Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budailakas

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügyvezető igazgató [Molnár József, a BTSZK] beszámolt még egy nagy ívű attrakció (amely egyelőre a Várkabin munkanevet viseli) tervéről is: eszerint a Vigadó tér és a Budai Vár között (később pedig a Vár és a Citadella között) kötélpályával teremtenének…..
budailakas 2011.06.08 09:04:05
@régészbúvár: előbb annak a hídnak a végleges használatbavételét kellene megszerezni, csak hát az a híd is olyan igaz madzsjar módra épűt....
budailakas 2011.06.08 09:06:45
@cso zsi: :DDDD a képről olyan hogy valami nagyon okos odatett a korlát mögé egy fizetős automatát, hogy nesze parkolj bazeg.... :DDD
másrészt szerintem a Dunára nem parkoló kell meg forgalom hanem sétány-mint pl Vácon-csak hogy ne világvárosokat említsek....
budailakas 2011.06.08 11:37:26
@régészbúvár: nem tudom a semmi közepén libegni szerintem nem lehet nagy élmény.... Máshol is van a város közepén ez+az, pl óriáskerék... :) vagy hullámvasút :)
Csatorna: Én is igy tudom hogy már belemegy minden amit eddig a dunába engedtek, rgo van olyan tiszta mint gödnél, vácnál, talán sőt is, DE ugye az árok nem olyan mint az említett helyeken, szal fűrdeni nem nagyon, de sétánynak ideális.Régen is igy volt képem is van hozzá:)

@cso zsi: M0ás lenne már készen és nem 2sávon hanem végig 2x3+1, lehet segítene, addig álmodozunk:(
Mondjuk szentendre csepel a legnagyobb csúcsban is gyorsabb át a városon még lezárt rakpartszakaszokkal is mint körbe az M0áson.... de most ez megint olyan hogy mindenről beszélünk csak arról nem amiről szó van... :(
 Egy dizájnos Facebook-csoport mappájában egy rakás szellemes (és kevésbé szellemes) szponzorált zebrát gyűjtöttek össze - egy része biztos ismerős már sokaknak innen-onnan, de van közte pár ami meglepően új volt és klassz. Hogy mennyire legális ez, s mennyire gerilla - na…..
Mi van akkor, ha egy utca egyik vége még egy fejlesztésekben élen járó budapesti kerülethez, a másik meg egy agglomerációs nagyközséghez tartozik, amelyik az adott területtel egyáltalán nem foglalkozik? A lakók a közvilágítást kiépítették önerőből, az utakat már…..
budailakas 2011.01.18 20:16:48
@kzolika: basszus a rakpartot tényleg lezárhatnák, nem azért mert engem érint mert én költöző félben vagyok de hogy az embernek egy ekkora városban a vízzel kvázi ne legyen kapcsolata attól függetlenül hogy több kilométeres partja van az több mint ciki.... Mondjuk nem azt mondom hogy szántsuk fel az aszfaltot, de valami megoldás születhetne hogy közlekedni is lehessen meg dunapart is legyen.... de ez más posztba való lenne, ha lennének mostanában hasonszőrű posztok...
 Lehetne hőzöngeni, hogy nem elég a gyalogos lobbinak a Kós Károly sétánytól a Clark Ádám térig tartó hétvégi lezárás terve, aknamunkájukat a Vár alatt is folytatják. De a helyzet itt tényleg más. Lezárásról szó nincs, a terv lényege pusztán annyi, hogy át lehessen…..
Nem vagyok közgazdász, de biztos vagyok benne, hogy ha valaki tök ugyanazt próbálja csinálni, mint a piacvezető, az nem nagyon vezet sehova. Nincsenek látogatottsági, feltöltési adatok a kezemben, de felteszem, hogy a piacvezető ingatlanhirdetési oldal itthon az Ingatlan.com,…..
  Akár képrejtvénynek is fel lehetne adni azokat a fotókat, amelyeket Peti, a Horánszky 1. bloggere küldött. Na de jöjjön inkább a megoldás:   Tegnap a Hajós utcában jártam, s az alábbi gyönyörű városrendezési megoldásra lettem figyelmes (fotók csatolva). A Hajós utca…..
budailakas 2010.10.06 20:50:34
@bryan: ;)
9Vos elem..... :DDDDDDDDDD
valami olcsóbb mert kb egy estét tart ki, a célnak meg megfelel..... :DDDD
Egy jó kis ingyenes térkép jelent meg a Király utcáról a napokban, amit a Tourinform irodákban és az utca boltjaiban lehet beszerezni. Szerintem remekül néz ki, jó ötlet ez a tematikus utca is - bár ha már dizájn, akkor kár, hogy pont a Zeneakadémia szuper dizájnos eneteriőrje…..
Urbanista Budapest szégyene 2010.07.20 20:39:00
  Reggel még csak egy kommentben figyelmeztetett HZV, napközben aztán Rita egy fotót is küldött az Indexnek, milyen feliratot feszítettek ma ki a Várkert bazárra. Nincs mit hozzátenni...