Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakatos Dezső (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kigondoltam Szektások 2010.11.26 09:00:00
Azok, akik képesek bármi mellett hitet tenni, abban vakon bízni, s afelé mindenekfelett törekedni - nos, ezek csak szimplán idióták, akik viszont mindezt szervezett keretek között, lehetőleg kis színes fotókkal és képekkel illusztrált könyvecskéket lobogtatva teszik, na azok a…..
Mostmár tényleg tele van a Homár ivarszerve a mobiltelefonok mellé adott előfizetés nélküli internettel. Mint tudjuk, ilyen nem létezik. A Telenornál viszont még mindig alapból minden előfizető megkapja a sötét középkori 13 Ft/10kB-os tarifájú wap-csomagot (ilyen hogyan létezhet…..
Tétényi Éva Kopogtatók 2010.08.29 09:40:00
A héten sokan kopogtattak be a kampány irodába. Idősebbek és fiatalok adták egymás kezébe a kilincset, és hozták leadni ajánlószelvényüket. Örülök, hogy személyesen foghattam velük kezet, vagy beszélgethettünk el a jövőnkről. Megtisztelő bizalmuk erőt ad. Köszönöm! Sokan…..
Tétényi Éva 50-es évek 2010.07.27 08:00:00
Na nem az életkoromra gondolok, hanem arra a közhangulatra, amit a városban tapasztalok. Meglett emberek suttogják el nekem, hogy mennyire örülnek egy alternatívát jelentő, a meglévő értékeket megbecsülő és továbbvivő független polgármester-jelöltnek, de nyíltan, értsem meg,…..
Esztergom a magyar Állam és Egyház alapításának bölcsője. Történelmi, kulturális jelentőségét itthon és határainkon túl is elismerik. E város polgármester-jelöltjének lenni megtiszteltetés - gondoltam, mikor úgy döntöttem, hogy részese leszek ennek a történetnek. Sokat…..