Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lusta

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas mázlival foglaltunk ingyenjegyet Máltára - árazási hiba miatt hatezer forint volt a jegy oda és vissza is főidényben, ezt inkább ötször ennyiért hirdetik alsó hangon, felső határ pedig a csillagos ég -, s összességében nem bántuk meg. Azt sem, hogy eljöttünk, s azt sem, hogy ennél többet…..
Bár hivatalosan még nem ért véget a National Geographic Travel Photographer of the Year pályázata – május 27-ig még lehet nevezni a legjobban sikerült utazási fotókat a három megadott kategóriában (Természet, Emberek, Városok) –, de máris láthatunk egy káprázatos előzetest az eddig beérkezett…..
lusta 2016.05.10 16:48:17
A homokos tengerpart utáni vágyakozás két – nagyrészt – uniós illetve állami forrásból finanszírozott magyar beruházásnál is tetten érhető. Az eredmény azonban siralmas. A Velencéhez közeli Lido di Jesolo 15 km-es homokos strandja sok magyar turista számára egyet jelent…..
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Elértük hó elején a nyolcmilliomodik fotót: A hétmilliomodik fotót 2011 decemberében, a hatmilliomodikat pedig 2011 júniusában töltöttétek fel, az ötmilliomodikra pedig 2010 novemberében került sor. ..
A következő indafotós séta április 21-én, szombaton lesz és a Római-partot vesszük célba.Fotóséta a Római-parton Mikor: 2012. árpilis 21., szombat 15 óra Hol: Rómaifürdő HÉV-megálló Mit: Római-part, hekk, víz, sirályok, gázgyár. A séta végén beülünk hekket enni és…..
Art of Fashion Adele és a Vogue 2012.02.17 16:20:00
  A Grammy napján került nyilvánosságra (ahol mellesleg elsöprő sikert aratott az énekesnő) az amerikai Vogue címlapja Adele-lel. Őszintén szólva én nem voltam odáig a címlapért, most viszont belebotlottam az editorial többi részébe és teljesen lenyűgözött! Egyszerűen…..
Az Indafotó képoldalán megjelenhet egy kis térkép, amennyiben a feltöltött fotóban volt információ a kép készültének helyéről. Az egeret a térkép fölé húzva gyorsan ráközelít a pontos helyre, kattintásra pedig megnyitja a Google Maps-en. Ezt a funkciót mindenkinek…..
lusta 2012.01.19 14:58:08
A hadsereg mindig is a csúcstechnika, az újdonságok sok pénzzel rendelkező támogatója és felhasználója volt. Nem meglepő tehát, hogy az első számítógépek, mint az ENIAC vagy a COLOSSUS is (az USA, illetve a brit) katonaság támogatásával jöttek létre. Ez eléggé…..
Akár most is tervezhetnék a Google Maps-szel a telefonomon az északiról a Déli-sarkra útvonalat, meg retúrt, de ebben a formájában a fizetős navigációs rendszerekkel ez az alkalmazás nem veszi fel a versenyt. Amerikában és kevés másik szerencsés országban viszont már működik a…..
A nyolcvanas évek szelleme kísért a kerékpárok felszereltségét előíró rendeletben, ami alapján simán büntet a rendőr is. Legutóbb egy hegyikerékpáros versenyzőt bírságoltak meg, pedig neki aztán tudnia kéne. De mit is? ..
 Az NMHH ma délután egykor sajtótájékoztatón jelenti be, hogy milyen eredménnyel zárult a Való világ 4 elleni vizsgálat, ami azért meglepő, mert úgy tudjuk, hogy az esetleges bírságokról az RTL Klub is csak a sajtóból értesül majd. Merthogy őket nem értesítették.Úgy…..
Jó, nyilván senki nem kap a szívéhez, ha arról hall, hogy a dobozos tej nem száz százalékosan tej ‒ ott az a sok tartósítószer, meg víz, meg "inkábbnemakarjuktudnimi", de az a Homár kérges szívét is megdobogtatja, ha csak 51% benne a valódi tej. A Pista által…..
Sajnos még mindig távol vagyunk attól, hogy a gazdagok önként szétosszák javaikat, a szegények pedig ne akarjanak gazdagok lenni, hogy rögtön utána egy karibi villába költözve kirekesszék látómezejükből egykori sorstársaikat. Ugyanakkor jó hír a társadalmi egyenlőtlenségek…..
A balkáni és az európai politika közti különbség sokszor csak egy gesztus vagy egy félmondat. Azonban a legtöbb magyar politikusnak ezek sokszor teljesen feleslegesnek tűnnek. (Fotó: Burger Barna/orbanviktor.hu) Még két hónapja sincs kormányon a Fidesz, máris számos…..
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
lusta 2010.05.12 20:28:01
@jpmjpm: Igen, ebben is van valami igazság, nyilván az fog dönteni, hogy kinek az érdeke az erősebb (gondolom).
lusta 2010.05.12 20:30:12
@Malachi: Nyilván eddig tartott a rászoktatás, most kipróbálják működik-e pénzért is.
lusta 2010.05.12 20:33:57
@keptelenseg: nehéz kérdés, mert bár egy parlamenti közvetítés tök unalmas, de az kétség kívül közérdek. Na, de egy BL sorozat, ahol minden pénzről szól?? Ezt azért nem hiszem.
 (illusztráció, a felső valójában 4/3, de a DSLR-t (full frame) jelzi, az alsó a feltételezés) Sokat gondolkoztam, merre fordulhat a fejlesztés? Először, hol tartunk most? A Canon, Nikon kihozta a Full frame DSLR gépeit (+Sony), itt már finomítani lehet, nagy áttörést nem…..
f1 Ketten licitálnak a Renault-ra 2009.12.04 15:06:00
Csütörtökön újabb válságülést tartottak a franciák főnökei, már biztos, hogy a cég nem marad teljes gyári csapattal a Forma-1-ben.Pénteken a Le Parisien és az autosport.com is arról írt, két komoly vevő van az istállóra: a raliban a Subaruval többszörös világbajnok…..
Újragondoltuk az Indafotó címlapját - amivel a fotómegosztóba belépve találkozhattok. A régi - valójában a kilépett címlaptól nem sokban különböző - kezdőlap helyett egy sokkal személyreszabottabb és érdekesebb oldalt találhattok. Úgy gondoltuk, hogy aki belép az…..