Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarszurker

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn este az HBO-n lement a Trónok Harca hatodik évadának hetedik része. A meglepő visszatérésekkel dúsított epizód spoileres kibeszélője a tovább mögött olvasható...
  "...Gyerekek, ez nagyon gáz." Elegem van abból, hogy tele van az ország tudatlan megmondóemberekkel. Akik agyhalott módon köhögik vissza azt, amit a szájukba adtak a szüleik, az újság, vagy a legújabb "menő" politikai-bulvár mindenes honlap (most konkrétan a 444.hu van az…..
Házi feladatok A szokás hatalma 2014.03.10 17:27:46
Egész életemben egyedül voltam. Egyedül hoztam meg a döntéseket, egyedül gondoltam át mindent, egyedül tájékozódtam. Sokaktól kértem tanácsot, de senkiét nem értékeltem igazán. Miért? Mert senki nem ismer igazán. Ezzel nem azt a bizonyos depresszív-erőszakos "Engem senki nem…..
Hosszú évek után ismét egy kézilabdacsapat kellős közepén találtam magam. Miután általános iskolában rendre kulcsfigurája voltam a Martonvásár SE serdülőcsapatának, ezúttal a Károli egyetemi alakulatában dobálom a gólokat. Az érzés a régi, a tehetségem is maradt, egy…..
Tény No1. Továbbra sem örvend akkora népszerűségnek a magyar hoki, mint amekkorát megérdemelne. Tény No2. Még mindig sokkal többen követik figyelemmel ezt a sportágat, ahányan gondolják. Akárhogy is, nem véletlenül került be az öt látványsportág közé a 2010-es, immáron a…..
Sajnos az elmúlt évtizedekben sokkal inkább alkalmas a "foci" szó a "futball" helyett arra, amit Magyarországon a labdarúgást kedvelők láthatnak. Halódunk, haldoklunk, döglődünk, vergődünk. Egyszerűen továbbra is ugyanabban a gödörben vagyunk, ahol tavaly, tavalyelőtt, a 2012-es…..
Ebben a bejegyzésben a korább tapasztalataimat osztom meg arról, mely kerületek élhetőek az én kis szubjektív nézőpontomból. (Adjunktusok, egyetemi docensek nem feltétlenül fogják díjazni az én megosztásaimat, mivel messziről igyekszem kerülni az idegen szavakat,…..