Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gersz

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az oktatási államtitkárság legújabb tervezete szerint, csökkentené az angol oktatását, inkább a neolatinokítást helyezné előtérbe. Azt mondják, hogy az angolt nagyon könnyű megtanulni, meg amúgy is megtanulja a ded a netről, meg innen-onnan. Valóban?Akkor vajon miért van az,…..
Gersz 2011.08.25 12:39:54
@De gustibusaut bene, aut nihil: Miért, te értesz a gazdaság-, a kül-, a belpolitikához, az oktatásügyhöz, stb. együttvéve? Nem hinném. És el szoktál menni négyévente szavazni? Gondolom igen, azt is sejtem, melyik zemberek táborát erősíted. De ha nem értesz mindehhez, akkor milyen alapon szavazol egy ország jövőjéről? Mert szavazni sokkal felelősségteljesebb dolog, mint véleményt nyilvánítani, nem gondolod?
Subba Pózolj pénzzel! 2011.07.13 02:51:00
Floyd Mayweather, profi boxoló száz dollárost éget egy szórakozóhelyen. ..
Gersz 2011.07.13 10:15:52
Kormánykrónika Államszocializmus 2011.07.13 08:07:00
300 ezer forint alatt kötelezővé teszi a kormány a béremelést.A kormány rendeletben állapítja meg, hogy a bruttó 300 ezer forint alatti munkabéreket mennyivel kell emelniük a munkaadóknak, hogy azok nettó értéke ne csökkenjen 2012-2013-ban - az erről szóló törvényjavaslatot…..
 Hetvenezer négyzetméternyi irodafejlesztés akkor is ijesztően hangzik, ha csak 47.000 m2 területet foglal el. De nem kell megijedni. Mindez olyan helyen történik majd, ahol nem nagyon lehet tájképet rombolni: kinn Ferihegyen, a Liszt Ferenc Repülőtéren. Ezzel nem azt akarom…..
A Magyar Munka Terv új rendszere a munkaerőpiactól elidegenítő, alacsony bérezésű, sok ponton a két világháború közötti ínségmunka intézményére hasonlító rendszert alakít ki. A biztosítási elvű álláskeresési támogatás leépítésével növeli az…..
  Etikett tippek máskéntA milánói székhelyű divatház tervezői sokat tesznek azért, hogy a pasikat modern úriemberekké változtassák szezonról-szezonra. Van azonban, akin nem fog sem varázslat, sem a szabászolló. Hiába a szép öltöny, ha viselkedni abban nem tud. A…..
De én nem is gondolkodtam ilyeneken, mert tényleg nagyon jó volt vele, és úgy gondoltam, teljesen mindegy, hogy most vagy öt év múlva alapítunk-e családot.   Sziasztok! A blogot utoljára akkor olvastam aktívan, amikor az előző barátnőmmel való szakításomat tervezgettem.…..
 Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Tisztelt Mt! Elég régen olvaslak benneteket, most…..
Tegnap késő délután hívott föl Németh Ágnes, a magyar Decanter főszerkesztője, és vagy az ősi ellenségnek kijáró tisztelet, vagy a körültekintő előrelátás jegyében közölte velünk, hogy a brit anyalap megvonta a magyar szerkesztőségtől a Decanter név használatának…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a…..
Hosszú vita után ráálltam, de kijelentettem, hogy a gyerekek nem kerülnek a nevére, hanem az enyémre. Belement. Sziasztok! Rövid leszek és tagolt. :) Azért hagyott ott az élettársam, mert nem mentem hozzá, de kezdem az elején. Megismerkedtünk, egymásba szerettünk,…..
Ede jött, látott, kérdezett. Nekem meg belesajdult az agyam.- Melyik a leggazdagabb magyar település? Annyit segítségül elárulok, hogy Heves megyében van és már a fővárost is megvásárolta. Így sincs meg? Szabad a gazda? A megoldás: Parád. Az indoklás…..
Sokan kívánják, bárcsak nem huszonnégy órából állna egy nap! Ők úgy érzik, állandó időzavarban szenvednek, mindig lenne mit csinálniuk.  Te hogy állsz az időbeosztással? Mire nem jut elég időd? Mi az, amit már ezer éve halogatsz?  A következő két…..
Mandiner blog Hillary, segíts! 2011.06.28 07:01:00
   Olyan régen volt már ilyen demokráciaféltő, fékező, ellensúlyozó aláírásgyűjtés. Már kezdtem azt hinni, hogy a magyar jogállamiság oly magasztos ideája végleg felöltözött a Facebookra, ám megjelent itt a történelem szemétdombjáról néhány mamut, akik a jó…..
Biztonsági őrök (azaz élőerős őrzés-védelem) sok területen teljesítenek szolgálatot. Gyakran látnak el a védelem mellett portaszolgálatot, és sok esetben ők kezelik a különféle technikai védelmi berendezéseket is. Rendezvényeket biztosítanak, rendet tartanak és segítik a…..
Csak sikerül pontot tenni az elkúrt 16%-os adóra ... nem, nem ismerték be, hogy elkúrták, hogy a gyerek nélküli 250 ezer forint alatt kereső magánszférában dolgozó rosszabbul járt a "soha nem látott adócsökkentéssel." (A közszférában dolgozók 46%-a kapott…..
 Ki hitte volna hogy E.T. még visszatér a filmvászonra? Ki hitte volna, hogy távolléte alatt görcsös testépítésre és emberevésre adja a fejét? Ki hitte volna, hogy a "Szuper 8" ennyire jó lesz? Én biztos nem, azt hittem, már kinőttem az "önfejű kisgyerekek…..
Bár a legfrissebb adatok szerint Amerikában valamelyest már kezd alábbhagyni a facebook őrület, és az utóbbi hónapokban ha nem is jelentősen, de csökkent az új csatlakozók száma, azért az vitathatatlan, hogy Zuckerberg barátunk agyszüleménye még mindig az egyik legkedveltebb hely…..
Egészen elképesztő árazást talált MP a miskolci Auchanban. Az akciós Jägermeister félliteres kiszerelésben literenként 2000 forinttal drágább, mint a 0,7 literes nemakciós változat. Exkluzív...
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Tegnap az adatvédelmi biztos az aggályait fejezte ki a Fidesz szociális konzultációs íve miatt. Válaszul Szijjártó Péter közölte az adatvédelmi biztost személyes bosszúja vezeti, hivatalának megszüntetése, és karrierjének féltése miatt. Jóri András azt kifogásolta, hogy a…..
Gersz 2011.06.08 13:38:01
w Nem jó a nemzetnek egyedül 2011.06.08 06:00:00
Van néhány toposz, amihez szívesen menekül a jobboldal, amikor elbizonytalanodik: a kereszténység, a történelmi sérelmek, és a nemzeti szuverenitás. Ezekben a jelmezekben úgy érezhetik, hogy mégis igazuk van, mert aki őket támadja, az ezeket a nagyszerű és vitathatatlan értékeket…..
Gersz 2011.06.08 13:36:53
Nagyon jó kis post!

Orbánnak lassacskán már csak a nyugdíjasok (Apropó:
mindennapiember.blog.hu/2011/06/07/kulondijas_nyugdijasok) maradnak szavazóbázisnak. Ők masszívan tartják magukat a vezér mellett, a többiek viszont... Kíváncsi leszek 2014-re!