Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betelgeuse-2

0 bejegyzést írt és 602 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Voltatok már iramfutók? 2014.04.24 08:11:36
A régi blogpajtik talán még nem felejtettek el, az újak meg majd megismernek. De azért egy rövid bemutatkozó, ha már meghívtak ide. Nem vagyok nagy öreg (bár a korom azt feltételezné), de csak 6 éve futok. Első versenyem a Vivicittá volt. 12 km az Alagúton át, a Lánchídon…..
A Nike ugyan nem a W+K reklámcéggel kezdte meg a sportszereinek reklámozását, viszont ők voltak azok, akik a '80-as években megalapozták a cég imidzsét és megteremtették a cégnek azokat a márkaértékeit, amivel a vásárlók ma is azonosítják a brandet. Sokáig volt úgy, hogy a…..
Uj Péter, a Futóblog egyik alapítója (!) sajnos nem érti, mire való a Margitsziget: Egy olyan társadalmi-szociális jellegű problémáról vagyok most kénytelen tollat, azaz hogy billentyűzetet ragadni, amelyet, annak égető mivolta ellenére (vagy talán éppen azért) hiába is…..
 "Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán" fú de fölhúztam magam ezen a videón.ekkora primitív prolit még nem hordott hátán a föld, ő csak mossa kezeit, semmi köze…..
Betelgeuse-2 2014.02.28 22:36:34
@tesz-vesz:
Ráadásul a stílus, ahogy mindezt előadod... Brrrrr. Boldogult magyartanárom úgy vágott volna ki a középiskolában az osztályból, ha ilyen színvonalon adtam volna elő a mondókámat, hogy a lábam se érte volna a földet...
(Kész intellektuális fájdalom volt téged végigolvasni... Úgy látszik, mazochista hangulatban voltam, de elég volt egyszer.)
Betelgeuse-2 2014.03.01 13:58:25
@tesz-vesz:
A stílus maga az ember... Kedves ismeretlen barátom, ostobán fröcsögő hozzászólásaiddal magadról állítasz ki újra és újra, fáradhatatlanul szegénységi bizonyítványt...
Woody Allen és Roman Polanski művészetét pedig még akkor is ismerni és tisztelni fogja a nagyvilág művelt része (bármit is tettek vagy tenni véltek vagy állítólag tettek valakik szerint a magánéletükben), amikor "tesz-vesz"-re már senki sem fog emlékezni...
Latinovitsot pedig vedd szépen le a logódról, kedves barátom, mert nem érdemled meg.
Betelgeuse-2 2014.03.01 14:04:35
@tesz-vesz:
Kedves ismeretlen barátom, kérlek ne prolizz engem, mert a fenekedet a földhöz vernéd örömödben, ha annyi pénzed/vagyonod lenne, mint nekem.
Ezt nem mint lényeges dolgot írom, csak a miheztartás végett. Bár ha belegondolok, a proli kifejezés önmagában még nem sértés, mert lehet egy proli egy intelligens ember, és lehet egy látszatra tájékozottnak tűnő blogíró tökkelütött hülye.
Érvek pedig ott hatástalanok, ahol egy olyan emberrel kell vitatkozni, aki az eget is nagybőgőnek nézi... Akárhogy is próbálsz lehúzni a szintedre, nem fogok leállni egy ennyire elvakult, gyűlölködő emberrel, a rendszerváltás vesztesével leállni vitatkozni... Értelmetlen. A veled való kommunikációt pedig befejeztem, nem fogok reagálni semmilyen további mocskolódásodra...
Jó egészséget kívánok neked, kedves ismeretlen felebarátom.
A Némó nyomában című népszerű mesefilmben szerepel egy doktorhal, Szenilla, aki elfelejt mindent, ami három percnél korábban történt, és emiatt mulatságos bonyodalmakba keveredik. A valóságban közel sem ennyire mulatságos folyamatos rövid távú emlékezetvesztést a pszichiátria…..
Betelgeuse-2 2013.08.24 13:40:40
@Sexual Harassment Panda: A Jobbik szerencsére sosem fog nyerni. Egyedül legalábbis nem, még többségben vannak a viszonylag értelmesen gondolkodó emberek.
Viszont hogy a Fidesz azonnal összeáll a Jobbikkal, ha nem lesz meg egyedül neki az 51%, az tuti. Tehát az biztos, hogy a Jobbik nem fog nyerni, de az korántsem biztos, hogy nem lesz jövőre kormányzati pozícióban.
Egyre valószínűbb, hogy el fogunk költeni különösebb aggodalmaskodás vagy töprengés nélkül másfél olimpiányi pénzt egy olyan fejlesztésre, amit finoman szólva sem övez az energetikai szakma egyhangú jóváhagyása. Ha őket nem is, de a közvéleményt könnyen lehet lekenyerezni…..
A magyar mikrovállalkozások többségében a házipénztár virtuális fogalom: a cégben közreműködők tudnak róla, hogy létezik ilyen, de vezetésének szabályairól, a szükséges nyilvántartásokról és pláne az aktuális pénztáregyenlegről fogalmuk sincs. Ennek oka gyakorlati…..
Betelgeuse-2 2013.07.29 11:36:28
@Kacsura: Persze, ne haragudj, ez nem ellened volt, csak a Sarcharc olyan jól leírta a semmit, és megoldást nem tudott azon kívül, hogy "legyen minden rendben, meg naprakész, meg valós". Egyébként megoldjuk mi ezt a dolgot, oly módon, ahogy itt még nincs leírva sem a blogban, sem a kommentekben, de az a megoldás speciális, minden cégnél nem működik.
Csak kíváncsi lettem volna a nagytudású Sarcharc megoldására.
Betelgeuse-2 2013.07.29 11:38:13
@Vezinfó: igazad van. "Jobb" helyeken bizonylat, azaz tagi kölcsön szerződés mindig van, legfeljebb utólag.
De ez nem elég, mert a NAV valóban megkérdezheti a tulajt, hogy honnan van a tagi kölcsön forrása.
Betelgeuse-2 2013.07.29 11:54:30
@buranyl: jó ötletek, de ezeket egy átlag magyar kisvállalkozás sajnos nem tudja kivitelezni, és az (utólagos) tagi kölcsön átutalás még nem oldja meg a mai pénztárhiányt - hiszen itt épp arról (is) volt szó, hogy ha behoz a tulaj egy kp-s számlát ma, amikor a pénztárban 5 Ft van, na akkor mit tegyek.
Sokan hitték eltűntnek, de végül meglett és jól van a tunéziai feminista, aki fedetlen felsőtestével tiltakozik. A magát Amina Tyler néven ismertető fiatal nő nemrég olyan fotókat tett ki az internetre, melyeken felsőtestére feminista szlogeneket írt. Az akció után aztán…..
Betelgeuse-2 2013.03.27 10:27:22
Szőke hajú lányok Elizabeth 2013.03.15 07:34:00
..
Betelgeuse-2 2013.03.16 13:35:34
@Kövér László akinek ömlik a fos a szájából.: Igazad van, hol a szenátor asszony? :)
A Blikk nem viccelt a tegnap elindított, "VV Veronika is csak egy ribanc" dologgal, és rejtett kamerás felvétellel bizonyítják, hogy a VV egykori szereplője 150 000 forintért egy szál pinában pókerezik ilyesmire fogékony férfiak társaságában, akik közül az egyik meg is mustrálja a…..
Betelgeuse-2 2013.01.22 14:56:53
@lutria: Hacsak nem azért készült, mert van néhány gazdag seggfej, akik abból űznek sportot, hogy fölveszik rejtett kamerával a hölgyeket, aztán otthon azon röhögnek.
És amikor kiderül 1-2 év múlva, hogy a hölgy ismert lett, akkor eladják a videót párszázezerért a Blikknek ezek a seggfejek.
Betelgeuse-2 2013.01.22 14:59:28
@ethan blow: Kelemen Annát azért ne írd le. 50e Ft-ért lehet elmenni hozzá, de ezért normál óvszeres szexet kapsz: minden egyéb extra.
Extra a natúr francia, a natúr francia végig szájba, a csók, az ujjazás, szóval minden egyéb már feláras.
Betelgeuse-2 2013.01.22 15:57:24
@dr. KING SCHULTZ:
Ismertnek elég ismert (sajnos),
nem az anyám (szerencsére),
és hogy hölgy-e: nos, a mai világban talán még ez is elképzelhető, és a macsóságával pusztán csak túlkompenzálja magát.
Ennyi!
Publius Ki épít itt diktatúrát? 2013.01.18 09:40:21
Az elmúlt 22 év legnagyobb (nyilvánosságra került..) botránya van kibontakozóban, amennyiben igaznak bizonyulnak a Heti Válasz értesülései Portik Tamás és Laborc Sándor találkozóiról. Az információik szerint ugyanis ezek célja az volt, hogy - Szilvásy György akkori…..
Pézsma Halandzsa 2012.12.14 17:36:48
Orbán Viktor Brüsszelben csütörtökön magabiztosan kijelentette, hogy hétvégéig megreformálja a felsőoktatást. Aztán pénteken is mondott pár dolgot, ami sokban hasonlított Karinthy Frigyes Halandzsa című írására. Orbán megszólalásának ugyanis se füle se…..
Betelgeuse-2 2012.12.15 11:08:22
@veracity: 10:47-hez:
Ez valami zseniális vol tőled, ez a mérges-jobboldali paródia! Zseniális !!
Olyan jól előadtad a félkegyelmű jobboldalit, még most is nevetek!
Remek stílusparódia volt, szerintem kiváló gegmester lehetnél Fábry valamelyik műsorában. Komolyan!
Pézsma Lehetett volna más 2012.11.18 18:23:55
Az, hogy mostani döntésével LMP nagyjából kivégezte magát, még nem feltétlenül jelent nagy veszteséget az ellenzéki összefogás számára. Az Együtt 2014 megúszta például, hogy az ökopárt saját belső feszültségeit hozzájuk importálja. És mivel még pozitív válasz esetén…..
Betelgeuse-2 2012.11.20 09:05:48
@Amatőr: Nézd, én nem keresem egyik mentségét sem, mert az én ítélőszékem nincs erkölcsileg olümposzi magasságokban. Pusztán arról van szó, hogy pragmatikus politikai-gazdasági kérdésekben nem érdemes elővenni 22 évvel ezelőtti dolgokat és erkölcsi ítéleteket mondani, mert Magyarországon ezen az alapon mindenki sáros, aki a politika fősodorában van.
Betelgeuse-2 2012.11.20 09:16:32
@Amatőr: Gondolom, akkor nem is fogsz regisztrálni, és nem is fogsz elmenni szavazni 2014-ben.
Mert a te erkölcsi alapoddal úgy látom, hogy nincs kire szavaznod.
Betelgeuse-2 2012.11.20 10:18:04
@Amatőr: Nem irigyellek, nehéz lehet ilyen erkölcsi magaslattal élni.
De tiszteletben tartom a véleményedet.
Már csak egy kérdésem van: mi a csuda az a "kászeres"? Még sosem hallottam ezt a kifejezést.
Az RTL Klub azt ígérte, a Házasodna a gazda nem olyan társkeresős reality lesz, amiben lerobbant kurvákat tolnak be a főhős elé, mint tették azt Alekosszal, Benkővel és Delhusával is, hanem érzelmekre építő, igazi parasztromantikus műsor, ami elé az egész család leülhet, hogy…..
Nemdakota Lehet más? 2012.11.18 16:48:48
Az LMP beintett... Nem csak Bajnainak, nem csak az Együtt 2014 Mozgalomnak, hanem bizony saját magának is. Mióta Orbánék átvették a kormányrudat 2010-ben, azóta papolnak összefogásról, a demokratikus ellenzék szövetségéről, hogy leváltható legyen ez a söpredék, amely most…..
Betelgeuse-2 2012.11.19 11:10:34
@irógép: Biztosan rajtad kívül sokan gondolják még ezt. Ez a sok kb. a szavazásra jogosult (illetve szavazni akaró, nem mindegy) 2-3%-a. Lehet soknak nevezni ezt a 70-80ezer embert, a Népstadiont megtöltenék egy futballmeccsen, de a szavazatuk így 2014-ben annyit sem fog érni, amennyibe került a szavazólap maga. Mert nem 70-80ezer ember fogja leváltani az Orbán kormányt, hanem 2,5 millió ember szavzata kell ehhez. És lehet, hogy nagyon fog hiányozni az a 70-80ezer, amivel az LMP eléri, hogy ő nem jut be a parlamentbe, és az ellenzéki összefogás sem győz. De az idealista lelkiismeretünk úgymond tiszta marad... Tiszta marad?
Betelgeuse-2 2012.11.19 11:12:54
@Disintegrator Rising: Tudom, te örülsz, hogy 2014-ben ismét Simicska és Nyerges fogja további 4 évre irányítani az országot, te meg vasárnaponként kezet csókolsz Orbánnak a templomban. OK, így is lehet. Tisztellek ezért.
Betelgeuse-2 2012.11.19 13:22:06
@Disintegrator Rising: 11:15-ös bejegyzésedben legalább elismerted, hogy Simicska és Nyerges irányítja az országot, és te ennek örülsz. Lelked rajta.
Az viszont tökéletesen jellemző rátok, amit írtál: "fidesz szavazó vagyok, mint minden normális ember". Látod, ez a különbség köztetek, fidesz szavazók, és a többség között: mi titeket is normális embereknek tartunk, de ez fordítva, a részetekről nem igaz. Az Orbán által 2002-ben kiásott árok így soha nem fog betemetődni.
A "szemkilövető párt"-on meg már csak mosolyogni lehet: 2006-ban a csőcselék egy (hangsúlyozom: EGY) tagjának véletlenül kilőtték a szemét. Sajnos van ilyen. Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók.
Ez nem egy ház úszómedencével, hanem egy ház és egy úszómedence - így aposztrofálta saját alkotását Joaquín Alvado Bañón. Rendhagyó spanyol építkezés Alicantéból, David Frutos fotóival. Az építész a lakófunkciók és a víz összekapcsolására kereste és mint…..
Nemrég olvastam, hogy ha Peking volt a magyar sport Trianonja, akkor London lesz a Don-kanyarja .A héten többször néztem a Junior Atlétikai VB közvetítéseit Barcelonából.A riporterek elárulták, hogy a magyar csapat 22 versenyzővel képviselteti magát a VB-n. Az erősebb MASZ szinttel…..
Betelgeuse-2 2012.07.16 14:26:02
@Madárfejű Lajcsika: 13:39-hez.
Tökéletesen kifejezted az emberektől elidegenedett mizantróp figuráját, ahogy saját magad leírtad. Madách-csal fejezem be a társalgást, a célzást rád értem, de nem haragszom, elfogadom, hogy van ilyen is, biztos boldog vagy így is, mint ahogy sok ember akkor is tud boldog lenni, ha soha nem úszkált egy lagúnában, vagy soha nem szeretkezett egy egzotikus szépséggel egy pálmafa alatt.
Nos, az idézet, mely neked/rólad szól, Ádám mondja Lucifernek:
"Láttam tudásod tiszta alkotását. Nagyon hideg volt ottan e kebelnek..."
Betelgeuse-2 2012.07.16 14:28:19
@ComLo: Egyetértek! (Állami pénz megtérülése stb.)
Betelgeuse-2 2012.07.16 14:30:28
@röhögő: 14:28-hoz: az ilyen színvonalú hozzászólásokat jobb lenne priviben, célzottan... Nagyon kilóg - lefelé.
Tisztelt Világ! Sajnálattal közöljük, hogy az elmúlt két évben Önök által rólunk kitalált és terjesztett hazugságok, melyek nagyfokú tudatlanságukról árulkodnak, oly mértékben voltak károsak Magyarország számára, hogy kénytelenek vagyunk felfüggeszteni az Önökkel…..
Laci elkövette azt a végzetes hibát, hogy 2,2 millió forint értékben előre fizetett építőanyagokért. Eleinte szállingóztak a teherautók, aztán elmaradtak, végül a céget is felszámolták. Meglepő módon nem a válság csapott be, azóta új helyen új Tüzéppel próbálkozik a…..
Betelgeuse-2 2012.05.31 15:58:38
@Kellemes Zérókomponista: 13:31.
Eriggy már. Ne légy ilyen beszari. Pszichikai kikészítés? Ház előtt sötét autó? Ugyan már. A haverjaim már rég elintézték volna ezt a tüzépest. Már rég megadta volna a tartozását, kamatostul persze, és még meg is köszönte volna, hogy megadhatta. Én bizony kiírnám a tüzépes nevét ország-világ előtt.
Betelgeuse-2 2012.05.31 18:03:14
@igazságos: Nem avatar kell, hanem bikacsök! :)
Betelgeuse-2 2012.05.31 18:04:51
@Kellemes Zérókomponista: Maffia, a francokat maffia, csak egy szemét tüzépes. A közgépes haverjaim kicsinálták volna: odamentünk volna 6 teherautóval, fölpakoltunk volna mindent, amit érünk, oszt jó napot!
Orbán Viktornak a múlt héten újabb ötlete támadt: vegyük el az állami költségvetési támogatást a pártoktól a következő két évben, hiszen olyan rossz helyzetben van a magyar költségvetés. Hogy miért van rossz helyzetben a költségvetés, az elmúlt két év unortodox…..
Betelgeuse-2 2012.05.21 13:51:40
@bucbuc: "Ahányszor olvaslak..."
Nem kötelező olvasni Fodor Gábor írásait, barátom. Az emúttnyócévezés meg már lejárt lemez.
Betelgeuse-2 2012.05.21 13:53:20
@NIL7: Jó neked, hogy nincs vesztenivalód. Vagy épp ezért rossz neked...?
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..