Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AW

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
Mit nézhetnénk húsz évvel ezelőtt? Karácsonyi ajándékként a napi ajánló és a retróskodó Mesesajt rovat keverékét nyújtjuk át olvasóinknak. Ezúton is kívánunk, és ezután is reméljük, stb.Egy régi Rádióújságnak már a szagára és tapintására is annyi emlék indul…..
Most hagyjuk, hogy az RTL Klub szerint az Ámbár tanár úr fontosabb az év magyar tragédiájánál/médiaeseményénél, a Tv2 szerint pedig még egy német vígjáték is, és azt is felejtsük el, hogy az MTV, a tájékoztatás állami bástyája egy hírműsoron belül hol három, hol pedig…..
AW 2006.08.22 23:30:00
Én komolyan nem értelek benneteket. Elolvastam ezt a topikot is és az előzőt - a közvetítésekről szólót - is.
Ez az első hozzászólásom a comment.com-ban, mert... nem is tudom miért. Hiszen itt meggyőzni úgysem lehet a másikat, semmiről... és nem én leszek itt a "megmondóember."
Sokak szerint esetleg nem is lenne sok közöm a témához, hiszen én csupán tévén követtem az eseményeket, valahonnan a "biztonságos" vidékről. Dehát ez a két cikk éppen erről, a közvetítésekről szólt, nem arról, hogy ki hibázott, vagy hogy közben tragédiák történtek... Talán nehéz ettől elvonatkoztatni, de mégis kell, mert ez média. Szóval csak a tévékről...

Talán érdekel valakit, hogy én, mint tévénéző hogy láttam ezt a dolgot. Hiszen lehet fikázni azt, aki a tévéket fikázza, de könyörgöm: ez egy kritikai blog.
Az, hogy valakinek ideológiai alapon mentek neki... na mindegy. Hiszen a HírTV ugyanolyan demagóg módon jobbos, (legalábbis nem egy műsora), mint amennyire kritikátlanul benyalnak a kertévék a kormánynak, szóval erről az oldalról felesleges hőzöngeni.

De az tény, hogy a közvetítésekből nem jött le, hogy mekkora a baj. Én röhögtem a bénázásokon, meg azon, hogy hogyan lehet "kommentálni" egyáltalán egy tűzijátékot (ez olyasmi sajátosság, mint tévén nézni a tűzijátékot...), szidtam a "zenét", váltogattam a két kertévé közt, már amíg volt értelme. És csak egy óra múlva, a HírTV-ből tudtam meg, hogy mekkora a baj. Aztán az m1 éjfél utáni híradójából. Szóval anélkül, hogy bármiféle ideológia alapján néztem volna tévét, csak szimplán szörföztem a csatornák között, háttérként, mint ahogy egy átlagos(?) nem politikafüggő néző tenné.
Ehhez mérten a HírTV volt az, aki a leggyorssabban kapcsolt. Ott tudtam meg a legtöbb infót, a híradóból. Hogy aztán nézhessem a - mittudomén - Szent Korona történetét, alatta a feliratokkal, hogy hány halott van, és nemsokára megint különkiadás. Szóval én jogosnak érzem a 4-est, különösen a kertévék 0-ájához képest. Az m1-en pedig tényleg egy (éjfél utáni) híradón belül változott a halálos áldozatok száma, arról nem is beszélve, hogy ott majd egy órát kellett (volna) valami sportműsort néznem a legközelebbi infókig...

Szóval nem kellene valakinek/valaminek izomból nekiugrani csak ideológia alapján, de ez már lassan olyan szokás lesz agyarországban, mint választások után a győztesre szavazni...