Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabesto

1 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Sean Penn a Marsra utazik 2018.08.31 12:54:44
Megérkezett a Hulu új sorozatának, a The First-nek a hivatalos trailere, melyben Sean Penn a Marsra megy. Na persze senki ne higgye, hogy a sztori ennyire egyszerű, hiszen a Tom Hagerty-t játszó színész és utastársai búcsút kell mondjanak családjaiknak és szeretteiknek, ami sosem könnyű, pláne, hogy…..
Az első meccsek alapján a héten lezárásra kerülő négy párharcból három lefutottnak tűnik.  El nem tudom képzelni, hogy az Arsenal például 1-5-ről felálljon a Bayern ellen, vagy hogy a PSG egy négygólos előnyt kiadjon a kezéből úgy, hogy ráadásul ha találnak egy gólt a Camp Nouban, akkor a Barcának…..
Mert megéri. Itt akár be is fejezhetném a bejegyzést. Persze a dolog nem ilyen egyszerű és nem is feltétlenül igaz mindenkire. Nekem megéri. Így már pontosabb. A minimalista életszemlélet egyik fontos alapköve, hogy a költséghatékony és környezetbarát megoldások mindig előnyben részesülnek..
Pontosabban a világ legmagasabb szállodájának tetején van lehetőség örök hűséget esküdni, ha valakinek erre támadna kedve, és nincs tériszonya. Közel tíz éve, 2005-ben Roger Federer és Andre Agassi emlékezetes módon ütögetett párat a Burdzs al-Arab tetején található…..
Gabesto 2014.05.02 14:00:17
@zozo82: Már nem a legmagasabb, de 1999 és 2007 között az volt. Viszont 7 csillagos, bizony!
21 éve Athénban, ezen napon történt a kosárlabda történetének egyik legértelmetlenebb balesete, amely során Boban Jankovics szerb kosaras a - Panionios görög csapat játékosaként - 5. személyi hibájára reagálva - ami kiállítást jelentett - belefejelt a kosár alatti tartóelembe. Azonnal lebénult a…..
Bence imádja a metrókat és a 444.hu elkísérte az első útra. Hát mi cuki már?!! 444.hu ..
Na, igazán nem kellett olyan sokái várni, hogy kiderüljön országos átbaszás az egész négyes metró sztori! Mindannyian elhitteték mi, hogy az M4 tömegközlekedésre lett kitalálva meg felépítve. Hát a lófaszt! Borul a bili Egy összeesküvés elméletekre fogékony forma Rácz…..
Március 15-én végre mi is megnézhetjük, hogy milyen Kossuth teret épített nekünk az állam 25 milliárdból. Székelyzászló, óriásdorong és kősivatag: már az előzetesen közzétett fotók alapján is sok furcsaságra számíthatunk. Kép innen A napokban tesztelte a BKK a 2-es…..
Áprilisban indul a MOL Bubi közbringarendszer. A csepeli bázison jártunk a biciklik karbantartásáért felelős csapat vezetőjénél. Itt tesztelik, alakítják véglegesre a kerékpárokat és dokkoló egységeket. Buppa megnyugtatott minket, hozhat bármilyen időjárást a február, ők…..
Hihetetlen, milyen érzékeny a magyar ember, (legyen Magyar Ember, nehogy ebből is baj legyen) ha úgy gondolja, hogy az ő böcsületébe acélbetétes, szaros talpú bakanccsal gázoltak bele. Volt ugye sok tyúkper abból, hogy valaki…..
A filmsztárok élete nem csak party és mese, néha nem elég a tehetségüket odatenni egy-egy filmben, hanem muszáj brutális diétákkal megszabadulni, vagy éppen magukra szedni jó néhány kiló zsírt, vagy izmot. A mai posztunkban megnézzük, hogy kik voltak azok a sztárok, akik…..
Subba Ébresztő: A kör - prank 2013.07.08 11:04:23
Juj ez nagyon gháci, a csaj is leszúrt disznóvá változott tőle menten. ..
Extrém hosszú tél és húsvéti havazás után úgy néz ki, hogy 1816 óta az idei lesz a leghidegebb nyár. Az erről szóló információkat a francia Meteo tévécsatorna ismertette. Ha az időjárásjelentésre specializálódott francia tévécsatorna jóslatai beigazolódnak, akkor már a…..
Pazar kis gyémántdarab ez a kilencvenes évek szemétdombjáról. A jó kis Soho Party éppen az egyik lassúzós számával készül elámítani a két négyzetméteres színpad előtt unatkozó közönséget, de a mókás kedvű technikus egy Császár Előd számot indít el nekik. Erre Shane54…..
Gabesto 2013.04.06 13:15:15
@Péklapát: Náksi 00:48-nál "bumm-digi-digi-digi-bumm-digi-dámm" :D
Amikor a főcsoportdöntőkben eldőlt, hogy a New England Patriots nem került be a Super Bowlba, nagyjából lehetett sejteni, hogy a tavaly felállított 111,3 milliós nézettségi csúcsot csak akkor döntheti meg az idei döntő, ha a Destiny's Child minden tagja egyszerre szaggatja le…..
Két évvel ezelőtt nagyon hasonló módon próbáltak engem is lehúzni, csak akkor nem autópályán villogtak le, hanem egy út mellett álló segítségkérőnek álltam meg. Attila és barátnője is elég hamar levágták, hogy miről van szó, de hogy én ilyen helyzetben nem ajánlottam…..
Sokféleképpen lehet társadalmi célú reklámkampányt készíteni. Vannak, akik a humorra és játékosságra, mások a sokkolásra és az elgondolkodtatásra esküsznek. De legyen bármi is a koncepció, abban egyetérthetünk, hogy ezeknek a reklámoknak a szemek és a fülek mellett bizony a…..
Legyünk igazságosak. Amikor Lázár János azt mondta, hogy „akinek semmije nincs, az annyit is ér”, nem a szegényekre gondolt úgy általában, hanem a megélhetési politikusokra. Aki nem ért el semmit munkásemberként vagy épp tanárként, az ne legyen politikus a politikusi…..
A Tv2 vetélkedőjének legutóbbi adásában volt egy kérdés, aminek láttán a Sándor-palotában biztos a süppedős szőnyegre köpték a pezsgőt. Helyesírás volt a témakör, a kérdés pedig, amit az egyik bevallottan diszlexiás és diszgráfiás versenyzőnek feltettek, magyar szavak…..
Infographics Mennyi az IQ-d? 2011.01.31 14:43:00
Az IQ, vagyis az intelligenciahányados egy viszonyító szám, egy relatív mutató, melynek segítségével kimutatható a vizsgált személy pillanatnyi intelligenciája, és összehasonlítható egy azonos életkorú személy szellemi teljesítményével. Az intelligencia egy…..
Önjelölt tudósok és szociológusok azt állítják, hogy Paul, a vb jós-polipja (vagy inkább a gazdája) csalt. Merthogy Pault instruálták, hogy kire fogadjon. Tudniillik a polipok a színekre ugranak, meg a kedvenc kajájukra, meg a fénytörésre, meg a Dániát Svédországgal…..