulni érte és 8 napon belül szó nélkül vissza lehet küldeni a cuccot. Kivéve, amikor nem. Naiv ügyfél a hasznosholmik.hu-ról rendelt ágyneműt, ám a kiszállított termék paraméterei nem egyeztek a rendeléssel, így saját…..
A Homár elismeri, hogy hibázott a címben, hiszen még nem pereli, csak perrel fenyegeti naiv ügyfél a Green Travel utazási irodát, amiért 5 csillagosnak foglalt török szállodájában csótány és mocsok várta. Sajnos naiv ügyfél panaszaira nem sikerült érdemben válaszolni:A…..
Praxis Mindenem vérben úszott 2011.09.24 08:58:00
Tisztelt Cím!   Elmesélném az én történetemet...Nos, az én történetem 2010 tavaszán esett meg. Teherbe estem és a férjemmel nagyon boldogok voltunk. 4 hetes lehettem a mikor észre vetem és elmentem a nőgyógyászomhoz. Ott ultrahanggal megvizsgált és azt mondta gratulál 4…..
Praxis Magyarországi orvos horror 2011.09.22 06:00:00
Tisztelt „praxisblog” ! Az én kálváriám az orvos szakértőkkel és a műtétemet elvégző orvos hanyagsága miatt, a mai napig is tart, a bírósági joggyakorlat a szakértői véleményre hagyatkozva hoz döntést! Gratulálok az orvos lobbisták munkájához, akik a polgári…..
Védi a prosztatát, elősegíti a jobb vérkeringést, és kényelemesebb ülést biztosítva a fenékrészre helyezi át a kerékpáros súlyát, mindezeket az előnyöket tudományos orvosi vizsgálatok is alátámasztják. Az orr nélküli nyereg mégsem lett világhódító újítás, mert van…..
István megdöbbenve vette észre, hogy karácsonyra vett dominókártyás telefonszámának előző tulajdonosának minden személyes adatát elolvashatta a weben:Tisztelt Telekom! Vásároltunk egy vadonatúj dominós telefont aminek a személyes regisztrációs oldalán egy régi felhasználó…..
Templom a Ferenciek terén, óriási reklámhálóval. Normális dolog ez? Egyfelől nem, mert ha az lenne, nem magyaráznák egy ekkora táblán, hogy miről is van szó:   Másfelől meg persze hogy az, pénzt kell előteremteni a Belvárosi Ferences Templom renoválására. Nem…..
Igen vicces lenne, ha közel hatvan átvert online vásárló jól beperelné a Galéria Savaria nevű online piacteret és nyernének tőle közel hatvan gyémántgyűrűt. A legviccesebb, hogy ez első blikkre nem is tűnik akkora képtelenségnek.A szájt most éppen igen szórakoztató…..
A magyar postás legalább világhírű, mert mindent képes kilopni a levélből-csomagból. Ugye, milyen könnyen dobálódzunk az olyan szavakkal, mint a "mindent"? Igazából arra gondolunk ilyenkor, hogy "szinte mindent". De tévedünk. Igen vicces, sőt fergeteges…..
 A Szociális Szakma petíciója  a szülészeti ellátórendszer reformjáért és Geréb Ágnesért A Szociális Szakma alábbi képviselői és a hozzájuk csatlakozók  - aláírásukkal is megerősítve - döbbenten fogadják és tiltakoznak az ellen,  ahogyan…..
Sok gyógyszercég pénzel orvosokat például előadásokért, amik elvileg nem befolyásolhatják azt, az orvos később melyik gyógyszert írja fel egy bizonyos indikációban, de hát elvileg mégis megtörténhet. A lényeg az, hogy jobb erről tudni. Az USA-ban most hoztak nyilvánosságra…..
Mexico:) 2010.09.04.(szombat) 2010.09.10 03:02:36
Kedden este egy családi szülinapra mentünk,ahol volt két édes kisgyerek. A kislány még nagyon picike volt és nagyon félt tőlem, a kisfiú(Diego) viszont egy született rosszcsont. És végre volt TORTA,nagyon finom volt. Mikor jöttünk hazafele,Diegotól kaptam egy puszikát. Utánna…..
A reformdüh nevű betegséget Gyurcsány Ferencnél mutatták ki a Fidesz szakemberei, arról azonban nem szóltak, hogy a betegség fertőző, és vizsgálat közben ők is elkaphatták. Erre enged következtetni, hogy a kormányváltás után úgy nevezett fiatalos stílusban jelentették be:…..