Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tourist From An Other Space

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varga Mihály a maga visszafogott modorában elismerte, hogy az állam belátható időn belül nem tud majd gondoskodni a nyugdíjasokról, hiszen egyre kevesebb munkaképesnek kell kitermelnie az egyre több nyugállományba vonult polgár juttatását. Ő ezt úgy fogalmazta meg, hogy a…..
Tourist From An Other Space 2015.10.28 10:26:08
@Vili Doli: Neked mennyi van? (gyereked, mert eszed az nem sok...)
BANDITAPOLITIKA Orbán háborúja. 2015.09.11 20:36:25
Már szinte a közpénz menetrend szerinti lopásáról is elfelejtkezett, annyira harcolni van kedve. Na jó, azért csurgat a családi saját lábon állás megsegítésére is az adóforintokból, de igazán sokat most a menekültek ellen költ el az állam pénzéből értelmetlenül. Plakát,…..
Tourist From An Other Space 2015.09.12 13:13:08
@ördöngös pepecselés: Mi a megoldás Szerinted?
Tourist From An Other Space 2015.09.12 14:00:41
@A demokrácia leszakadó függönye: Na, pontosan ezért, az Orbán egy csírageci, mert tudta pontosan, hogy sokan jönnek és még sem tett előzetes semmit! Pontosabban, csak a haverokat tömte akibaszott plakátjaival, de érdemi munkát semmit nem csinalt. Készült volna fel a csürhe kezelésére inkább
Szándékosan Egyiptomban hagyott a Wizz Air 50 csomagot, nem szólt róla, majd magasról tett szopóágra került utasaira napokig és még ma is kamu információt adagolt. Egy olvasónk három napon át próbált valami infóhoz jutni, de senki sem foglalkozott vele. Az Index cikkéből tudta…..
Tourist From An Other Space 2015.08.26 22:36:43
A nagy kóla csata, a gyorséttermes viadal és a futballháború után most a technika világába látogatunk el. Szakítva eddigi szokásunkkal ezúttal nem 2 párbajozó küzd majd meg a kegyeitekért, hanem egész pontosan 5. Mai bejegyzésünkben összegyűjtjük és röviden bemutatjuk nektek…..
Noha majdnem ugyanolyan ultrafapados mindkettő, az utaskiszolgálást illetően igencsak eltérő irányba mozdult el a Wizz Air és a Ryanair. Az egyik külön fizettet a nagyobbfajta kézipoggyászért is, a másik meg simán elveszi az utastól a cumóját és átminősíti feladott csomaggá.…..
Tourist From An Other Space 2014.11.03 15:03:25
@Polly Pudli Pötty: beszállásnál!
"...A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével..."..
Orbán beiktatási beszéde a legjobb volt, amit valaha mondott. Az első öt perc után kezdtem odafigyelni, a tizedik percben megragadott, és végig megtartott. A miniszterelnök gondolatmenete eddig ismeretlen kifejezésekre és összefüggésekre támaszkodott, amelyek a 2000 körüli Orbán…..
A vagyonnyilatkozat egy vicc, egy gumicsont, egy parasztvakítás, a következmények nélküli ország manifesztálódása, de 100 képviselőből 99 képes arra értelmileg, hogy úgy töltse ki, hogy ne vegyék elő, ne bukjon le, ne legyen benne hiba.  A halmaz másik részében az olyan…..
Szépen beledurrantott a nulláslisztbe pár hete egy brit lap, amikor világgá kürtölte, hogy a Wizz Air egyik London-Budapest járatának 293 próbálkozás közül egyszer sem sikerült késés nélkül elindulnia. A magyar sajtó ahogy kell, felkapta a hírt, a légitársaság pedig kissé…..
Tourist From An Other Space 2014.04.20 23:16:59
@kellys: online check és nincsen desk.
Trent Reznor zenekara június 19-én lépett volna fel Magyarországon, de a koncertet a turné átszervezése miatt le kellett mondani. A budapesti mellett a moszkvai, a kijevi és a szentpétervári fellépés is elmarad. A zenekar sajnálja nagyon, igyekeznek majd pótolni. A szervező…..
Tourist From An Other Space 2014.02.12 10:32:24
Proszektúra Vissza a falvédőre 2014.02.04 20:03:59
A kampány igazából még el sem kezdődött, de a Fidesz máris választási győztesnek érezheti magát. A nagy ellenzéki összefogás egyelőre nem hozta meg az eredményét és ismerjük el a paksi atomerőmű ügye sem úgy sült el, ahogy azt szerették volna. Az emberek nem is nagyon…..
Tourist From An Other Space 2014.02.05 08:59:04
Eljött az, ami a Lángoló Gitárokon soha nem volt: megmondjuk, mik voltak a legjobb lemezek egy adott évben. Most természetszerűleg 2013-ban. Túlzásba viszont nem visszük, csak az első ötvenet mutatjuk meg, azt is két részben, az első adagot pedig csak listában. Ez olvasható alább, linkelve amiről…..
Tourist From An Other Space 2013.12.18 15:35:16
Abszolút félreérthető a BKK FUTÁR rendszerével felszerelt autóbuszokon a hangos utastájékoztatás. Az utasok sokszor rossz helyen szállnak le a félreértés miatt, de a központot ez nem érdekli, eszük ágában sincs változtatni a rossz rendszeren. Hogy mikor fog rendesen működni…..
Tourist From An Other Space 2013.12.05 09:09:39
Tény, hogy Kimi Räikkönen nem éppen szokványos módon zárta idei szezonját és ezzel együtt lotusos pályafutását, ám a csapat többségi tulajdonosa, Gerard Lopez szerint közel sem annyira volt botrányos a helyzet, mint ahogy az a médiából lejött. Az üzletember több apró…..
Hétvégi ferraris búcsúztatója után ma hivatalosan is megerősítést nyert, hogy Felipe Massa jövőre a Williams F1 Team színeiben folytatja Formula-1-es pályafutását. A 32 esztendős brazil versenyző Pastor Maldonado helyét veszi át.   Mozgalmas napjai vannak Felipe…..
A rezsiharc évét éljük, aminek jegyében a Fidesz olyan tételek csökkentését is előszeretettel csatolja hozzá a rezsicsökkentéshez, amelyek nem tartoznak bele a szűken vett rezsi fogalmába (víz, gáz, villamosenergia). Így született meg a Rogán Antal által fémjelzett pénzügyi…..
Tourist From An Other Space 2013.11.11 12:51:38
A Magyar Kerékpárosklub nyílt levélben emlékezteti Tarlós Istvánt, miket ígért 2010-ben. Az akkori főpolgármesteri programban még a tömegközlekedésé, a gyalogos és kerékpáros forgalomé volt a prioritás, az MKK szerint úgy tűnik, mintha ezt elfelejtette volna Tarlós, aki…..
Több mint húsz évig arcoskodó, mindenkit melegebb éghajlatra elküldő, az utasokat szükséges rossznak tartó cégvezető volt, aztán az elmúlt hetekben szinte varázsütésre lett úriember Michael O'Leary. A Ryanair vezérigazgatója Európa legnagyobb és még mindig legnyereségesebb…..
..
Tourist From An Other Space 2013.11.01 20:30:14
A TV2 új showműsorának második adása jóval gördülékenyebben zajlott, mint az első, kevesebb volt a baki, Friderikusz Sándor is rátalált a ritmusra, és a zsűritagok szerepe is kezd letisztázódni, Liptai Claudia a kedves, meghatódó, Lakatos Márk a bohém, Hajós András a…..
Tourist From An Other Space 2013.10.19 23:27:15
Kedves Barátaim, Hölgyeim és Uraim, Nemzetem, Frau Merkel, Univerzum, Én! Ave! Lassan hetvenöt év múlva lesz száz éve, hogy ezen a téren megdöntöttem és eltemettem a kommunizmust, de úgy látszik, akkor egyszer (és utoljára) nem végeztem jó munkát! Ahogy a székely mondja,…..
Tourist From An Other Space 2013.10.15 13:50:01
@MACISAJT: csak smittelésre futja? De amúgy is gyenge! Tudod Te, kevés vagy, mint...
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
Tourist From An Other Space 2013.10.07 20:07:25
Őrültnek nevezte Fónagy János államtitkár mindazokat, akik nem támogatják vagy éppen kritizálják a kormány rezsicsökkentését vagy ahogy mostanában nevezik, rezsiharcát. Mivel Fónagy János bizonyosan nem őrült, sőt egy elég logikus, józan gondolkodású kormányzati…..
NapiApp iOS 7 2013.09.20 10:00:00
Az Apple-el kapcsolatban mostanában az a szomorú tény körvonalazódik, hogy semmit nem tudnak, és nem is nagyon akarnak, titokban tartani, ami nagyon fájó a legtöbb felhasználóknak, mert megfosztják őket az újdonság, a meglepetés erejétől. Így volt ez az új telefonokkal és a…..