Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drgonzo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zugügyvéd újabb levelet kapott egy értelmezhetetlen nyomozásról. Háziőrizet, elvesztett munkahely, tönkrement egzisztencia egy feljelentés miatt. Borzongató történet a jövőbe látó rendőrségről, és a figyelmen kívül hagyott mentő tanukról.   Kedves Zugügyvéd,…..
Egy nagycsaládos anyuka sajátos nyomozói módszerről számolt be a Zugügyvédnek. Fenyegetőző rendőrök, szülő nélkül megtartott házkutatás, halálra rémisztett gyerekek. Mindez egy talált mobiltelefon miatt  Kedves Zugügyvéd! A következő tanulságos…..
drgonzo 2006.08.23 01:39:50
ez egy eleg kellemetlen tortenet de sajnos a rendorok - nem kell nekik civilruhasnak lenni - az egyenruhasok is - BEJONNEK A LAKASODBA KERETLENUL.
2004 oktobereben egy kellemetlen rablotamadas aldozatava valtam - rendesen megrugdostak - szerencsemre tolem nem vittek el semmi ertekeset de baratomat azt kifoszotttak. 2005 tavaszaban kaptunk egy hivast a 11.keruleti kapitanysagtol - megvoltak a tettesek - akik mellesleg tobszot is kiutasitott deli szomszedunk allampolgarai voltak (direkt nem Romanozok) akiket gyilkossaggal is gyanusitottak tobbek kozott. 3szor ultem vegig megalazo kihallgatast/szembesitest - adataimat felelmetesen kezeltek - cimemet felolvastak a gyanusiotott elott - nevemet tudta - sebaj. Kozoltem - en ugyan a targyalason meg nem jelenek.. kulfoldre jottem dolgozni. 2006 januar 1. reggel 7orakor 2 egyenruhas es egy masik okos csenget anyamek ajtajan - tokreszeg ocsem ajtotnyit - felve hangos volt a szilveszteri buli - HOL VAGYOK! se koszones se semmi. Ocsem kozli - En nem igazan vagyok otthon. Erre a harom paraszt bemasirozott a lakasba, hogy nem hiszik el - elo fognak allitani. Ocsem megjegyzi, hogy ez paraszt dolog - persze azonnal drogot emlegetnek. Vegulis nem talalnak - apam kozben hazaer es elkezd uvolteni, hogy azonnal takarodjanak ki az ajto ele. A balhe vege az lett, hogy azt uvoltottek, le fognak tartoztatni amint beteszem a labam az orszagba. EN TANU VAGYOK AZ UGYBEN! A RENDORSEGEN TOBBSZOR MEGKOSZONTEK AZ EGYUTTMUKODEST!!! SZIVESEN... csak ennyit tudok mondani!