Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eveline

24 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Üdv. Alcalá de Henaresből, itt vagyok Esztiéknél. Este fél 8-kor indul a gépem, úgyhogy fél 11 fele már Budapesten leszek és Balázs vár a reptéren :) Már összepakoltam a bőröndömet, 32 kg körül van, a kézipoggyászom meg 11 körül. Remélem nem lesz belőle gond. Ha…..
Nagyjából összepakoltam, a bőröndöm kész. 34 kg-s körülbelül, és még vagy 8 kg a másik táskám a laptopommal,cipőimmel és kajákkal. De örülök, mert nem kell kidobnom semmit, mindent hazavihetek.. Majd mikor már a repülőre pakolok, átcsoportositom kicsit.Végülis este indulok…..
Evelin élete Huelva-ban NYÁR ! 2011.02.04 18:05:00
 Gondoltam egy bejegyzést megér, hogy leírjám : meleg, friss tavaszi szellő és nyárias napsütés van Huelva-ban. És holnapra elvileg még melegebb lesz. Nagyon boldoggá tesz, csiripelnek a madarak, mosolyognak az emberek.. :) Most beszéltem Diegoval, a tulajjal, hogy kedden…..
Ez a hét eddig nagyon jól telt, csak sajnos a búcsuzkodások miatt mégis sokszor elszomorodtunk. Hétfőn hajnalra fejeztem be az utolsó beadandómat, örültem nagyon, hogy nem kell többet írni. Aztán délután találkoztam három magyar sráccal, akik most jöttek Huelva-ba, kicsit…..
Gery fél éve Huelvában 2.-3. nap 2011.01.30 17:41:25
 Nah hát sziasztok megint!Huhh hol is kezdjem, szóval tegnap reggel elmentünk kajálni ide az ebédlőbe, fincsi volt a kaja, ilyen önkiszolgáló feeling. Csinált a csaj nekünk pirítóst vmi cipószerűségből. Elég érdekesen mutatott, amikor félbevágta és rárakta egy…..
 Ismét eljött a hétvége, de kicsit szomorú vagyok ,mert már csak két hetem maradt itt! Ráadásul rengeteg írnivalóval. A szerdai buli hatalmasra sikerült! Kb. 50-60 ember volt nálunk, tele volt a ház, a terasz fiatalokkal. Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkivel…..
 Tegnap 21 éves lettem. Mostmár teljesen máshogy érzem magam - na persze, hogy nem.Délutánig a spanyol vizsgára tanultam, aztán Dórival sikeresen levizsgáztunk, bár jegyet még nem tudok. Nem volt túl nehéz, kérdezgetett erről-arról a tanár a megadott témákban. Ezután…..
Eveline 2011.01.27 14:45:52
@Reevans: Szia! Nem tudok, de majd ha itt lesztek találtok, sok hirdetés van! Internet sztem van mindenhol, ha nincs akkor 1-2 héten belül bekötik.
Evelin élete Huelva-ban Granada 2011.01.25 10:06:32
 Aki nem látta Granadát, nem látott semmit - tartja a spanyol mondás. És milyen igaz, Granada valóban gyönyörű város, elsősorban az Alhambra miatt, ami egy mór palota és erőd, melyet az 1200-as években építettek..Pénteken este 10-kor érkeztünk meg kb. 190-en az ifjúsági…..
 Eljött a várva várt hétvége, összecsomagoltam, egy óra múlva indulunk Granadaba! Igaz ott sokkal hidegebb van, mint itt, mert elég magasan van, hegyekben..de legalább a levegő tiszta !A szerdai napom elég húzós volt, éjfélig tanultam a csütörtöki prezentációmra. Végülis…..
 Ma megfogalmazódott bennem pár dolog, amit már régebben is észrevettem, csak nem tudatosult bennem annyira:A spanyol lányok nagy része nem mos kezet wc után a suliban..Igaz, hogy a spanyolok hangosabbak, viszont sokkal többet nevetnek is és alapjában véve boldogabbnak néznek ki -…..
 Kezdek lassan visszaszokni az itteni életritmushoz. Az első két nap nagyon nem találtam a helyem, de hála a sok napsütésnek és nevetgélő embereknek, rég látott ismerősöknek megint nagyon jól érzem magam. ( Csak ne kellene tanulni. :) )Ma csodás napsütésben mentem spanyol…..
Most szerintem azért írok, mert már mindent csinálok, csak ne tanuljak. :)Kiderült, hogy holnap spanyol vizsga, szóval még ez is hozzájön a tanulnivalók sorához..Ezért tegnap este nem is mentem bulizni, viszont két német lánnyal, Sophieval és Julival elmentünk moziba. A Szerelem és…..
 Az elmúlt hónapot otthon töltöttem, ünnepeltem a családdal és közben letudtam a vizsgáimat.. Eléggé húzós volt. De ma reggel megérkeztem a szép napsütéses Huelvaba ismét, és itt töltöm a következő hónapot még. Szerencsére nem volt semmi gond az utazás közben,…..
Az az igazság, hogy mikor elindultunk a reptérre, olyan spontánnak tűnt az egész kirándulás, nem volt az az érzés bennünk, hogy úristen, mi most megyünk Afrikába, kirándulunk Marokkóba, na meg repülünk, már lassan ez itt az Erasmus világunkban normálisnak tűnik.. Szóval…..
 Tegnap este fél 10 körül értünk haza Portugáliából. A 4 napon át tartó kirándulás szuper volt, a vasárnapot leszámítva végig sütött a nap, szuper meleg volt, hiába mentünk északabbra. Csütörtök reggel 5-kor indultunk, 25-en egy nagy buszban, tehát kényelmesen…..
 Elöljáróban érdemes megemlítenem azt, hogy az Erasmus program lényege, hogy hála az egységes európai tanulmányi rendszernek, minden országban hasonlóak a tárgyak és ugyanazt kellene tanulnunk külföldön, amit otthon.. Ez az én esetemben kicsit sem így van, néhány első és…..
Eléggé elmaradtam, de igyekszem pótolni :)Tegnap hazament Balázs.. nagyon gyorsan eltelt ez az öt nap, olyan volt, mint egy nyaralás mindkettőnknek. És az idő is egészen nyárias volt, sok napsütéssel. Pénteken reggel indultam Faroba, igaz Balázs csak fél 4 körül szállt le, de én…..
 Hú, ez a hétvége ismét nagyon jól telt eddig!Pénteken bulizni voltunk, most hamarabb hazamentem, de igyis nagyon jó volt. Aztán szombaton teljesen pörögtem, és délelőtt kitakarítottam a földszintet. Jól éreztem magam utána :) összekaptuk magunkat és elmentünk egy nagyon…..
 ... így hát belevágok a közepébe :) Végre elkezdődött a suli! Tudom, ez furcsán hangzik, hogy vártam, de így sokkal érdekesebb minden. Rengeteg mesélni valóm van! Az idő még mindig szuper, nappal 30 fok körül van, de estefele azért már 20 fok alatt van az idő.. hallom…..
 Az elmúlt héten nem nagyon jutottam odáig, hogy jelentkezzek, de most pótolom.Az előző szombat volt talán az eddigi legjobb napom itt. Délelőtt kialudtuk magunkat aztán mentünk az óceánpartra. Útközben vettük egy labdát, egy rózsaszín Hello Kitty-st mert az volt a…..
 Végre rászántam magam, hogy folytassam a mesét, kicsit tényleg úgy érzem magam, mint egy mesében:) Persze nem mindig jó, de azért több a pozitiv dolog mint a negativ!!Szóval kedden annak örömére, hogy másnap ünnep van, elmentünk a városközpontba egy spanyol együttes, a…..
 Tegnap a nyelvtanfolyamon mondta a tanárunk, hogy szerdán nem kell órára mennünk, mert ünnep nap lesz. Jaj de jó, lesz egy szabad napunk, amit úgy néz ki végre az óceánparton töltünk majd :) hupsz,dolog van, de folyt.köv.....
Evelin élete Huelva-ban Újra itt 2010.09.04 11:11:35
  Mostanában nem jutottam odáig, hogy írjak, ezért most ezt pótolom.. Jó ez a blogírás, de azért nem tökéletes, mert én nem tudom, veletek mi történik? Ezért töltöttem mostanában az esti szabadidőm msnen, facebookon..:) Most épp szombat délelőtt van, nyugis…..
Végre jutott egy kis időm, hogy ismét jelentkezzek, mivel tegnap eléggé lepirultunk a parton, ma pihizünk a diákszállón a hűvös szobánkban.Annyi minden történt, hogy nem is tudom, hol kezdjem.. Az előző napok főként szálláskereséssel teltek. Sokkal nehezebb, mint gondoltam…..
 Na helló!Ma reggel megérkeztünk Huelva-ba :) Az utazás kényelmesen telt, igaz a repülőnk késve indult így elég sokat vártunk Ferihegyen.. aztán sok szép felhő és város fölött pl Barcelona :) megérkeztünk a Barajas repülőtérre.. itt miután összeszedtük a csomagjainkat…..