Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trinidadi tini Dani

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
trinidadi tini Dani 2017.09.13 11:48:31
@ügyfélszolgálatos: a férfiak ebben jobbak....
Kép: Császi Ádám Viharsarok című filmjéből Vidéken nincsenek melegek. Vidéken agglegények és vénkisasszonyok vannak. “Szegény Pista nem talált lányt magának, pedig fiatal korába milyen szép szál legény volt! Úgyhogy most az anyjával meg a macskájával lakik.” “Az Erzsi meg a Juli mindig is nagy…..
trinidadi tini Dani 2016.07.24 19:32:13
@Quadanium: Nem lehet, hogy az asszonynak küldött puszit a fickó, csak te benézted? :D
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Máté élőben is találkozott a klasszikus bankautomatás trükkel, amikor egy beragasztott tárggyal megakadályozzák a pénz kiadását. A belvárosi CIB-ben azonban még nem hallottak ilyenről, úgyhogy hiába is küldözgettek munkatársakat, azok nem tudtak segíteni. Naiv ügyfélnek meg…..
Magyarország riasztó adatokkal szerepel azon a térképen, amely a világ országainak rákstatisztikáit hasonlítja össze. A legdöbbenetesebb, hogy a százezer főre számított rákbetegség okozta halálozásban dobogósok vagyunk: csak Mongólia van nálunk is rosszabb helyzetben.   A rákot gyakran tekintik a…..
Akár fogadóirodák érdeklődését is felkelthette volna, hogy mi lesz a Keletinél a szabadtéri lámpakiállítással, ahol a napokban felállítottak egy új lámpaoszlopot, a régit meg szépen, akkurátusan körbeaszfaltozták. Álmatlanul forgolódtam én is a tegnapi poszt után egész…..
Áginak 250 forintjába került, hogy nem nézte meg eléggé a bérletét vásárláskor. Eredmény: egy újabb "hamis bérlet": Talán érdemes megosztani a néppel, hogy is jártam a BKK-val. Én, a becsületes és előrelátó vásárló megvásároltam havi bérletemet a múlt héten,…..
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
Az már a Lomiczi-ügyből kiderült, hogy a Magyar Televízió nem egy szakmai műhely, ahol újságírók dolgozzák fel a híreket saját szakmai tudásuk szerint, hanem egy gépsor, ahol valaki reggelente bepötyögi a parancssorokat, aztán végigfuttatja az egész rendszeren. A végtermék…..
Esküszöm, ez a jelenet nem ccactus nyugdíjas posztjáról jutott eszembe :-)   ..
trinidadi tini Dani 2012.05.14 08:43:03
@szikjáró: megélhetési? Mit jelent?
Harmadrangú?
Ha neked nem szimpatikus, szíved joga. Minősíteni meg inkább a szakma hivatott.
Jellemző erre a nyomorult országra, hogy az első hozzászólás ilyen.
Nívó Van élet a Malév után? 2012.02.07 08:47:00
Ha valaki arra vár, hogy én is elsiratom a Malévot, az rossz posztot olvas. Szerintem a Malév bedőlésével olyan távlatok nyílnak meg, melyekről eddig nem is álmodtunk! Ez nem egy klasszikus bejegyzés lesz, inkább gondolatok, melyeket a pénteken becsődölt cég köt össze. ...Kezdjük…..
Múlt héten írtam arról, hogy őszintén meglepne, ha időben elkészülne a Kiskörút Astoria és Deák tér közti szakasza: állítólag április végén, alig két hónap múlva lesz az átadás, de február közepén még csak a Dohány utcáig sikerült kicserélni a díszburkolatot: ez a…..
trinidadi tini Dani 2011.02.24 13:56:54
@Elstron: Erre már én is gondoltam. Éppen ezért van-e értelme elkezdeni az ilyen jellegű munkákat az év második felében? Az Erzsébet híd pesti hídfője alatt ott a Petőfi szobornél is elég kaotikus állapotok vannak. És még ki tudja hány helyen van a városban téli szünet...
Lévai Balázs műsora visszatér a képernyőre! Miért olyan nagy dolog ez? Mert az utóbbi idők talán egyetlen olyan kreatív és eredeti zenés műsora lesz ismét látható a közszolgálatin, ami - bátran állíthatom - felveszi a külföldi zenés dokumentumfilmekkel a versenyt. Egy…..
Nincs is annál szebb, mint amikor a hazai médiaposványban egymás oldalát sáros csülökkel dögönyöző résztvevők egymást ekézik a nagy nyilvánosság előtt, és kiabálnak rá mindent a másikra a prosztó műsorkészítéstől a hazudozáson át a konkrét tolvajlásig. Az [origo]…..
trinidadi tini Dani 2010.09.08 17:21:45
@Ronald: van jobb ötletem: lehet egy harmadik csatornát is nézni! Szánalmasak ezek a műsorok. Talán csak a zsűriknek jó kis plusz pénz.
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
trinidadi tini Dani 2010.08.10 10:19:28
@venszivar: ebből egy szót se értek, kifejtenéd bővebben?