Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagydee

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan az enyészet veszi át az uralmat ott, ahol egykoron a világ leghatalmasabb drogkartellének csúcsvezetése múlatta napjait. Pablo Escobar és társai egykoron sok milliárd dolláros birodalmat irányítottak részben innen, a világ kokainellátásának közel egyharmada fölött…..
nagydee 2012.09.02 22:56:42
@kiskutyauto: vedd már magadnak fáradtságot, nézd meg a térképen, hogy miről is beszélsz... hajléktalanszállót? szigetre? hogyan?
A fenti képhez jött egy sajtóközlemény is, amibe isten az atyám, nem nyúltunk bele, ezt, így 2012-ben komolyan gondolja egy PR-ügynökség.  Kedves Kolléga, azt hiszem mondhatom azt, hogy sokkoló képet csatoltam neked. :) Egy fogadás miatt ruhát cserélt az Éden Hotelből…..
nagydee 2012.08.03 13:39:08
@ddevil: mi lenne? vírusmarketing. egyrészt mondjuk erről a témáról szerintem nem lehetne normális képet készíteni, másrészt meg ha csinálnának egyet, azzal nem foglalkozna senki. így viszont jó pár ember (nyilván fanyalgásával egyetemben) bloggolja, postolja a képet mindenfelé.
és mint tudjuk a negatív reklám is reklám. az ilyen celebek meg úgy sem tudnak elvárás alatt teljesíteni, úgyhogy tökmindegy milyen szarral kerül össze a nevük, csak kerüljön és égjen bele az emberek emlékezetébe.
feladat teljesítve.
nagydee 2012.08.05 14:17:00
@báró Csekonics:
én nem, de nem is én vagyok a célközönség. viszont ha majd kiszállsz a hintódból és leereszkedsz a pórnép közé, akkor látni fogod, hogy úton útféle bele lehet olyan plakátokba, amiken nyolcezredik semmi szórakozóhelyek azzal hirdetik a péntek/szombat esti bulit, hogy szárvendég VV Akárki meg Tudjafaszomki a Valamiből, akik ebből élnek. a szórakozóhelynek jó, mert a népek mennek celebet nézni, a celebnek jó, mert pénz kap érte, a celeb ügynökségének jó, mert sápot szed a celeb pénzéből, de az egész csak akkor működik, ha celeb az celeb. egyszerűen fogalmazva, ha ismerik a nevét. ahhoz meg az kell, hogy a Blikk meg a többi pletykalap lehozza címlapon. ezért az ügynökség ilyen és ehhez fogható heppeningeket szervez, mert ezt lelehet hozni a címlapon, az emberek megjegyzik a nevet és ugyan fogalmunk sincs arról, hogy ki az illető, amikor ránéznek a plakátra, de a nevet ismerik. aztán amikor dönteni kell, hogy most éppen hol isszák, szívják szivacsosra az agyukat, akkor a celebes helyet választják, mert az biztos jó hely, ha ilyen híres emberek járnak oda...
ennek sem a Playboyhoz, sem az Éden hotelhez, de még a Rocktenors cd eladásaihoz sincs köze. ez a péntek/szombat esti bulikról, falunapokról stb. szól.
A Breaking Bad annak idején még csak egy vicces ötletnek tűnt, amire az ember rászánja azt a 42 percet az idejéből, mert miért is ne, egy metamfetamint főző kémiatanár története ennyit feltétlen megér. Aztán a pilot harmadik percében eljutunk odáig, hogy egy faszi szarosnak…..
„Az Egyesült Államokból támogatott antiszemita provokációk megszüntetését kéri a washingtoni kongresszus tagjaitól Orbán Viktor. […] A kormányfő sajtófőnöke kedden tájékoztatott arról, hogy Orbán Viktor elküldte válaszát az Egyesült Államok kongresszusának ötven…..
Ki antiszemita? Gerő András a Galamuson leantiszemitázta Romsics Ignácot.  A címet és a konklúziót jotunder vincenttárs világosan jellemezte. Aljas. Magam a tartalmi érvekkel foglalkoznék. A vád alapja az, hogy Romsics Magyarország huszadik századáról írott cikkeiben…..
Üdvözlet!   Van nekem is egy kórházi történetem, ami nem éppen most történt. 23 évvel ezelőtt befeküdtem a kórházba mandula műtétre, mivel hosszú hónapokon keresztül nem sikerült levenni a gyulladást a mandulámról.     Csütörtöki nap volt, délelőtt megtörtént…..
nagydee 2012.06.28 09:27:27
@matilda.: a szocreálban a bukóablakoknak nem rendes fix zsanérja volt, hanem csak egy kampószerű bizbasz, ami simán kiakadt, ha a bukást szabályozó oldalsó sínek nem voltak a helyükön. azaz ha az ablak kidőlt, akkor nem egyszerűen lecsapódott, hanem megpördülve ki is ugrott a helyéből.
Jó, vagyis inkább biztató hírünk van a Felejthetetlen (Unforgettable) című, címével ellentétben igencsak felejthető sorozat rajongóinak: a CBS ugyan májusban elkaszálta a sorozatot, de most arról szól a fáma, hogy jövő nyárra kér belőle egy 13 részes második évadot. Mi ugyan…..
Subba Cukiság: Robot foci 2012.06.18 11:59:00
Csak össze ne karmold magad az izgalomtól! ..
Puzsér szerint a Csillag születik győztese "csupán egy giccses sztereotípia, annak a pödört bajszú, kolbászt majszoló, szüretelő gazdának a képe, amire az SMS-ező közönség rendkívül fogékony", írja a mai Bors. A Mészáros János Eleket is megszégyenítően modoros cikk így…..
Tényleg nem akarunk a kelleténél nagyobb teret adni a Csillag születik idei évadát nem mellesleg megmentő Puzsér Róbertnek, de amikor a Borsban faszságokat nyilatkozik, azokat azért csak kiemeljük, hátha van olyan c:c-olvasó, akinek nem jár a bulvárlap. Naszóval Róbert most, hogy…..
A múltkori netbankos panaszra reagálta a CIB, hogy már dolgoznak a nyomtatási hiba elhárításán: A CIB szakemberei folyamatosan dolgoznak a rendszerek fejlesztésén, az előforduló hibák javításán így a szóban forgó eset megoldásán is. Jelen probléma gyökere egy java…..
nagydee 2012.06.04 09:27:03
@nagydee: bocsi. "Belépés okostelefonnal"
nagydee 2012.06.04 09:25:58
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker: Androidon megy szépen. behozod a főoldalt, ott jobbra rámész a belépés mobil telefonnal feliratra és lám-lám. (előbb az ügyfélszolgálaton aktiváltatni kell a mobilos hozzáférést) praktikus a klikkelés után előjövő oldalt felvenni a könyvjelzők közé...
Kezdjük a jó hírrel: a Fox a Fringe és a Dr. Csont berendelése után egy újabb drámát, a Touch-ot is bekérte újabb évadra, amin a pilot nézettsége alapján nem illik csodálkozni (12 millió néző, 3,9-es 18-49), bár az évad többi részében azért nem remekelt Kiefer Sutherland új…..
nagydee 2012.05.11 00:16:43
@Kőmíves Kelemen: a Supernatural-t én másfél éve kaszáltam, pedig előtte imádtam, de egyszerűen nem bírtam már elviselni azt a szenvedést, amit rendeztek benne. (persze lehet, hogy még veszek egy nagy levegőt és ledarálom azt a másfél évadot)
az SGU-t én szerettem, bár tény, hogy nem volt igazi sci-fi, az inkább csak a díszlet volt egy drámasorozathoz. ettől függetlenül szerintem volt benne potenciál és kár érte.
@tiboru: bocsi :)
Nem minden arany, ami fénylik, Shonda Rhimes például a Grace klinika mellett eddig csak a Doktor Addisont (Private Practice) tudta igazán sikerre vinni, az Off the Map és a most látható Scandal nem váltotta meg a világot. Az öregedő Grace klinika testvérsorozata, a Doktor Addison viszont…..
A Class FM Morning Show című reggeli műsorának pénteki adásában Sebestyén Balázs éppen a légitársaságokkal és az ottani munkahelyi szabályokkal foglalkozott, a légi utaskísérőkre vonatkozókkal mármint, mi a teendő a részeg utassal, mi a megfelelő körömhossz és így…..
Sajátos légpárásító módszert vetett be a MÁV kihasználva a váratlan extrém időjárást:Annyi szó esik mostanában a Malév meg a BKV ügyes-bajos dolgairól, hogy gondoltam a MÁV se maradjon ki a jóból (vagy a hóból..). :) Ebben a csodálatos időben élmény az első osztályon…..
Proszektúra Ki is itt a demokrata? 2012.02.09 19:25:00
Összeszólalkozott Navracsiccsal Kroes az EP-ben, írja az index, beszámolva arról, hogy rövid szóváltás alakult ki a magyar miniszterelnök-helyettes és a digitális és médiaügyekkel foglalkozó uniós biztos között Brüsszelben, azzal kapcsolatban, hogy a kormány elfogadja-e, és a…..
Érezzük megtisztelve magunkat: velünk foglalkozik a világsajtó! A Financial Times ma három cikket is írt rólunk, a Wall Street Journal szintén, de a Bloomberg, a MarketWatch vagy a Le Monde is kiemelten figyel minket. És akinek ez nem lenne elég: a német ZDF gyerekeknek szóló…..
Mandiner blog Gördül 2011.12.31 11:41:00
  Sokan fanyalognak a második Orbán-kormány tevékenysége miatt, de az mindenképpen a javára írandó, hogy új életet lehelt a fonnyadozó magyar tüntetési kultúrába. Az utcai politizálás, a politika egyetlen érdekes megnyilvánulási formája szempontjából 2011 kifejezetten…..
Július 14. szerda: Jogerősen pert nyert a Danubius Rádió és a Sláger Rádió az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) ellen. A bíróság nem kötelezhette az ORTT-t a szerződések felmondására, de az indoklásokban megállapította, hogy - mivel a szerződést nem lehetett…..
nagydee 2010.07.30 09:53:55
Nehéz eldönteni, hogy ki miatt, de a Ferihegyről EU-ba repülők mindenképp szívni fognak. Nagyjából 6-12 hétig. Szinte világít a homlokunkon a bélyeg: "unclear". Roppant megalázó. A hírek szerint a magyarok hibáztak: "A hét végén tájékoztatta a Budapest Airport…..
nagydee 2010.07.28 09:52:47
hvg.hu/itthon/20100727_albombat_is_atengedtek_ferihegyen

szerintem két eset lehetséges:
1. a HVG álhíreket talál ki.
2. a korményközeiek megpróbálják lényegtelen dologként feltüntetni a dolgot és rájátszani a "csúnya, gonosz, szegénymagyarokkalkiszúrós" EU képre...

szerintem az utóbbi...