Regisztráció Blogot indítok
Adatok
punkfrog

0 bejegyzést írt és 4614 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    "Kapusunk az ellenkező irányba tett nyilatkozatot." (Orbán Viktor Gulácsi Péterről)   Orbán Viktor ma utasította Marco Rossi szövetségi kapitányt és Szalai Ádámot a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, hogy Gulácsi nyilatkozata miatt tegyen bizonyos lépéseket, nem világos, hogy…..
punkfrog 2021.04.11 21:00:41
@combo:
A szerzők:
Denis Y Logunov, DSc *
Inna V Dolzhikova, PhD *
Dmitry V Shcheblyakov, PhD
Amir I Tukhvatulin, PhD
Olga V Zubkova, PhD
Alina S Dzharullaeva, MSc
Anna V Kovyrshina, MSc
Nadezhda L Lubenets, MSc
Daria M Grousova, MSc
Alina S Erokhova, MSc
Andrei G Botikov, MSc
Fatima M Izhaeva, MSc
Olga Popova, MSc
Tatiana A Ozharovskaya, MSc
Ilias B Esmagambetov, PhD
Irina A Favorskaya, PhD
Denis I Zrelkin, MSc
Daria V Voronina, MSc
Dmitry N Shcherbinin, PhD
Alexander S Semikhin, PhD
Yana V Simakova, MSc
Elizaveta A Tokarskaya, PhD
Daria A Egorova, PhD
Maksim M Shmarov, DSc
Natalia A Nikitenko, PhD
Vladimir A Gushchin, PhD
Elena A Smolyarchuk, PhD
Sergey K Zyryanov, DSc
Sergei V Borisevich, DSc
Prof Boris S Naroditsky, DSc
Prof Alexander L Gintsburg, DSc
  "És most már az ország – a haza – is mérgező! A költőnő Ausztriában pisili ezt bele a Dunába, tudván, csak erre folyik lefelé az. Labanc lapnál keres védelmet ahhoz a kívánalmához, hogy Jókai (az 1848-as márciusi ifjak egyike, A kőszívű ember fiainak regényírója) ne legyen kötelező…..
punkfrog 2021.03.21 21:32:45
@jan: ez nem bosszú. Igazságszolgáltatásnak hívják és törvényes keretek között történik.
       A jelenlegi adatok birtokában járványügyi előrejelzésekkel foglalkozó szakembernek aránylag komoly pontossággal meg kell tudnia mondania,  hányan fognak meghalni Covidban március huszonhatodikán.      "Nem. Mindig volt 1-2 százalék tévedés, de hálásak is lehetünk nekik, mert az…..
punkfrog 2021.03.13 11:04:29
@Reding Roli: egy határok nélküli európában mindenképp közös járványügyi intézkedések kellenének. De amig az EU független nemzetállamok közössége, addig nincs ilyen és eus vakcina se lesz sose.
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
punkfrog 2021.03.06 11:52:42
@Yoshka: csak annyi, hogy nem tudja senki, jó-e. Azt viszont mindenki tudja, hogy a kínaiak barmit legyártanak az eredetivel szinte azonosnak tünően, de mikor el kezded használni rájössz, egy kalap szar.
punkfrog 2021.03.06 13:28:40
@AdvocatusDiaboli: nyilván vannak működő termékeik is, de egy rohamtempóban kifejlesztett ellenőrizetlen vakcinánál legyenek fenntartásaink. A kínai kormány érdekei pedig négyzetre emelik a kételkedésemet.
      Vajon akkor is a Sandhurst Akadémia növendéke lett volna Orbán Gáspár, ha a kedves papa nem az ország miniszterelnöke? Biztos, hogy játszott volna NB I-es meccsen? Biztos kapott volna X milliót a fura egyháza, Y milliót a diákszervezete?      Orbán Gáspárról még azt sem gondolom, hogy…..
punkfrog 2021.01.16 18:45:47
@aronsatie: nem szorul rá? Milyen jövedelme van, amiből ki tudná fizetni a 40 millát?
     2018. november hetedikén fogadták el az Európai Néppárt  nyilatkozatát, amit a FIDESZ is megszavazott.  Úgy tűnt, hogy elég pontosan értik a jogállamiság fogalmát, ugyanis a nyilatkozatban KILENCSZER írták le a rule of law kifejezést.  1.   After the Second World War, Christian Democrats were…..
punkfrog 2020.12.05 01:07:01
@BiG74 Bodri: "Pont leszarja a miniduce diktátorságát, ha az általa vitt tervezeteket nem veszélyezteti. "
ez rettenetes szűklátókörűség a részéről. itt a bizonyíték, hova jutottak ezzel a mentalitással. orbán már keresztbe fekszik az eu költségvetésének is.
       Szilvaytól, Seres Lászlóig, az ATV-től a magyar állami televízióig nyomatják a debil trumpista propagandát, miközben Biden nem kapja meg azokat a biztonsági információkat (remélhetőleg megkapja, mert vezető republikánusok átadják neki), amelyeket Trump napokkal a megválasztása után már…..
punkfrog 2020.11.13 21:39:12
@glorianna: ez remek!
De miért korlátozzák a nézők számát?
Próbáltam jegyet venni az "Azt meséld el, Pista" előadásra, de 400- ban korlátozták a hozzáférést. Nem értem.
punkfrog 2020.11.17 15:18:58
@Muad\\\'Dib: aki így gondolkozik, az csak hiszi, hogy jól jár. Mint a fideszesek, akiket nem érdekel, hogy lezüllesztik az pl.oktatást, mert neki több jut egy vizes vb vagy vadászkiállitás útján. Ez egy önmagát gerjesztő folyamat és csőd a vége. Egyre több pénzt kell visszaosztani és egyre kevesebb jut érdemi dolgokra.
         Ez nem a politikáról szól, hanem a művészetről. Nem Orbánról, nem az ellenzékről, hanem Csehovról és a Tápszínházról, a Kaukázusi Krétakörről és a Portugálról,  ez a hét óra hét percről szól.        Ezeknek a srácoknak semmi esélye, ez nem 1968, ez nem Párizs, nem mintha de Gaulle-ék nem…..
punkfrog 2020.09.01 19:45:47
@jotunder: nem csinálhatják politikamentesen. a NER-en belül nincs különbéke, külön alku, hogy majd őket hagyja 0rbán alkotni. Nekik nem Vidnyánszkival és a sleppjével kell megküzdeniük, hanem 0rbánnal. Ez mindenkire vonatkozik Magyarországon. És mindenki sorra kerül.
punkfrog 2020.09.01 20:35:04
@jotunder: csak arra próbáltam felhivni a figyelmet, hogy politikamentesen hiába nyernének Vidnyánszkyék ellen. A NER elkapta őket és felfalja. Most már csak a bekebelezés módja es időpontja, ami esetleg változhat.
punkfrog 2020.09.01 23:00:47
@Külsős: nekem az is rémlik, hogy mindenki azzal kezdte: pártokat és jelképeiket nem szeretnének látni a tüntetésen.
A Magyar Érdemrend lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült a politikatudomány területén folytatott kiváló kutatói és elhivatott oktatói munkája, valamint a magyar politikai kultúra fejlesztésében betöltött szerepe elismeréseként dr. Csizmadia Ervin politológus, a Magyar Tudományos…..
      A fasiszta magyar miniszterelnök Finnországon nevetgél. Hogy ott nincs Alkotmánybíróság (az Egyesült Királyságban klasszikus írott alkotmány sincs, Svájcban sincs joga a Legfelső Bíróságnak, hogy megsemmisítse a szövetségi törvényeket, az alkotmánybíráskodás a demokrácia egy liberális…..
punkfrog 2019.07.28 00:34:38
@cruickshank: "ki másban látok kormányozni képes erőt? S hát igen, erre elég nehéz volt válaszolni"
te tényleg úgy gondolod, hogy a fidesz kormányzóképes?
punkfrog 2019.07.28 00:46:07
@jotunder: "akik egesz eletukben semmifele disznosagot nem kovettek el, egyszeruen a jelenlegi helyzetben (sajnos) az Orbanra szavaznak"
és ezzel fenntartják a rendszert, ami miatt évente ezrek halnak meg kórházi fertőzésben értelmetlenül.
Most már hivatalos: Magyarország rendszerváltás utáni történelmének öt legkártékonyabb figurája: 1. Orbán 2. Simicska 3. Sólyom 4. Tölgyessy 5. Schiffer Miután véget ért a küldetése az ellenzéki egység szabotálására, amire ráment az LMP, Schiffer még mindig nem vonulhat vissza. Most épp a…..
punkfrog 2019.06.22 01:43:20
@Fuxos (ex bömis): Én biztos vagyok benne, hogy Schiffernek nem sikerülne egy ilyen "illiberáciát" kiépítenie, és simán le lehetne váltani. Ezért inkább ő.
        Még 2017 februárjában történt, hogy az Országos Széchenyi Könyvtár igazgatója fegyelmit adott az 1956-os Intézet négy munkatársának (Eörsi Lászlónak, Rainer M. Jánosnak, akit nemrég akadémikusnak választottak, Sárközy Rékának és Ungváry Krisztiánnak) mert nyilatkozni merészeltek azzal…..
punkfrog 2019.06.02 23:08:32
@AdvocatusDiaboli: "És ha a többiek, akik a NER-t "kevésbé legitimnek" (vagy esetleg katasztrofálisnak) tartják mind fölállnának, akkor is mi történne?"
gondolkodjunk Béláim! mi történne?
kezdene repedezni a NER.
bónuszként pedig, reggel jó érzéssel lehetne tükörbe nézni.
    Megszűnik a CEU-matematika doktori képzése. Ez egy amerikai akkreditációjú képzés volt és nem tudják kivinni Bécsbe. Évekig tanítottam ott funkcionálanalízist. Az MTA matematikai intézete állt a tanszék mögött.  Az az intézet, amelyet einstandolni akarnak az Akadémiától. Mert tehetik.    Ebben…..
punkfrog 2019.02.08 18:17:35
@fortin2: Amikor egy kutatónak eszébe jut, hogy könyörgő levelet írjon az országa miniszterelnökének, hogy továbbra is végezhesse a munkáját, akkor rögtön annak is eszébe kellene jutnia, hogy ennek semmi értelme! Az orbán-rendszert nem lehet javítgatni. Olyan nincs, hogy marad diktatúra de mi kutatunk-fejlesztünk zavartalanul.
    Andy Vajna világhírű producer volt. Nem színész, nem rendező, hanem producer. Megtanulta a szakmát. Vajnának nemcsak a Rambo-t, a Terminátort és a Total Recallt, azaz Stallone-t és Schwarzeneggert köszönheti a filmvilág, de a Nixon-t, Anthony Hopkins-szal, ahol Oliver Stone volt a rendező és…..
punkfrog 2019.01.20 22:33:39
@jotunder: Orbán pedig azt hiszi, hogy Vajna a barátja volt...
Az ötös számú párttagkönyv tulajdonosa nem az a figura, akinek lennének erkölcsi skrupulsai, ha a párt központi irányvonaláért kell harcolni. Ha az éppenséggel a nettó Nyugat-ellenesség, hát nagy elődjét, Rákosit utánozza, mégpedig tökéletesen...
punkfrog 2018.10.22 23:55:07
@taga20: a jobbikot látva nem csodálom, hogy lejött a szerről!:) de, hogy putyint is ott hagyja? hová jut a világ?:)
punkfrog 2018.10.23 00:22:24
@Sir Bates dö Hól: ha hiszed, ha nem az első gondolatom a Rose Tatto volt, de inkább berúgtam a kocsmaajtót!:)
punkfrog 2018.10.23 00:25:27
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
punkfrog 2017.12.16 12:01:26
@látjátok feleim szümtükkel: a Jobbikosoknak az az egyik legnagyobb érvük Vonáek mellett, hogy ők majd elszámoltatást tartanak és tiszta lesz a kormányzásuk. Ez már akkor komolytalan volt mikor összeálltak Simicskával. Hiszen pont ő az egyik, akit el kéne számoltatni.
Egyébként tökmindegy, mert orbánéktól csak úgy lehet végleg megszabadulni, ha rájuk dől a szar, amit létrehoztak.
punkfrog 2017.12.27 22:52:22
@Gábris szomszéd: hogy történhet ilyen a "migráncsmentes" putyinföldjén?444.hu/2017/12/27/pokolgep-robbant-egy-szentpetervari-bevasarlokozpontban
               "Felejtsek mar el a szoros talpuak, hogy ok magyarok! Romaniaban elnek, ott rendezkedjenek!"       "Azért mer tud magyarul attól még nem magyar én is tudok németül mégsem vagyok német Erröl ennyit"       "Csak a DK fogja eltörölni a szavazati jogukat, és az ukrán…..
punkfrog 2018.03.31 00:50:23
@aritus: "De bármilyen változtatást nagy körültekintéssel, szakmai, közéleti vitákkal megelőzve, és erős, többpárti felhatalmazással lehetne megcsinálni, szerintem. Akár több évet is szánni erre. "

Ez az eljárás a törvény bevezetésekor kellett volna.
Mivel ez elmaradt, akár ennek hiányára hivatkozással is fel lehet függeszteni arra az időre, míg rendbe teszik.
         Nem szeretnék egy igazán liberális Magyarországot.        Egy igazán liberális Magyarországon nagyon sokan éreznék magukat rosszul azok közül, akik lényegesen konzervatívabbak az európai átlagnál, tisztességes emberek, akikkel a legtöbb kérdésben szót lehet érteni, pár dologban meg nem.…..
punkfrog 2018.03.26 23:37:53
@Muad\\\'Dib: mi ketten nagyon ellentétes nézőpontból szemléljük a világot de most nagyon egyetértek veled. Ebben szar-szemét orbán rendszerben nagyobb a szabadság mint volt a kádár-lightban! Tudom miről beszélek mert 25 éves voltam 1989-ben.
Ezen többször több helyen vitáztam de kb. ugyan ilyen válaszokat kaptam mint te.
Itt írtam hosszabb összehasonlítást a két rendszerről de végül kitöröltem. Nem lehet érvelni érzelmek ellen.
punkfrog 2018.03.27 13:04:09
@ámbátor: "megélheted úgy is, hogy akkor ha nem pofáztál hangosan a rendszer ellen, akkor a rendszer is békén hagyott téged," na ez tipikus példája a szabaság hiányának.
"Akit akkor nem engedtek nyugatra csak háromévente, most meg egyáltalán nem mehet mert nincstelen, valyon melyikben érzi magát szabadabbnak?"
én soha nem akartam Bécsben cukrászdát nyitni de szabadságként élem meg, hogy megtehetném.
punkfrog 2018.03.27 14:23:11
@seol: ebben igazad van.
az összehasonlítás azonban most a kádári és orbáni országunkról szól.
     TGM ma elmagyarázta, hogyan kell helyesen gondolkodnom valamiről. Jelentős igényem van arra, hogy TGM intőleg világítsa meg nekem a dolgok állását. Kora gyermekkoromtól  kifejezetten vágyakozom arra, hogy aszázalékszámítás áltudománya által meg nem fertőzött entellektüellek ereszkedjekek le…..
punkfrog 2018.03.03 09:45:20
@Érvsebész: "ezeket a professzionális szervezeteket működtesse, a függetlenségüket biztosítsa, stb."
2010-ben ezeknek a szervezeteknek a szétveresével és orbán hitü emberek feltöltésével és bebetonozásával kezdte a fidesz a kormányzást. 9 évre szóló kinevezések stb,stb...
        Sárosdi Lilla színésznő a Facebook-on vallott arról, hogy mit művelt vele egy "nagyrendező". Az illető színházi próba után egy fehér BMW-ben mutogatta neki a péniszét. Nem sokkal az autó elindulása után a Margit-híd pesti hídfőjénél voltak, melynek vonzáskörzetében, mondjuk úgy, korlátozott…..
punkfrog 2017.10.24 02:14:10
@jaegtoer: "Fontos, hogy megtört a jég,"
A jég akkor tört volna meg, ha valós időben jelentkeznének a zaklatottak.
           Az amerikai hotelszobák nélkülözhetetlen tartozéka a Biblia az éjjeliszekrény fiókjában. A barcelonai egyetem szállodájában a Biblia helyén Josep Trueta The Spirit of Catalunya című könyvét találtam és éjjelenként azt olvastam.  A kis boltra is emlékszem, ahol a hűtőben volt Judas sör,…..
punkfrog 2017.10.05 20:02:58
@Muad\\\'Dib: "nem foggal-körömmel kapaszkodni a háborúkkal és elnyomással kivívott államhatárokba"

A katalánok éppen új határokat akarnak húzni foggal-körömmel!
           A Habony-közelivé vált Mandiner egy mesterszakos egyetemi hallgatóval íratta meg a legújabb ideológiai alapvetést. A Mandi rettenetesen kiszámíthatóvá vált a tombori hatalomátvétel óta. Rajcsányi főszerknek egy Vichy-mániás középiskolai tanár szokott a német megszállás után teljes joggal…..
punkfrog 2017.09.24 00:29:25
@Tzp: De! Erre szavaztál. Ez már látható volt 1998-tól!
Academic Ranking of World Universities 2017 Top 500 World Rank Institution* Netherlands National Rank Total Score Score on 47 Utrecht University 1 33.0 22.7 59 University of…..
punkfrog 2017.08.27 00:16:26
@taga20: az rodeo műfaja.utálom az operát!:)
punkfrog 2017.08.27 00:52:59
@taga20: előszoba?
inkább a szuterén az!
a szomszédban meg sehol senki! Gábris gondolom már putyint várja vigyázzállásban.:)
punkfrog 2017.08.27 01:15:03
@taga20: hát, engem gyíkká változtatott! de már elmúlt:)
Varánusz Menj a picsába, Soros! 2017.07.27 10:00:11
Te, büdös lator, te! Nem unod még a Magyar Nép szívatását? Mert mi már kurvára unjuk a rohadt mesterkedésedet!!!! Milyen ember vagy te, he? Milyen Magyar vagy?! Ember és Magyar vagy te egyáltalán, vagy a rohadt sátán, aki szorgos népünkkel szórakozik lépten nyomon, mert nincs jobb dolga? -…..
punkfrog 2017.08.04 01:46:08
@Rodeo36 11: "persze az ügyhöz tartozik, holgy én eszt a partitura ból követem és....picinyt ismerem emlékezetből "
partiturabol én is ismerném, mivel hegűldtem a fénykoeomban és a kottát nem olyan könnyű elfelejteni! Bár próbálkozom rendesen. Igaz nem Chivaz(sic!)-al, csak "kommersz" Jack Daniels-el! Na meg néha olyan megjegyezhetetlen nevű whiskykkel, amit cs
punkfrog 2017.08.04 01:48:45
@punkfrog: ak egy fanatikus gyűjtő barátomnál találok, akinél 1 cl-enként kóstolgatjuk a jobbnál jobb párlatokat.
punkfrog 2017.08.04 02:50:54
@Rodeo36 11: úgy látom lerszarod mit írok, csak erre vagy képes:
"beeeeeeeeeeee
brühüyyy
kkk
patyom kinn"
nazdarovje!
Varánusz Te leváltanád Orbánt? 2017.07.08 11:53:02
16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne. De nem az.  Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős…..
punkfrog 2017.07.13 09:13:01
@Rodeo36 11: "mondd, ha nem tudnátok russzkizni egy kicsit akkor mit csinálnátok???"
Azt hiszed, hogy a te usa és izrael fóbiád által gerjesztett agymenéseid érdekesebbek?
süsüék és yahoo! nap mint nap, mindenről ők jutnak eszedbe és tolod ide kilométer hosszan.
szálka meg a gerenda.
punkfrog 2017.07.23 22:14:12
@Philip F. Queeg: szerinted nincs igaza?