Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greg Peck

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez sem volt egy rövid nap, az biztos, ellenben sikeres, hiszen Óbudáról kikerült jól megérdemelt műhelyébe a Patkány. A szívem szorult el, mikor láttam, hogy ott áll és várja, hogy menjen és én - ahányzsor azóta ott jártam - megint cserbenhagyom. Na de most! Petinél volt egy…..
A túramotor ismérve a megbízhatóság. Hiába az erő és szépség, ha az országhatárt sem leszünk képesek elérni — hogy Kunió elhagyhassa az Unió területét, motorját alaposan át kell nézni és felkészíteni az útra. A lopott motorja helyett kapott Dominator 650 egészen jó…..
Greg Peck 2010.09.12 21:35:02
 Mondják, hogy az ember igencsak ellentmondásos élőlény, tökéletességre törekszik, épít és alkot, miközben módszeresen pusztítja környezetét, a többi fajtársat és nem kicsit önmagát. Ha ez a tulajdonság képes nemzetekre korlátozódni és különböző mértékben…..
Kutya sztorija amellett, hogy bosszantó, egyben tanulságos is, mert bár az eset rámutat, hogy nem csak nálunk vannak erőszakos állatok, az is kiderül belőle, hogy a kívülálló szemtanúk egészen másként állnak hozzá egy ilyen konfliktushoz, mint ami hazánkban jellemző. A…..