Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lvnte (törölt)

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami eddig történt LOL 2009.11.18 19:11:00
"- LOL - Ez mi volt? Mi az amit az előbb mondtál? - LOL. - 'Hangosan felnevetni'? - Aha. - Ez része a szókincsednek? Komolyan? LOL? - Nem kellene, hogy a tiednek is a része legyen? Elvégre a netre írsz. - Na, ennyit a merevedésemről. Búcsúzz el tőle. - Mi a gond azzal, hogy LOL? -…..
Sokáig érleltem magamban a dolgot, mert azt gondoltam, hogy ez csak a rám jellemző "bocs, hogy élek" neurotizmus irigységgel megspékelve, de rájöttem, hogy ennél azért több van ebben.Hogy miben? Hát abban, hogy utálom, amikor valaki nagyon otthonérzi magát nyilvános…..
lvnte (törölt) 2010.06.19 09:16:55
Árpád egy napjainkra különösen lepusztult, elnéptelenedett, jelentéktelen, nevenincs vidéken, Budapest VI. kerületében szeretett volna kitörni az analógvonali DSL 8 megabites láncaiból. Pechére a környéken fizikailag nem lehetséges ennél gyorsabb internetet létesíteni, viszont a…..
Az elmúlt években a Facebook legfontosabb stratégiája a növekedés volt. A felhasználószám növelése, minden áron. Ez a korszak azonban lezárul. A Facebook lassan eljut a plafonig ezen a területen. Nincs más hátra, mint a hatalmas ismeretségi hálózatban keletkező információ- és…..
Hatalmas háború indult meg az év elején két rivális amerikai webes szolgáltatás között. Mindkettő nagyjából ugyanazt tudja. A vérre menő versengést pedig a Twitter mindent vivő közösségi platformmá erősödése, és az okostelefonok terjedése, az Android platform és az iPhone…..
Az AdAge-en találtam egy cikket, amiben a szerző egy remek összegzést írt arról, hogy a közösségi média párbeszédteremtő képességének mik lehetnek a legjellemzőbb felhasználási módjai. Mikor a vállalatok túljutnak a "csináljunk egy Facebookot meg valami Twittert"…..
Hát, Apa kezdődik... Csakhogy: Apa, ez nagyon nagyon kezdődik :) to be continued.....
A. levelét nem azért posztolom be, mert olyan különleges esetet tárna a Homár olvasói elé. Az üzenet lényege annyiban összefoglalható, hogy a magyar divatüzletekben nem ritka a bunkó eladó. A. stílusa azonban önmagában is élvezetessé varázsolja a rövid füstölgést, a…..
Megjött a második wave meghívóm is, immár a Google-től, de mivel nekem nincs szükségem kettőre, tovább adom. Hogy abszolút igazságos legyen -és mindenki egyenlő eséllyel indulhasson - ki fogom sorsolni a bejegyzéshez kommentelő 20 leggyorsabb júzer között, holnap este.…..
lvnte (törölt) 2009.11.16 17:18:15
Filmdroid 4 kép a Pandorumból 2009.09.03 22:50:00
Pár hét és bemutatják a Pandorum űrhorrort, az egyik producer Paul W. S. Anderson, aki készített már egy űrben játszódó alkotást, a Halálhajót, ami mellesleg sokak szerint Anderson legjobb műve lett. A Pandorum  előzetese itt látható.      ..
lvnte (törölt) 2009.09.04 00:50:27
Judit és 60 vendége tuti nem mennek többet a Menta Teraszba. Svédasztalos vacsorájuk első körben csak a csapat felére volt elég, a tulaj és a pincérek ugyanazt a pökhendi stílust hozták, a saláta meg homokos volt: Nem vagyok egy kötözködő típus, nem szoktam visszaküldeni az…..
Ezt a filmet és annak minőségét nézve sokat gondolkodtam rajta, vajon a Nagy Ferót szerepeltető, a Bosrsodi által támogatott fesztiválokat hirdető reklámnak a reklámszemle rovatban van-e a helye. Aztán eszembe jutott, hogy a Sziget fesztivál szpotjai is itt szerepeltek, márpedig itt…..
Próbáltam magam kivonni az új Lorenzo Lamas film hatása alól de nem tudom. Ezt meg kell néznem, azonnal! Ahol ilyen jelenetek vannak, az a film koronát érdemel! ..
Először is köszönöm a linket Nosferatonak, másrészről ezt a rendező csávót kezeltetni kéne. Az nem lehet mindenre mentség, hogy japán.... ..
Itt van, megérkezett, kapható, elvihető! Az utca zengi, a nagyi az unokájának megveszi, az unoka a nagybácsija szélvédője alá teszi, mindenki ebben akar feszíteni. A Critical Mass gondozásában, cyclechic GaZe tervezésében megjelent az I BIKE BP póló!! Ha tekersz, ha Pesten vagy…..
lvnte (törölt) 2009.07.07 16:54:36
Zs és K külön-külön is írtak nekünk a tegnap esti élményükről, de valószínűleg együtt voltak a moziban, ahol rettenetes hangminőséggel kellett végignézniük a Transformers 2-t. Hiába jelezték a film közben többen is, hogy a hang élvezhetetlenül halk, a Cinema City Aréna…..
lvnte (törölt) 2009.06.25 09:37:42
Mi is ott néztük, kedden 20.30-tól a 15-ös teremben, és már a reklámok és az trailerek alatt is szar volt a hang: Recsegett a mélyeknél, aztán lehallkították, meg volt egy félperces szünet is a reklámok között, amikor felkapcsolták a lámpákat, leállították a vetítést és gondolom szerelni próbáltak valamit.

Aztán jobb nem lett, csak halkabb, és ugyanúgy recsegett tovább, élvezhetetlenné téve az összes akció jelenetet a filmben.

Felmentünk a film után hatan reklamálni (23.10körül) A pénztáraknál senki nem volt, a mozivezetőhöz küldött a biztonsági őr (a popcornossal szemben jobbra van az irodája :P).
Mozigépész viszont erősen portás szindrómában szenvedett, megpróbálta kiforgatni a szavainkat, kb csak háttal ülve nem beszélt velünk amíg ott voltunk. Nem hitte el, hogy szar volt a hang, de ha mégis az lett volna! -Akkor az nem a mozi, hanem a kópia hibája így ők nem tudnak mit csinálni - volt a hivatalos álláspontjuk.

Behivatott egy technikust is, aki szerint semmi furcsa nem volt a hangban a film alatt. Felajánlottuk hogy fűzzünk be bármilyen filmet, vagy előzetest, és majd szólunk amikor szerintünk recseg, hátha akkor észreveszik. -Erre csak egy rémült arc volt a reakció.
A történet vége: írtunk a panaszkönyvbe aztán azt igérték kivizsgálják.

A technikusnak pedig kívánom hogy ezentúl minden filmet ilyen hangosítással nézzen, ha neki élvezhető volt.
Ú Új bemutatók: A bemutató előtt néhány héttel kiszivárgott a Farkas film munkakópiája, le is töltötték szépen állítólag egy millióan. Meg is rettent kissé a stúdió és nyomatta a szöveget, hogy ez nem a teljes film és pár trükk sem a végleges változatban látható.…..
Hungarian Cycle Chic Tévhitek II 2009.04.14 08:00:00
Tévhitek 2, avagy a második kifogás: "Nem bringázok, mert izzadok mint egy ló" Nos azt nem tagadom, hogy tekerés közben meg lehet izzadni, de valljuk be, aktív testmozgás mellett ez nem kerülhető el hosszútávon. Vannak alapvető praktikák, amikkel javíthatunk a helyzeten.…..
Hungarian Cycle Chic Tévhitek I 2009.04.11 08:18:00
Ez a sorozat azoknak szól, akik félnek a kerékpározástól. Összegyűjtöttük a tíz legjellemzőbb tévhitet a bringázásról, és jól el is oszlatjuk őket. Kísérd figyelemmel, aztán már csak fel kell öltöznöd, keményre pumpálni a kerekeidet, és indulhatsz.   Tévhit 1,…..
Mi is érzékeltük, hogy nem elérhetők a Youtube-os videók, így betetettük a South Park oldaláról őket. (A második videónál 1.16-nál kezdődik a jelenet.) Hatalmas piros pontot kap tőlünk Kanye West közepesen híres amerikai rapper. Történt ugyanis, hogy a szerdai Fishsticks című…..
lvnte (törölt) 2009.04.11 12:24:41
Amikor egy női műsorvezető azt mondja egy vasárnap délutáni rádiós műsorban az Egyesült Királyságban, hogy Twitteren követi Lady Gagát, akkor rájössz, hogy Magyarország még sehol nincs... Bónusz:  ..
Ma indult, és május 8-ig tart a Bringázz a Munkába/ Egyetemre kampány.  Ehhez tartozik még a Bringázz szoknyában/ öltönyben akció is. Ennek a cyclechic az együttműködő partnere, így rendszeresen láthattok majd az akció során készült fotókat. Persze küldjetek ti is! És ti…..