Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koczy

244 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Kértem tőle, hogy társaságban fogja vissza magát, de azt mondta, hogy ő ilyen, és nem akart senkit megbántani. De mindig ugyanaz van” – Posztolónk nem szívesen viszi a pasiját a baráti körébe, mert olyankor nem tud uralkodni a sajátos humorán és a borravalóval is szűkmarkúan…..
Figyelem! A történetben a valósággal történő bármilyen egyezés csupán a véletlen műve. Csak álltam ott teljesen leforrázva és néztem a kis kék cetlit, meg a tétel nevét. Kétszer is elolvastam, hogy valóban jól látok-e...
                        Levélírónk szerint sokan észre sem veszik, hogy nincsenek rendesen felnőve: egy 15 évest alakító harmincas, játszmázgató nő ugyanolyan nehéz eset, mint egy negyvenes pasi, aki úgy gondolkodik, öltözködik, és reagál az életre, mint egy kiskamasz. Az sem vezet boldogsághoz, ha…..
Kevés személyes hangvételű poszt született mostanában a blogra, nem éreztem különösebben szükségét, hogy kiteregessem az érzelmi világomat a nagyérdemű felé, sőt tematika is egy egész más irányba indult el az elmúlt időszakban.  Ez a poszt megszakítja ezt a folyamatot, ugyanis az elmúlt napok…..
A munkáink és egyéb elfoglaltságaink miatt viszonylag kevés időnk van mostanában kirándulgatni, ezért igyekszünk olyan helyszíneket választani, amik másfél óra alatt elérhetőek Szombathelyről, mégis egy kicsit kiszakítanak a hétköznapokból.  Kóválygós sorozatunkat ezúttal a Balaton északi részével…..
A fiatalok lakhatási kérdése a magas albérlet árak és a drága lakások miatt nem csak nálunk, hanem bizony a világ minden táján problémát jelent. Tim Davidson és Sam Cosner, az amerikai pár megunta, hogy bevételük jó részét albérletre kell költeniük, saját lakásra pedig hitel nélkül esélyük sincs.…..
  Az előző részekben bejártuk Kőszeg környékét, felmásztunk egy tankra, majd körbesétáltuk az Őrségben található tavakat. Sorozatunk harmadik részében még mindig maradunk Vas megyében, ezúttal romantikus arborétumi sétát tartunk és túrázunk egyet a környék legszebb szurdokában. ..
Körülbelül egy hete megjelent egy videó a Yotube-on, amiben egy fiatal lány rendkívül bicskanyitogató módon osztja az észt, megcélozva az egyetmistákat, meg azokat a fiatalokat, akik még nem találták meg mi az, ami boldoggá teszi őket. Hozzám nem az eredeti videó jutott el először, hanem az egyik,…..
Az előző, karantén ihlette, Vas megye bárki által elérhető és körbejárható zöldterületeit bemutató sorozatunk második részében ellátogatunk a Hársas-, és a Vadása- tóhoz, valamint megnézzük a Himfai Parkerdőt. Plusz lesz egy bónusz helyszín is!  ..
Az utóbbi "karanténos időszak" egyik pozitív hozadéka volt, hogy az egész heti bezártságérzést orvosolva nekiálltunk körbejárni a környék zöld területeit, erdőit, mezőit. Mi is meglepődtünk rajta, hogy gyakoratilag itt éltünk születésünk óta, és mennyi olyan gyönyörű és nyugodt hely van, amit még…..
A koronavírus kapcsán már mindenki leírt mindent, ami érdekes lehet, a legtöbb cég (ahol megoldható az otthoni munkavégzés), ideiglenesen hazaküldte a dolgozóit. A vendéglátóhelyek, szállodák, különféle szolgáltatóegységek bezártak, az ételt is csak elvitelre vagy kiszállításra lehet kérni. Engem…..
Kicsit vicces, hogy manapság már az a hír, ha valaki olyan képeket készít nőkről, amik ízlésesen, visszafogott erotikával mutatják meg a valódi szépséget, és nem valamiféle polgárpukkasztó vagy önmutogató módon nyomják az arcunkba a különféle másodlagos nemi jellegeket.  Az ukrán fotóművész,…..
Koczy 2020.02.17 19:00:34
@S Budget: Köszönöm szépen, kicsit becsapott a forrás. :) Javítottam a posztban is.
A rendező ezúttal nem a simlis, csóró gengsztereket, hanem az igazi nagypályásokat pécézte ki magának. ..
Általában átsiklok a bulvárban és a közszolgálati médiában megjelent dolgok felett, de ezen a héten mindkét részről olyan erős impulzusok érkeztek, hogy nem hagyhatom szó nélkül. Így hétvégére összeszedtem nektek, hogy mik mozgatták meg leginkább a magyar médiát 2020 negyedik hetében. ..
A 25 éves angol ikerpár hobbija nem csak jópofa, hanem meglehetősen jövedelmező is.  Az Instagram korában egy-egy jó ötlettel gyorsan lehet népszerűségre szert tenni. A két lány, Danielle és Nicole gyerekkoruk óta nagy rajongója a rajzfilmeknek, a vintage cuccok szeretete pedig nemrégiben…..
Unaloműzőnek elmegy...  Az amerikaiak nagyon szeretik a japán horrort, igaz a saját szájízük szerint. Ezért is ültetik át (és nem egyszer butítják le) az eredeti történetet, vegyük csak az egyik legsikeresebbet, a Kört, amelynek már szintén jóval több folytatása született, mint ami feltétlen…..
  Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok minden kedves olvasómnak.   Ugyanitt: ÉLJENEK A HASZNOS AJÁNDÉKOK!..
Láttam olyan galambot, ami több kilométert "futott", mint az autóm.  A Facebookon tagja vagyok több, a kis falunk életéről szóló csoportnak, közösségnek. Itt találkoztam azzal az elsőre kissé bizarrnak tűnő szórólappal, amely a Postagalamb kiállítást reklámozta. Macskakiállításról meg…..
Oroszországban bármilyen bizarr dolog megtörténhet, elég csak végignéznünk egy-egy orosz társkereső app fényképein. Mondjuk azokhoz képest az Olvi nevű samarai benzinkút akciója elég amatőr, de így is jóval figyelemfelketőbb, mintha rózsaszín plüssmacit adnának minden tankolás mellé. Van egy olyan…..
Mostanában nagyon fut, hogy menő, drága márkanevekkel dobálóznak a zenészek, rapperek, vagy a magukat annak képzelő Youtube-huszárok. Persze nem maradhatnak ki a drága autók sem, de egy Ferrarival, egy Maseratival vagy egy Lamboval bárki tud vagánykodni.  A következő gyűjtésben olyan színvonalas és…..
Vagy a sörnyitóval kombinált tűsarkú csizma. Kinek, hogy.....
Az esküvő előtti fotózás mindig az a procedúra, ami a menyasszonyon, a vőlegényen és a fotóson kívül még egy rakás másik embert igényel. Ha megnézel egy ilyen fényképezkedést, a kényszeredetten vigyorgó, egymást ölelgető pár közelében mindig van egy „játszósba” öltözött lány, meg egy srác, akire egy…..
Koczy blogja Tinder '19 2019.07.14 13:52:44
Vannak, amik nem változnak. De nem is kell nekik... Több évvel ezelőtt, amikor ugyancsak eladó sorban voltam, már regisztráltam erre a remek Tinder nevű alkalmazásra. Akkoriban ez a dolog még eléggé gyerekcipőben járt, egyszerű platform, jobbra-balra huzogatós, képes dizájn. Ha match van,…..
A különleges Spidert a 2016-ban meghalt nehézsúlyú bokszoló a legjobb barátjának ajándékozta. Most egy egzotikus kocsikkal foglalkozó autókereskedés kínálja eladásra. ..
A szőrtelen fajtának legalább annyi rajongója van, mint amennyien viszolyognak tőle. A tenyésztőkön és a fanokon kívül nem igazán ismerik az emberek ezeket a különleges cicákat, sokan valamiféle alternatívának gondolják a macskaszőrre allergiás cicamániások számára, mások egyszerűen csak…..