Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hervayjozsefne

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis blog!   Édesapám történetét szeretném elmesélni Nektek, szerencsére semmi dráma, sőt az Apu azóta is a legjobb egészségnek örvend. De ami akkor történt amikor kórházban volt, soha nem fogom elfelejteni. Bocs, ha kicsit hosszú lesz. Apukámmal egy munkahelyen…..
hervayjozsefne 2010.07.28 10:11:16
A Szolnoki Hetényi Géza Kórházban a Baleseti Sürgősségi Osztályon kezdődött a szörnyű kálváriám.
2010.06.24.-én otthonomban kávéval leforráztam a lábam szárát és fejét. Elmentem a házi-orvoshoz, ott 3alkalommal az asszisztensnő ellátta égési sebemet. Éjszaka 39.1 fokra felment a lázam és addigra nagyon csúnya volt a sebem, alig bírtam lábra állni, nagyon fájt.
2010.06.30.-án délelőtt 10 óra körül beértünk a fent említett Hetényi Kórház Sürgősségi Osztályára, ahol az ott rendelő orvos "ordította, hogy "minek ide jött az SZTK-ba kellett volna menni". Én bár sírva megkérdeztem, hogy most maradhatok, vagy menjek innen. Erre "gúnyosan" azt mondta "ahogy gondolja asszonyom". Én az ajtóban álltam ez alatt, ő ült a széken, a lábam bekötözve, azt sem kérdezte, mi történt.
Én sírva átmentem az Szolnoki SZTK Baleseti Osztályára. Ott kaptam Tetanusz-t és gyógyszer először.
Péntekig ellátták a sebemet, ami egyre csúnyább lett. Szombaton vissza kellett mennem oda, ahonnan "elzavartak" és u.a. az orvos volt, amikor beléptem az ajtón, felugrott és kiment, vissza sem jött, ameddig bekötöztek. Vasárnap is kellet volna mennem kötözésre.
Mivel közben környezetemben sokan látták az átnedvesedet kötésemet,
szomszédasszonyom segítségével megkerestük az interneten, hogy hol foglalkoznak égési sérültekkel. A szomszédasszonyom Felhívta a BP.-i Szent István Kórház Égési Osztályát este 1/2 9-órakor, akik azt mondták, hogy azonnal menjek oda.
10 napi kezelések után kerültem ebbe a kórházba, ahol azzal fogadtak, hogy hamarabb is jöhettem volna.
MEGJEGYZEM AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT AHOL EDDIG JÁRTAM, TUDTHATTAK VOLNA ERRŐL AZ OSZTÁLYRÓL.
Meglepődtek, hogy magamtól jöttem, az interneten keresztül jutottam ide.
Azonnal ott tartottak 11 napig bent feküdtem. Végig plasztika műtét volt kilátásban, szerencsémre a speciális kezeléseknek köszönhetően erre nem volt szükség.
SAJNOS ANNAK AZ ORVOSNAK A NEVÉT NEM TUDOM, AKI "ELZAVART ÉS NEM FOGLALKOZOTT VELEM".
SZERETNÉM, HA AZ ILLETÉKESEK AZ IDŐPONTBÓL KÖVETKEZTETVE MEGÁLLAPÍTANÁK KI VOLT AZ ÜGYELETES ORVOS. VÉLEMÉNYEM SZERINT AZ ILYEN "ORVOS" MIATT VAN ROSSZ VÉLEMÉNY AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN AZ EGÉSZSÉGÜGYRŐL. VISZONT KÖSZÖNET A BP.SZENT ISTVÁN KÓRHÁZ ÉGÉSI OSZTÁLYÁN DOLGOZÓ ORVOSOKNAK ÉS ÁPOLÓKNAK. AZ ELLÁTÁS IS KIFOGÁSTALAN VOLT.

KÉREM VÉLEMÉNYÜKET KIHEZ FORDULJUNK ÉS MIT TEGYÜNK ILYEN ESET UTÁN.

Hervay Józsefné
Martfű