Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eruka

0 bejegyzést írt és 456 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Égivár alatt Távozik a Lannister-sereg, gyönge szekereken zsenge gyökereket visznek Királyvár felé, meg aranyat, perszehogy, az arany és a kaja az, amiért jöttek, így ugye elégedett lesz a vasbanki bankár is, és nem hal éhen a nép (értsd: a királyi család, a sameszeik és a katonaság) ha Dany felkel…..
Eruka 2017.08.08 09:04:06
@Leadfoot: sztem Martin írása sem kevésbé bug-os... és gyanítom ő sem ölte volna meg ezeket a szereplőket. Jamie még hagyján, de Dany kinyírásával már csak a Jég dala lenne a könyv címe....
Illetve nem gondolom, hogy ha Martin még a vége előtt végezni akar egy fontos karakterrel, akkor a HBO életben hagyhatná.
Egyébként mind a 4 pontban teljesen igazad van :) Agyrém! (Bár sztem az a számszeríj "ősidők" óta létezik, nem most gyártották... Nekem az sokkal inkább piszkálta a gondolataimat, hogy vajon miért cipelték magukkal Égikert ostromához???? :) )
Sárkánykő Vihar van odakünn és vihar dúl Viharbanszületett Danaerys Targaryen, a Sárkányok Anyja, a Láncok Letörője, a Szemöldökfestés És Indokolatlan Hajfonás Lelkes Támogatója piciny lelkében, mert nem tudja eldönteni, hogy mégis mi a pöcsöm lesz azontúl, hogy van neki három sárkánya, mint a Hét…..
Eruka 2017.07.25 10:08:18
@sixx: most gyorsan visszanéztem: a tűzött tényleg nem a mama, mert varkocsa van, és nem olyan cuki bubifrizurája. Az akasztottnak meg hosszabb a kabátja, mint Yaráé... Viszont Yara nem ér semmit igazából sem Euronnak sem Cerseinek...
De akkor világos, hogy Ellaria az ajándék. (pedig én azt hittem, hogy most veszik elő a sárkány-trombitát a könyvből... :D)
  Na akkor ma lesz az első kiszavazás, mondja Sylvi, és közben mintha egyensúlyozni lenne kénytelen a fejére feltűzött (mű?)hajkorona súlya alatt, de arról nem beszél, hogy ez most akkor milyen kiszavazás is lesz, mert csak. Ha az Éden Hotelből indulunk ki, akkor még egy főnek érkeznie kell, hogy…..
Tegnap beköltözött az első hat delikvens a luxuskalitkába unatkozni és kibaszósdit játszani egymással, az epizód végén meg jött egy új csaj is, blőrözve, hogy ma izgalommal teli várakozással nézzük az új részt, amit Szörfösbarbi vezet fel, egy neki rettentő előnytelenül álló, feltűzött hajkoronában,…..
Eruka 2017.04.20 16:35:21
@paranyuszi: neeem.... én is! :D Ráadásul semmit nem tesz hozzá... talán Andika mondta, hogy csak vegetál, és nem csinál semmit? És emellett nagggyon idegesítő :)
Eruka 2017.04.20 16:38:03
@vilmos.nagy: Ugye, hogy Bence vicces? sztem ez a gyerek tényleg csak csinálja a hülyét! :) (jó, nyilván nem atomfizikus.... )
bár bicskanyitogató, ahogy a nőkről beszél... de hátha az is csak "szerep" :)
Ha van valami, amitől felmegy az agyvizem, az az olyan sajtóközlemény, amit ilyen kísérőlevéllel küld az ügynökség, ebben az esetben a Frizbi című ATV-műsor kommunikációját végző sunhill media (így, kisbetűvel írják): Kedves Kollégák! Kérlek, a közleményt változtatás nélkül adjátok…..
Soha nem dolgoznék gyerek-tehetségkutatóban. Nem mintha felmerült volna a nevem, egyik kertévé sem evett meszet, nem vagyok kameraképes sem fejben, sem véleményben. Élőben nehéz kiszedni a basszameget, ugye. De ha kérnének, akkor sem. Azért nem, mert nem tudom, hogy mondanám meg a nyolcéves,…..
A 6. évad 4. részével folytatódott tovább az HBO, Trónok Harca című sorozata. Akik már látták az epizódot spoileres kibeszélőnket a tovább mögött olvashatják...
Eruka 2016.05.17 17:07:01
@Jasongg: egyszer (vagy inkább többször) utalt rá, vagy akár egyenesen ki is mondta, hogy Ő akar Észak Ura lenni! Valóban nem önzetlenül akarja megmenteni őket.
Viszont ahhoz Sansára igenis szüksége van... Úgy lesz Deres igazi ura, ha megmenti, és aztán feleségül veszi Sansát (és az a lánynak még mindig jobb deal, mint Ramsey... :)))
Bear Gryllsnek van egy olyan műsora a Discoveryn, amiben celebeket visz el magával mérsékelten veszélyes túlélőtúrákra, és rajtuk keresztül mutatja be a szakma alapfogásait. Ez azért jó, mert a tévé előtt ülve az emberből önkéntelenül kiszakad, hogy ha Ben Stiller nem hal meg egy ilyenen, akkor ő…..
Eruka 2016.01.15 11:43:42
@Nomante 2.0: elegáns..... :-/
A nézők döntöttek: az RTL Klub táncos csapatokkal telezsúfolt tehetségkutatóján idén Dirty Led Light Crew győzött! Egy lakást, egy autót és egy rakás lóvét (egész pontosan 1 éven át havi 1 milliót) nyertek, a hírverésről nem is beszélve. Ehhez az eredményhez…..
A PTC nevű gittegylet szerint az American Horror Story idei évada minden idők legkárosabb kontentje a gyermekekre nézve, írja a Hollywood Reporter. Jó, Ryan Murphy sorozatában van minden, csaj-csaj, csaj-pasi, pasi-pasi, csaj-csaj-pasi és pasi-pasi-csaj-csaj szex is, meg sok vér és…..
Eruka 2015.10.19 15:47:59
@E.Z. Anakilodi: hát pedig betyár jó kis sorozat! Mondjuk ez az évad túllőni látszik minden határon.... eddig pont az volt a jó benne, hogy nem LÁTTAD a dolgokat feltétlen, hanem csak TUDTAD, hogy valamit láttál... és ettől pici pingponglabdává zsugorodik az ember gyomra... (ettől mondjuk inkább háborog... de nem akarom eltemetni, mert még jó is kisülhet belőle...:) )
Eruka 2015.10.19 16:33:30
@netface: én kis csúszásban vagyok, és még csak 1 részen vagyok túl... :) Nekem kissé kusza, követhetetlen volt. És nekem a sejtelmesség hiányzik belőle. Pl amikor a "fekete gumiember" csak állt a háttérben, és csak egy pillanatra láthattam, és ettől majdnem összecsináltam magam... :)))
Ez a sok vér meg belek túl direkt...
De remélem, hogy azért még magával tud sodorni!
Jah, és Jessica Lange hiányzik majd nagyon...
Én hülyét kaptam a csajtól az MTV VMA-n, de úgy látszik ezzel egyedül vagyok, mert az észak-amerikai kritikusok az év vígjátéksorozatának választották a szerintem elég közepes Inside…..
Eruka 2015.08.10 15:20:39
Milyen szép nap ez az ügynökségen, hiszen Spencer és Joe nagyon elegánsak, és együtt puhíthatják a sztárelkapó Victor Cruzt, hogy milyen jó lesz, ha majd ők adnak neki pénzügyi tanácsokat. Mert előbb-utóbb megjelennek körülötte a hiénák, akik hülyeségekbe akarják…..
Eruka 2015.07.23 10:53:16
@redmist: köszi! :) A csajjal a beszélgetés megvolt, de valamiért nem raktam össze :D (pedig nem is vagyok szőke :D )
Eruka 2015.07.23 12:00:41
@doggfather: jaj, az nagyon vicces volt... "nálunk az ügyfél az első".... majd kinyomja a telót :D És egyébként ezt mintha Cruz kicsit le is reagálta volna... :D

Nnnna, meglátjuk, hogy ki a zsaroló... nekem az is eszembe jutott, hogy nem Spencer nője? Az is valami bulvár újságíró, nem? vagy csak nekem rémlik valamiért...? :) Persze ugyanakkor nyilván feltűnt volna Spencernek, ha ott a nője a bulin :D
Eruka 2015.07.24 10:24:12
@doggfather: whatever :DDD már tényleg nem tudom (annyira meg nem egy nagy durranás, hogy emiatt részeket nézzek újra... épphogy az idény kezdetéig megteszi :D)
Remélem, kiderül a következő részben (hogy az a kis féreg Reggie az, és jól seggberúgják :D)
Az év tévés botránya, az Éden hotel egyik szereplője elleni erőszak ügye nem maradt annyiban, amiben a TV2 szerette volna. Mint ismeretes, az Éden hotel című reality egyik epizódjában egy Stumpf Nóra nevű szereplőt egy másik, Gábor nevű játékostársa vegzálta meglehetősen…..
Eruka 2015.07.15 14:53:47
@rambo13: mellesleg mivel Gábor a "meggyanúsított" egyén, valszeg hivatalos iratokban sem szerepelhet a vezetékneve, amíg nem tisztázzák (vagy ítélik el). Viszont Nóra perel, az ő neve nyilvános (lehet).
Szóval ugyan sixx csak nem tulajdonított ennek olyan nagy jelentőséget (mint Te), de végülis sztem helyesen járt el...
Az HBO tavalyi sikertörténete, a Woody Harrelsonnak és a tökéletes blődségeket is iszonyú komolyan recitáló Matthew McConaugheyval megerősített True Detective kapott egy második menetet is, hogyvótozzuk is, mert ha egyszer belecsaptak a lecsóba, hátha a második kanyarban is…..
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
Eruka 2015.06.16 11:46:18
@Gyula_80: jah, nekem csak annyi jelentősége van, hogy sokkal nehezebb feladat egy színésznek az, hogy tök pucéran játsszon, minthogy sem... Ha dublőrrel csinálta a jelenetet, akkor is baromi nagyot játszott, de ha saját csöcsben, akkor fergetegest! :)
Eruka 2015.06.16 12:26:11
@borzlány: akkor szerinted biztos, hogy testdublőr volt (pont azt írtad, hogy biztos NEM az volt :D).
Mondjuk vannak bizonyos techn(ológ)iák, amitől x mennyiségű szülés / fogyás-hízás / akármi után is feszes lehet az ember hasbőre. Meg aztán ezeknek az embereknek más dolguk sincs, mint hogy feszes legyen a hasbőrük :)
Egyébként meg pont az volt benne a meggyőző, hogy nem éppen tökéletes a teste, szal nem olyan dublőrös dolgonak tűnik nekem.
De aztán lehet akármi :)
nem ez volt a legfontosabb abban a jelenetben :)))
Eruka 2015.06.16 15:23:46
@Dekatlon: ááááácsi! :)))) Nem azt mondom, hogy nem cserélnék vele (és adnék még valamit pluszba is), de nem hibátlan!
Nem azt mondom, hogy a hibátlan a jó kizárólag! Sőőőőt...
És ha a sajátja, akkor meg a nehezített játékon felül ezért is maxi respect!!!
(btw, SOHA nem mondtam volna, hogy ez a nő 45 éves!!! - szal annyira nem ezt várom ;-))))
Naszóval a vége. Ez most nem lesz egy hagyományos, rendes hogyvolt, mert az élő kibeszélőben mindent kitárgyalt a kedves-lelkes közösség és a visszajáró trollsereg, amit gondolt, szóval minek. És őszintén szólva kibaszottul el is fáradtam már, jó lesz már egy olyan reggel,…..
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
Eruka 2015.05.28 11:29:18
azért ugye megvan, hogy ez volt a reggeli indító dal: www.youtube.com/watch?v=g8fheDIG_RA :DDDD every sperm is sacred... Vajon ők is ezt hallgatták? Vajon Lóra tudta, hogy minek örül annyira??? :D
Illetve vajon Bance hogy barnult le 2 nap alatt annyira, hogy még a lakók is megjegyezték, hogy mennyire barna lett.....? :o
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
Eruka 2015.05.26 11:51:17
@ZX71: nekem nem... Kösziiiii :D Még most is ezen törtem az agyam :D (asszem jelenttkezeK a követtkező Édenba)
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Eruka 2015.04.28 15:28:29
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): felelőtlen vagy! a betörésben hibás nem szvsz
Eruka 2015.04.28 15:33:45
@saccperköbö: pont ezt írtam én is: ha Nóri izomból tökönrúgja azt a férget, de úgy, hogy törjön az a tojgli, akkor mi van??? véleményem szerint is hazazavarják a lányt! Görények!

többedszer írtátok az Apolka-Bence, Botox-Bence erőszakot... mi volt? már tökre nem emlékszem erre...
Eruka 2015.04.28 15:49:22
@Tündérfalvi A.: senki nem akarja elhitetni, hogy ez élő... :) még a tv2 sem, pedig azok tényleg kapitálisan nagy barmok :D

@Bujumburi: tééényleg! köszi! :) hát az ehhez képest kisinas....de tényleg véleményes az is!
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
Eruka 2015.04.25 10:57:20
@dedalon74: ÉS! legalábbis azt kellene! Nagyon felháborító jelenet volt. Minimum kizárás. ... de az előzetesből tudjuk, hogy semmi következménye nem lesz!
Eruka 2015.04.25 11:05:26
@Hermesz Konrad: de miért unalmas, hogy kirakja az embereket. Ezt egy pár / egy embert nyeri meg. ..akkor ha te akarsz lenni az, akkor a többieket ki kell tenni. Eddig felépítette, hogy bízzanak benne, mostanra elkezdhette a vérengzést ☺
Szerintem így kell csinálni
Berki a fakockákat megszégyenítő könnyedséggel sétál pálmafák között a királykék Nike lépőjében, az ehhez passzoló mellkason szétpattanó kék pólóban és vajszínű rövidgatyában. Aszongya ma két buxa is betéved a Hotelbe, oszt arany karszalag is lesz, mint amit a prémium…..
Eruka 2015.04.14 10:41:17
@mézescsók: Gyula sztem teljesen hülye... fogalma sincs a játékról. Teljesen megértettem Nóri kirohanását - bár általában összeférhetetlen hisztérikának tartom - most nagyon igaza volt!
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
Eruka 2015.04.07 09:55:47
@Armador85: ha van isten, akkor Botox jön vissza! Beáll Loki mögé, és kigyomlálják ezt az idióta társaságot... :)

Amúgy légyszi valaki mondja el, miért lett Vakond Madámból? (valahogy sehol nem találom a logikát, pedig tuti van :D) Köszi! :)
Eruka 2015.04.07 10:34:23
@XocoLatte: Mandulapapa?? :) Akkor ugye Pókmajom jön be? :D Léééééciiii! :D Az kellene ide....

Más: azt nem értem, Gyula miért a hotelt akarja feltúrni a lepkéért... arról volt szó, hogy egy embernél van. Nekem az is eszembe jutott, hogy pl egy tetkó... (Vakond hátán lévő félkész cucc....? :( )... Mert az nyilvánvaló, hogy nem CSAK lánynál lehet, és vélhető, hogy fiúnál lesz.
Sztem egyébként nem fogja teljesíteni a küldetést...