Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamikáze

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lapaj szerint Lauda és Hunt 2013.05.08 08:30:00
Hamarosan a mozikba kerül a Niki Lauda és James Hunt párharcáról szóló film. A filmet én még nem láttam, így véleményt sem tudok mondani róla, de persze kíváncsian várom. Ettől függetlenül is terveztem, hogy leporolom a világbajnokokról szóló korábbi írásaimat, és mivel…..
kamikáze 2013.05.08 11:34:05
Adott hát egy velem együtt 1,1 tonnás, 47:53 súlyelosztású versenyautó, aminek jár a motorja, van hangja. Erről szólt a múlt heti videó. Mindez azt jelenti, hogy Powered Áki (azon kívül, hogy összeszerelt egy hiányos, össze nem illő alkatrészekből álló, leírás nélküli…..
Jófogáson bukkant fel ez az egyedi Trabi, melyet Ádám is és Pál is beküldött. Eladóvá vált helyhiány miatt szeretett Trabantom. Teljesen egyedileg épült 1999-ben azóta egy km-t nem ment (akkori megoldásokkal nem a mai hiperszuper technikával), 3éve végleg kivontuk…..
Hűde szép! Mazda MX5 2012.09.01 12:00:00
Ebéd mellé pedig egy szép kis MX5-öt kaptok, hogy jobb legyen az étvágyatok...
Hűde szép! Honda Civic 2012.09.01 20:15:34
Egy szép Civic estére az 5. generációból. ..
Hűde szép! A nagy átalakulás 2012.07.12 11:30:00
Mai történetünkben egy JDCS Punto HDSZ-pé való alakulását láthatjátok. A tulaj engedélyével készült eme cikk, ami a Fiat Punto-ja átalakulásáról szól. Barátunk szereti a változatosságot, ami majd a képekből is kiderül. Kezdjük hát az autó történetének legelején,…..
Jajj,de csúnya! Ződ szörny 2012.03.20 09:46:11
Egy cseh Vento került shreki sorsra. Gyönyörű. Hátulról szavakat nem találok. Küszöbhűtés, ahogy kell...
Hűde szép! Fekete szépség 2011.10.14 08:30:00
Black Beauty & Hot Blonde from archie on Vimeo.  Most komolyan: kell ehhez bármit is hozzáfűznöm?Csoporttársamnak, Petinek köszönet a videó linkjéért!..
G küldte az alábbi képeket kedvese autójáról.Érdekes, mennyit számít egy jó felniszett.Az ültetés a hazai utak miatt minimális...
Valahonnan a rostocki VW-közösség blogjáról...
kamikáze 2012.03.02 08:43:05
Egy kis segítség az előző feladványhoz, íme még egy kép az automobilról:Innen talán könnyebb lesz...
Bő fél év telt az utolsó hangyászposzt óta. Mivel akkor már egy késznek tűnő Datsun 260Z versenyautó villogott az Oldtimer Expo standján, joggal merül fel a kérdés, hogy mi az ördögöt kellett még reszelni a héj alatt. Fel is merült. Gyakran. Ha minden alkalommal, amikor élőben…..
Szervusz Winkli! Megjött a sperr is, a jövő héten fogom elhozni. A jövő hét végére, esetleg az az után következő hét elejére szerintem újból annyi kalandot átélünk majd, hogy megint írok neked egy posztot. :) Sabc a grafomán autószerelő ..
Nem olyan rég (na jó, rég) volt egy remek sajtóbemutató, amivel kicsit felhúztak. A róla szóló cikk végén azonban tettem egy ígéretet. Íme: "Ja, a fordosok adtak egy gömb alakú iPod-hangszórót, meg pár tábla chillis csokit, mert ma mindenki azt hiszi, mennyire baró, ha a…..
kamikáze 2011.10.27 19:01:28
Legutóbb ott fejeződött be a főnix Corolla AE86-története, hogy az autó minden próbálkozásunk ellenére sem indult, mi pedig otthagytuk azért, hogy otthon pár perc alatt rájöjjünk a megoldásra. Közben eltelt két hét, a cselekmény másik szálát kivételesen én kaptam fel, és a…..
Sokan nem tudják, vagy elfelejtik, hogy a robogók, vagy bármilyen segédmotorkerékpárok használata kötelez bizonyos szabályok betartására. Nem csak a sisakról és az SMKP (újabban M) vagy B kategóriás jogosítványról van szó, hanem arról, hogy ez a járműkategória maximum…..
Belsőség Ami drága, az tartós? 2011.10.01 07:00:00
Peka barátunk arról híres a szerkesztőségben, hogy a világ legváratlanabb pontjairól – ennek következtében – a legváratlanabb időpontokban képes bejelentkezni valami érdekességgel. Úgy látszik, egy ideje már az USA keleti partvidékén portyázik, huzamosabb floridai…..
kamikáze 2011.10.02 09:33:06
@Merida001: De ha alapból egy határ gané az alapanyag amiből az adott kapcsoló készül, vagy a festék nem műanyagra való, csak a mérnök spórol? Tudod lehet kulából várat építeni, csak az eredmény nem biztos, hogy túléli az első zivatart.
Tuning terén eléggé elmebeteg nemzet a brit. Ízlésviláguk nem hasonlítható össze a kontinensen lakó európaiakéval, de Guy Ritchie jobban megfogalmazta ezt, ebben az esetben fővárosukat megcélozva: Ezek után lássuk azt az Escortot:Innen még pofásnak mondható.Innen már nem...
Ha átutazóban vagyunk a 32-es főúton, mindenféleképpen érintjük Alattyánt. A Sport Büfé előtti placcon találkoztam ezzel a Hunyadi Coupéval, amit először nem is én, hanem a cimborák szúrtak ki. Hiába, az évek alatt már immunissá válik az ember.. :))))Mi hiányzik…..
Azt hiszem, csajozni nem fogok tudni ezzel a képpel Eleve nagy izgalom volt, hogy egyáltalán kapok-e meghívást a nagy össz-TC gyorsulási versenyre. Tényszerűen nézve nem vagyok TC-alkalmazott, bár minden nap bedugom a fejem a szerkesztőségbe, hogy hátráltassam a munkát egy kis…..
Volt csoporttársamnak, Ákosnak és az ő Lada kombis haverjának köszönet!..
kamikáze 2011.09.21 16:37:54
Mindenkinek megvolt a módszere, amivel (akár csalással is) felkészült a versenyre. Én a becsületes felkészülést választottam. Na nem a Micra teljes átvizsgálását, hanem az előző napi hosszú edzést. Csütörtök este kilencre érünk haza Észak-Olaszországból. A több mint 700…..
kamikáze 2011.09.21 16:30:52
@Palex: Mennyi is lenne egy jogsi? Vidéken a moped kategóriát 60e alatt nem úszod meg. Mielőtt megkérdezed egészségügyi okok miatt csak az lehet.

A többieknek meg annyit, hogy elég lett volna tényleg 3 normál poszt. A mazda, ami érdekelne remélem azért lesz. Még egy használt teszt is érdekelne Csikós módra.
kamikáze 2011.09.21 16:36:39
@Ambrus Gergely [SG]: A legjobb gyorsulást (elindulásnál) azon a fordulatszámon lehet elérni, ahol leadja max nyomatékot. Ez máshol van egy bömbiben és egy micrában. És nem érdemes tovább forgatni a max lóerő leadásnál. Ehhez meg ismerni kell a vasat annyira, mint a töködön a szőrszálak kunkorait.
..és valóban. Gyermekem, ha az ándörgráund sorozaton nőttél fel, akkor megtaláltad AZ AUTÓT, amellyel tarolhatsz.Egyedi optika, fiatalos megjelenés! sport gátlók-rugók, sport légszűrő, 17colos kerekek peres gumikkal. (80%-os)Komoly riasztó, beépített mélynyomó. A…..
kamikáze 2011.09.17 09:40:33
Jajj,de csúnya! Cicamobil? 2011.09.12 13:57:12
Roland635CSi küldött ám egy érdekes módosítást, amely a wolfsburgiak egyik ékkövéből, a Passatból lett kivitelezve.Eladó a képen látható egyedileg épített VW Passat! Gyári BMW tuningcég álltal készített egyedi tuning! Új fényszórók (angel-eyes) és LEDes hátsó…..
A fenti kérdést sokan teszik fel magukban, ahogy a lejjebb látható autó tulaja Dieter is minden bizonnyal megtette. A válasz esetében 'igen' lett, de még ritkább, kivételesebb módon nem rontotta el, nem csorbította az olasz penge élét. Apró, nem szembetűnő módosításokkal hozta…..