Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barsled

0 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Ürge-Vorsatz Diána után most Matolcsi Máténak ugrottak neki, úgyhogy megpróbálom pár sorban vázolni azt, hogy egészen pontosan mi is a lényege a Matolcsi ügyének.     Bent Fuglede dán matematikus kérdezte a következőt. Ha A  n-dimenziós pozitív mértékű euklideszi halmazon van egy…..
barsled 2017.04.22 21:37:14
@DarthVader: "Simicska, a partizán is elmehet a jó édesanyjába. Attól függetlenül, sőt, annak ellenére, hogy most mindenki reménykedően csüng rajta." Elmenni elmehet, de azért nyilvánosságra hozhatna egy-két dolgot, amit tud. Nem fog, mert. Egyébként meg csüng rajta a franc, de nem mindenki. Ebből a szempontból is igen tanulságos mind Dudás Gergely, index.hu/velemeny/2017/04/21/duhosek_vagyunk_de_fuggetlenek/ mind Uj Péter írása 444.hu/2017/04/18/olvasoinkhozhoznak
        A horthysta kókler Molnár Attila Károly izéjét (jogi képviselőnk sápadtnak tűnik, nyugalom, az izé egy szép magyar szó, a legősibb magyar szavak egyike) Megadja Gábort uszította Orbán a kormánykritikus jobboldali értelmiségiekre. Megadja harmincezer forintért a zalaegerszegi…..
barsled 2017.04.22 21:05:38
@jotunder: Engem bánt a hozzászólásod :)
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
barsled 2017.04.10 23:31:25
@seol: :)
barsled 2017.04.20 22:09:02
@Watchdog: a túlvilágról figyel Ceausescu elvtárs, aki a paradicsom tőtávolságának optimális méretérőll adott nélkülözhetetlen útmutatást a Teleorman megye mezőgazdasági vezetőinek...
barsled 2017.04.20 22:11:49
         Nem hiszem, hogy a speciális magyar "konzervativizmusnak" a közeljövőben alternatívája lesz Magyarországon. Ez a konzervativizmus alig hasonlít a nyugati konzervativizmusra,  etatista, nacionalista, reakcionárius és enyhén bumburnyák, de...        Ha a választók többsége egy elviselhetően…..
barsled 2017.04.18 17:07:32
@stefan75: Nem tudom, hogy cáfolatként írtad-e, de én ugyanezt IS mondtam. Továbbá azt is, hogy még mindig dolgozik a közigazgatásban (amely bővebb fogalom az államigazgatásnál) egy csomó, erre kiképzett jó szakember, ezért nem szabad válogatás nélkül mindenkit kihajítani, de az alkalmatlanokat kötelező. Erre viszont jó a példád.
barsled 2017.04.18 21:01:20
@Janossz:
Csak nagyon részben van így. Még egy stagnáló gazdaságban is bőven lehet lopni. Stagnáláskor is kb. ugyanannyi jövedelem keletkezik, mint az előző évben. Ekkor lehet ugyanannyit lopni, de a jövedelemelosztás módosításával akár többet is.
Nem jól ismered te ezeket. Nem csak jövedelem, de a vagyonelemek lopására is van még bőven lehetőség.
És, ha van lehetőség, akkor lesz ötlet és kivitelezés is.
Mi meg nézzük, mint eddig.
barsled 2017.04.18 21:02:10
   Esettanulmány 1.   Szőnyi Szilárd rezsimpocok elemzi Felföldi Zoltán "közgazdász-politológust", idézve, hogy a "CEU az abortusz és a homoszexualitás életformáját támogatja". Ebből is látszik, hogy Felföldi gumidominó, de in concreto ez az ember volt az, aki ezt a pszichiátriai szempontból igen…..
barsled 2017.04.15 13:01:53
@Mister Gumpy:
Követeljük, hogy valaki mondja meg:
mi az a "stúberka"?
(Tegnap meg akartam kérdezni, de azután a sok hülyeségolvasás elvitte a memóriámat.)
       1.  Nem tudom, nem lesz-e ilyen a CEU ügye is, sajnos. Nem jó a nagy begombolkozás, hogy senkire sem hallgatunk. Legalább azokat érdemes megkérdezni, akik nem eleve ellenségesek, például a Professzorok Batthyány Köre” – (Szathmáry Eörs, a Professzorok Batthyány Köre tagja a Heti…..
barsled 2017.04.08 18:15:13
@aritus:
püf, püf, püf.
Az a baj, hogy ennél többet nem tudunk tenni. Elbújnak. Sem egyénenként sem testületileg, sem részhalmazként nem vitatkoznak. Nyilatkoznak. Kinyilatkoztatnak. Mi meg megállapítjuk, hogy vannak köztük komoly tudományos teljesítményt fölmutatók is.
Mondhatjuk még ezen kívül, hogy..., meg, hogy ..., sőt: ... a harapós kutyát.
Tulajdonképp semmi jelentőségük, de sokan úgy teszünk, mintha lenne, és viaskodunk a semmivel.
Örülünk, Vincent? Message... 2017.04.05 17:51:07
Tegnap este a Katonaban voltunk. Egyszer csak bejott a szinpadra a Mate Gabor es kit jatszott? Na, kit? Albert Pierrepoint-ot. Komoly...
"A miniszter azt mondta, van olyan egyetem, amely a vizsgálat szerint minden előírásnak megfelel, ez pedig a magát liberálisnak mondó McDaniel College. "Azt gondolom, hogy ha a kormánynak bárkinek problémája lenne, egy szimbolikus liberális egyetemet nem hagyna boldogulni". (Lazar Janos az…..
barsled 2017.04.01 22:01:44
@sárospataki lány: és ezt honnan veszed?
NEM a magyar állam a tulajdonosa. (az más kérdés, hogy magyar költségvetési támogatás nélkül összecsuklana.
      Mint ismeretes a Gyirmót FC orvosi teamje végzi Cristiano Ronaldo szokásos sportegészségügyi alul/felülvizsgálatát. Dr. Bélapátfalvai Jenő szerint nem felel meg a valóságnak a Real Madrid bejelentése, miszerint minden rendben van Ronaldo sportorvosijával. Eddig csak tizenhét vizsgálaton ment…..
barsled 2017.04.01 21:50:20
@_ef_: szerintem szót tévesztettél. Gondolom, a "szavakat" helyett "valagat" akartál írni.
      A rettenetesen buta Jeszenszky Géza abból csinált karriert, hogy elvette Antall József unokahúgát, Jeszenszky Zsolt pedig abból, hogy a rettenetesen buta Jeszenszky Géza fia. Százmilliókat jelenthet az ilyesmi a Balkán északi részén,     Ma valamiért minden tehetségtelen, korrupt szarházi…..
barsled 2017.03.29 13:54:33
@viharangöntő: De, még ezért is nevezhető talpnyalónak "Érdemeiért", nyugdíjas állásnak kapta a kinevezését, nem volt karrierdiplomata. Amúgy nem szólt be Orbánnak, csak jóval később. De közbecsúszott a norvég-alap basztatása, és e miatt lehetett neki kényelmetlen a különben kurva kényelmes oslói poszt. (Helyes kis villában gondtalan semmittevés néhány emberrel Osló egy jó negyedében. Korábban jártam ott, az akkori nagykövet még főzött is nekünk, az volt a hobbija.) Akkor is képtelen volt bármi értelmeset tenni, inkább lemondott. (De lehet, hogy más miatt) És a lemondásáról azóta sem mondott semmi relevánsat. Pedig mondhatott volna.
barsled 2017.03.29 13:59:14
@fortin: Tényleg nem tudom, mi volt a kiemelkedő külpolitikusi teljesítménye.
barsled 2017.03.29 17:34:21
@ámbátor:
Granasztói művelt, európai polgár volt, és a kilencvenes évek elején brüsszeli, a NATO-hoz és az EU-hoz is rendelt nagykövet. Politikusi teljesítményéről (mivoltáról) nincs tudomásom.
1.  "Félbeszakította a Tokaji Írótáborban való részvételét Kukorelly Endre költő, író, s hazautazott Budapestre, mert csütörtökre virradó éjjel olyan súlyosan megütötte őt Csender Levente író, hogy kórházban kellett ellátni." (2014) 2.  József Attila-díjat kapott Csender Levente. (2017) UPDATE: …..
barsled 2017.03.16 09:02:42
@esernyősEvezős: Á, az csak kismértékben. 1988 óta Magyarországon él, értékelhető szerepe azóta nem volt, bár itt-ott fellép.
Ellenben a nagy Jókai Anna puszipajtása. És ez elég.
barsled 2017.03.16 13:33:16
barsled 2017.03.16 18:57:02
@DrGehaeuse: Akkor nem nézed a Tőkéczki és Takarót (M5) Hetente, plusz ismétlések, nem tudom hányszor. Egyszer belenéztem egybe, azután végig is néztem, hogy, .... fogalmam sincs miért.
EZ ér kitüntetést...
        Megadja doktorandusz a közpénzből fenntartott revolverlapban értékelte a gendertudomány helyzetét. Ezen történetünk szempontjából ugyan ennek különösebb jelentősége nincsen, miután történetünk  nem Skócia keleti partjain játszódik, hanem Írország nyugati partjain.  De azért ott is elég…..
barsled 2017.03.14 13:28:13
@factsmatter: „Vagyis a térségben ez egy kiemelkedően jó lap”
Előre bocsátva, hogy
- sohasem láttam KOME-t
- nem ismerem a vonatkozó szakirodalmat, folyóiratokat
- még megengedve azt is, hogy a térségben nincs jobb a KOME-nél.
Az idézett mondatod akkor sem bizonyít az égvilágon semmit, vagyis logikátlan nagyotmondás.
Vö.: A Fradi (Vidi, bármelyik) megnyerte a magyar foci-bajnokságot, vagyis a Fradi, Vidi (bármelyik) Magyarországon egy kiemelkedően jó focicsapat.
Aha.
barsled 2017.03.14 19:11:36
@factsmatter: „szeretem ha valakinek fogalma nincs miről van szó, de van véleménye :D „
Amiről írtam van fogalmam, sőt, úgy látom, képtelen vagy viszonylag egyszerű szöveget értelmezni.
Nem arról írtam, hogy a lap jó-e, vagy sem, nem is volt róla véleményem, ha hanem arról, hogy, ha állítasz valamit, tán be kéne bizonyítani.
Azt írod, hogy a térségben kiemelkedően jó lap.
Hogy még te is megértsed: Megengedtem, hogy a térség a legjobbja (nem tudom), de ebből semmilyen logika szerint nem következik, hogy kiemelkedően jó lap. JelenHETNÉ azt is, ezt kéne valahogy bebizonyítanod.
Igen. Valamivel kellene bizonyítanod.
Különben csak egy elfogult nagyotmondónak mutatkozol.
barsled 2017.03.15 08:36:53
@factsmatter: Hát, nekem is ennyi időm volt.
Gondolja át a fene.

Megyek a Múzeumkertbe, megnézem, hogy itt/ott van-e már a Kánaán. Vagy/és K-Európa legnagyobb harcosa (Petőfi egyenesági leszármazottja, örököse és utóda, és egyben a mai modern magyar-keresztény-keresztyén konzervatív gondolat megtestesítője) újabb csatát hirdet.

Ja, nem. A feleségemmel inkább műveljük kertjeinket. (Ezt átgondoltam.)
       1. Előrebocsátás, avagy....    Tudóskákat intellektuális értelemben elsősorban a tudományos eredményei minősítenek. Ez Ungváryra is vonatkozik, meg persze rám is.      2. Orbán és az etnikai homogenitás eszméje....  Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján…..
       Enyedi Ildikó filmje, a "Testről és lélekről", nyerte a Berlini Filmfesztivál fődíját. 1975-ben Mészáros Márta Örökbefogadás című filmje volt az utolsó magyar film, amelyik Arany Medvét nyert. Ezt a díjat olyan rendezők filmjei nyerték meg a múltban, mint  Antonioni, Bergman, Jean-Luc…..
barsled 2017.02.19 16:02:06
@fortin: Hát, ebben inkább OoOoOo-val értek egyet. Igen nehéz közös pontot találni Jancsó, Fábri (nem Fábry), Mészáros, Tarr (nem Tar), Makk, Nemes, Enyedi filmjeiben, módszerükben, technikájukban, világlátásukban. A Saul fia kapcsán meg épp nem lehet filmes világnyelvről beszélni. A díjazási nagyrészt unikum filmnyelvének, jellegének köszönheti.

A poszthoz: egy másik producer meg Mécs Mónika… Ilyeneket támogat a filmalap :)
És ez egy jó mondat Enyeditől: „Enyedi elmondta, hogy egy félelmetesen abszurd országban élünk, de a Magyar Nemzeti Filmalap egy sziget lett a művészeknek. Ott tudnak dolgozni békében, szabadon, és profi segítséget kapnak.”
barsled 2017.02.19 16:04:27
@barsled: díjazási=díjait
barsled 2017.02.20 13:40:41
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Pontosabban, ha már idézet: "Kedves Ildikó, most a hazánkban az történik, hogy tizenkét év után végre filmet csinálhattál."

D. Tamás ugyan twitterhuszár, de ezt épp a facebookon követte el. "Érdemes" elolvasni a beszólás kommentjeit is. A követők tényleg azt hiszik, hogy az állam a kormányé, fideszé, másnak kuss. Külföldön véleményt mondani meg egyenesen hazaárulás.

Amúgy sem 12, sem 13, hanem 17 év után rendezett nagyfilmet E.I..
        De, azért kicsit loptak. Éppen az ízéért. Nem sokat. De tulajdonképpen elég sokat, csak az más lopás. A konzicicák kacsalábon forgó kastélyokat építenek a lopott pénzből, a liberálnyuszkók viszont gyermekotthont. Hát nem egészen, de akár azt is építhettek volna. A liberálisok értem loptak…..
      A PwC Olimpiai Megvalósíthatósági Tanulmányában találtam ezt az imént, teljesen véletlenül. 989.oldal alja.     " Az olimpia megrendezése miatti többletberuházásokat és finanszírozásukat a Error! Reference source not found.. táblázat mutatja, ebben az állami és OCOG kiadások azok, amelyek…..
barsled 2017.02.12 22:43:06
@aronsatie: „ 96 óta nem volt Amerikában, Európában viszont kétszer is.”
Error! Reference source not found.
Szerintem 2016-ban Amerikában volt… De az igaz, hogy három jelentkező két kontinensről nehezebbé teszi az „igazságos” kiválasztást.
barsled 2017.02.13 10:31:56
@aronsatie: "Dél-Amerika és Észak-Amerika az kettő, sőt, legalább három."

Error! Reference source not found.
Kérdezz már meg bárki fórumozót, hogy az idézett mondatodnak van-e bármilyen értelme. (Isten bizony nem vagyok nyelvtannáci, de az előző pontatlanságod most egy értelmetlenséggel fejelted meg.)

Amúgy mindenkinek a figyelmébe ajánlom Váncsa István: Monstre tévécirkusz Montrealból című, 1976-os cikkét, amely az ÉS-ben jelent meg az olimpia után.

Egyébként meg, hogy itt is maradjon nyoma: www.scribd.com/document/339172987/napiidok#from_embed
           Nem írok színikritikát. Repülőgépet sem próbálok vezetni, azt majd a Fáy Miklós, két agyműtét között.           Tegnap mutatták be a Katonában Ibsen Nóráját, Székely Kriszta rendezésében. Ez nem a Babaház, ez Karácsony Helmeréknél. A Nóra forradalmi mű volt az 1879-es dániai majd…..
barsled 2016.12.23 23:19:45
@OoOoOo: Hát, én sem vagyok színikritikus, és ezeken kívül más Nórát nem is láttam. Továbbá a Trafóét tavaly néztük, halványul, de akkor is úgy éreztem, hogy egy-két dolog eléggé logikátlan. Rám a Stúdió K-é volt nagyobb hatással, de valamiért nem tudom a Katonáéval összehasonlítani. Más nyelven, máshogy és szerintem nagyon másról szól, Ibsen Nórájáról alig. A Katonáé friss szövegű, végigvezetett, hiteles történet, pár ötletes megoldással, kitűnő színészekkel, noha a csak Kocsis Gergő játékát éreztem késznek. Szerintem Ónodi igazi Nóra, de azt gondolom, hogy az átalakulási nagyjelenete még nem tökéletes, és idővel érni fog.
Jeles Nórája kész, okos, nagyon mélyen érintett, szinte hibátlan, de nem nézném újra, talán pont ezért. A Dollár Papásokét sem, az kevéssé fogott meg. A Katonáét jónak tartom, és szerintem jobb is lesz.
barsled 2016.12.24 10:21:14
@jotunder: off
akkor most dicsekszem. Vagy nem?
Soha nem nézek több Bűn és bűnhődést, hanem dédelgetem az egyik legnagyobb színházi élményemet. Láttam egy/AZ egynézős B é b-t. Betoltak egy kerekesszéken a játszótér közepébe, és én voltam a (néma) Raszkolnyikov. Körülöttem zajlott, pörgött-lassult, forgott, folyt a dráma, szerettek, gyűlöltek, baszogattak, kérdeztek, tőlem kértek, nekem adtak a szereplők. Azt nem lehet elfelejteni, amikor anyaként, testvérként, szeretőként vagy rendőrbíróként Szilágyi Csenge, Bach Kata, Kurta Niké, vagy Fehér László tőled fél-egy méterre mélyen a szemedbe néz, és akar, kíván, követel valamit. Pedig ők csak játszottak, és biztos vagyok abban is, hogy nem én voltam a legjobb nézőjük.
barsled 2016.12.24 13:06:32
@jotunder: lehetett
        Orbán János Dénes, Bencsik Gábor, Lánczi Tamás, Jeszenszky Pubi, GFG és a többi. A rendszer kedvezményezettjei írják a sok okosságot arról, hogy miért jó minden, ahogy van,  miért kell jótevőnk jótevőjét, Vlagyimir Vlagyimirovicsot támogatnunk, miért görbül a sorosok orra, kit kell éppen…..
barsled 2016.12.18 13:56:22
@nevetőharmadik: Ez szerintem a gyöngébb posztok közé tartozik. A címe nem igaz, a tartalma, legalább is, vitatható.
(Hol lenne Orbán az ingyen seggnyalók nélkül? A nem anyagi jellegű jutalmakat én az ingyenbe sorolom)
És a te Bugatti-Passat hasonlatod sem tetszett, bár önmagában igaz. De Bayer kapcsán Bugattival példálózni? Jaj! Értem én, de akkor is! Mindennek van határa! :)
Örülünk, Vincent? Orosz haladó 2016.12.11 10:29:00
  (Ezt a cikket most nem fogom behivatkozni, mert kapkodok, de amúgy sem hazai pálya számomra a külpolitika, ezért nyilván lesznek benne hibák/hülyeségek is, de hát ez van. Na szóval.)   Hihetetlen látni, ahogy az oroszok az utolsó pillanatokban, jobbára titkosszolgálati eszközökkel visszajöttek…..
barsled 2016.12.13 13:08:30
@nerángass: "Februárban már részletekbe menő ismereteim lettek az egészről cirkuszról."
Nyilvánvaló számomra a személyes érintettséged, megrendültséged, komoly ismereteid, de:

Már az előző 3-4 sorral sem értek mindenben egyet, de az idézettel nagyon nem. Azt gondolom, hogy nem vagy benne abban a nagyon szűk körben (nem tudom, hány fő: 40-50? 150-200?), akiknek az EGÉSZRŐL vannak részletekbe menő ismeretei.
Pl., hogy a témánál maradjunk: az oroszok akkori haladásáról.
barsled 2016.12.13 17:44:13
@nerángass: Maradjunk annyiban: néhány/sok részletből, ismeretből, tapasztalatból összeállítottál megadnak egy bebizonyítatlan elméletet, amely nagyon sok fontos részlet jelenlegi megismerhetetlensége miatt bebizonyíthatatlan – ha akarod: nehezen cáfolható. És úgy tálaltad, hogy az egészről részletekbe menő ismereteid vannak. (A többi tényleg részlet: nem a személyes életedhez kapcsolódó tényekkel nem értek egyet, /azt miért tenném?/, hanem ezzel pl.: „ebben az országban egy még vérszomjasabb társaság vette át a hatalmat”)
barsled 2016.12.13 23:06:32
@nerángass: Tehát: nem értettem egyet egy nyilvánvalóan hamis állításoddal. És, mellékesen, egy véleményeddel sem. Majd megállapítod, hogy Iliescu rendszere ( amely orosz, a román és khm más titkosszolgálatok támogatásával került hatalomra) Drakulább volt Ceausescu rendszerénél, és aki ezzel nem ért egyet, annak fogalma sincs.
Aha.
És, te tudod, mit beszélsz, ha indulatos vagy?
       10:53 (Central European Time) A londoni Education Policy Institute-ban perceken belül nyilvánosságra hozzák a legújabb PISA-teszt eredményét. Ebben a pillanatban az OECD főtitkára Angel Gurría, a volt mexikói külügyminiszter beszél. 11:00-kor oldják fel az embargót az újságírók számára.…..
barsled 2016.12.07 15:44:33
@sárospataki lány: „a magas hozzáadott értéket soha nem a bevonzott tőke generálja, ez a gondolkodás abszolút hibás, ebbe bukott bele magyarország és kelet-európa a kilencvenes években. a globális, mobil tőke mindig a - viszonylag - alacsony hozzáadott lokális értékben és a lokális gazdaságban való minimális beágyazódásban érdekelt”

Felhívnám a figyelmed a „mindig” és a „soha” szavak megfelelő használatára. Magyarul: ezek az általánosító, fekete-fehér kijelentéseid úgy hülyeségek, ahogy.
barsled 2016.12.07 15:48:37
@sárospataki lány: Őrkő. „igen sikeres felzárkózató munka folyik”
Fontos felzárkóztatási kísérlet, némi eredménnyel, de az „igen sikeres”-séget a benne dolgozók SEM állítják. Helyi politikusok, ritkán, ott is mondanak ilyesmiket, mint te, jelennek meg igaz, és megható újságcikkek. Csak épp a gyerekek nem/alig jelennek meg, nemhogy a felsőoktatásban, de a középfokú oktatásban sem. Az „igen sikeres”-séget az jelentené, ha tovább tanulnának.
barsled 2016.12.07 22:40:57
@sárospataki lány: Pont jó a példád. Nem a rugalmasságról volt szó, annak semmi köze a vitatott állításodhoz. Az tényleg méltánytalan lenne, ha az olvasási képességedet kérdőjelezném meg. (Hogy némileg kapcsolódjak a témához is…) Nem a példád vitatom, hanem a sohát, és a mindiget.
Szerinted a magas hozzáadott értéket SOHA nem a bevonzott tőke generálja – ezek szerint kizárólag a helyi tőke? (Nem, nem, pl. a „globális tőke” által idetelepített k+f részleg - amíg itt van - általában magas hozzáadott értéket produkál.)
Szerinted a „globális tőke” MINDIG az alacsony lokális hozzáadott értékben érdekelt – a valóság ezzel szemben az, hogy szinte minden itt lévő fejlesztő, vagy szolgáltató központ , alközpont, részleg stb. magas hozzáadott értékkel dolgozik, a tőke ebben érdekelt. Meg abban, hogy ebből a saját haszna minél nagyobb arányú legyen.
Vagy te mást értesz magas hozzáadott értéken, mint a „globális tőke”.
         A világ tudományos életének egyetlen szuperhatalma az Egyesült Államok, a világ legjobb felsőoktatási intézményeinek többsége amerikai.         Az amerikai polgárok nagyjából fele szerint Ádám és Éva történelmi személyiségek voltak, több mint harminc százalékuk szerint Isten hét nap alatt…..
barsled 2016.11.12 16:54:25
@fehérfarkas: "Az USA polgárai egymás után megválasztották ifj. George W. Busht, akinek az IQ-ja egy csimpánzést sem éri el."

Ezt az egészen nagy ökörséget honnan szedted? Ha válaszolsz véletlenül, ne Bush politikájáról, stb. írjál. Csak erről az egy mondatodról.
         Ha valaki szigorúan néz rád és elmagyarázza, hogy miért nyert Trump, nevesd ki.        Ha valaki szigorúan néz rád és elmagyarázza, hogy mit csináltak rosszul a demokraták, nevesd ki.                Nem tudjuk, hogy valójában mi történt, azt sem tudjuk, hogyan kellene ezt pontosan…..
barsled 2016.11.10 21:59:09
@incze: csak a baszogatás kedvéért: "hosszú évek óta lényegében folyamatosan elvesztik a kongresszust és a szenátust"
Kongresszus = képviselőház+szenátus
          Nem vagyok meggyőződve arról, hogy Donald J.Trump olyan rossz elnök lesz, mint amilyen tűnik. Abban majdnem biztos vagyok, hogy nem fog nagyon-nagyon nagy bajt csinálni. Most azonban nem erről van szó, hanem erről a Mandiner-cikkről.          1986-ban Trump magyar üzlettársa, aki akkor…..
barsled 2016.11.09 13:15:43
barsled 2016.11.09 21:57:08
@fuxosbömis (ex kacagányos): ott van pl. az MTK elnöke...