Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ice Diego

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Tegnap valamelyik szupermarket reklámújságában láttam a következőt és azt hittem rosszul látok... Kérem szépen, most már Bungee Jumping szimulátor is van. Hogy valaki kukásautót, traktort (stb) akarna otthon kipróbálni, azt még úgy ahogy megértem. De hogy a túróba lehet…..
Még nem végeztem a játékkal, de ma este is még nekiállok. Az a baj, hogy nevetségesen nehéz és néhol játszhatatlan a bugoktól, de majd úgyis meglátjátok.Aki esetleg felismerné a játékot (ami ennyiből igen szomorú volna), kérem ne lője le a poént, mert a legabszurdabb jelenetek…..
Az ORTT féle korhatároskodást bombasztikus kreténségnek tartok és úgy egyáltalán nem mindenben értek egyet, ami az ilyen besorolásokat illeti. Azonban a ló túlsó oldalára is át lehet esni, nevezetesen 'amlozek' küldött egy olyan infót, hogy a City Interactive friss mesterműve…..
Még keresem a választ, hogy miért hallatszik vízcsobogás, ha a fejét megmozdítja... Ilyen közelről (élve) ezt a rohadékot nagyon ritkán látni, úgyhogy értékeljétek Renátó felvételét!  ..
Nem, nem. Nem a szaros pénznemről van itt szó, hanem végre most már a Tescós Sikersorozatot is bevonták a buliba és bevezették rá az Eurós csomagolást! Diego küldte a bizonyítékot, hogy csak 499 forintért vehetjük meg az egyébként ingyenes játékot. Az is érdekes még, hogy anno…..
Ice Diego 2010.07.31 02:14:42
@gyurci97: Jaja a Red Orchestra fasza game.
Haverom megvette és nagyon fasza "háború szimulátor"