Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freddy_m

0 bejegyzést írt és 461 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Hettiták 2018.05.15 22:27:44
         A képen látható idős asszony a dédanyám. Hetvennégy évvel ezelőtt deportálták. Gázkamrában halt meg.  A részletekről nem beszélünk, arról az utolsó percről, ami után a meztelen holttestét elégették. A családom nagy része ugyanúgy a gázban pusztult el, de voltak, akik túlélték, és közülük…..
freddy_m 2018.05.16 13:23:18
    Ma megtudtam, hogy külföldi érdekek kiszolgálója vagyok, csak azért, mert nem a FIDESZ-re fogok szavazni. Ilyesmit az ellenzékiekről a nyolcvanas évek elején írtak le a kádárista békésmártonok.   Békés egy egykori szkinhed nullajuli, aki egy fasiszta senkiházi tanítványa volt, jelenleg egy…..
        Chris Heaton-Harris brit konzervatív képviselő levelet írt a brit egyetemek rektorainak, amelyben kérte őket, hogy adják meg neki az Brexit-hez kötődő ügyekkel foglalkozó professzorok nevét, kurzuslistákat és linkeket az online előadásokhoz.    Ez mintegy egy héttel azután történt, hogy Jo…..
Egy mai törléses sztorin szemléltetjük, mikor a legnagyobb szívás a fapados. Burgaszból ma minden légitársaság elvitte a néhány órás reptérzár miatt szopórollerre pattant utasait, kivéve a Wizz Airt. FRISSÍTÉS: kiderült, hogy mit láttak az utasok, mennyire gyenge volt megint az infomációáramlás,…..
     A Heineken pár éve vásárolt félmilliárd dollárért tulajdonrészt a Lagunitas sörfőzdében. A Lagunitas valódi kézműves söröket csinál, a lassan világhírűvé váló IPA-n kívül van egy olyan imperial stout-ja, amin az alábbi címke látható:            Sarló és kalapács. Minden világos, a Heineken a…..
  A parlament gazdasági bizottsága támogatta a jobbik javaslatát arról, hogy Magyarország lépjen át a kelet-európai (UTC+2) időzónába és törölje el a nyári időszámítást. You went full retard, Hungary. Never go full retard.   Gondoltam, összeszedem a jó és a rossz érveket a témával kapcsolatban,…..
Domald Trump elnökségét sokan az elmebeteg amerikai társadalom győzelmének tekintik, még többen pedig a józanság diadalát, a polkorrektség korszakának végét. Trump kapcsán óhatatlanul előkerül Hitler is, de a konzervatív jelölt győzelme egészen más történelmi korszakot idéz...
      " .....   a fentieket leszögezve sem tudom a most beindult lovagkereszt-visszaadási hullámot és különösen annak mások általi, tüntetőleges számolgatását máshogy értelmezni, mint egy hatalmát/befolyását/jelentőségét vesztett, illetve nagyon ráérő brancs aktuális pótcselekvését, heti rendes…..
Örülünk, Vincent? Dal 1956-ról 2016.08.17 00:13:19
         Vezérmotívum:  Orbán Viktor alaptörvényileg tette lehetetlenné a melegházasságot Magyarországon.             Orbán Viktor a melegházasságban élő Desmond Child-ot kérte fel arra, hogy írja meg az ötvenhatos évforduló hivatalos dalát.        "A krumplileves, az legyen, hát mondjuk…..
freddy_m 2016.08.17 01:15:55
     Bernd Storck mondta, hogy mostantól ne csak Bozsikot és Puskást emlegessék, új hőseink vannak. Valaha azt ünnepeltük, hogy megvertük  az angolokat a Wembleyben 6:3-ra, világbajnoki döntőbe jutottunk, aztán még kétszer is a legjobb nyolc közé a labdarúgó-világbajnokságon, most pedig azt, hogy…..
            Képzeljenek el egy darabot, amelyikben van egy katolikus pap, vannak benne ufók, Jan Palach, Neil Armstrong, zöldfejű lények, elképesztően kínos és hosszadalmas szófosás, több mint három órán keresztül, a kommunisták rosszak, annyira rosszak,, hogy meg is mondjuk a nézőknek, hogy…..
freddy_m 2016.04.05 19:00:34
@RontoPal: Ezt többféle képen lehet értelmezni. Így vitatkozni sem lehet vele.
freddy_m 2016.04.07 02:24:25
@heptakontanonaéder: Ezzel megint csak nehéz vitatkozni ellenben ...
freddy_m 2016.04.07 02:26:43
@heptakontanonaéder: már az is egy választás, hogy elmész e szavazni amit Kádár (sőt Rákosi, még sőtebb Ceausescu, legeslegsőtebb Kim Jong-un) alatt nem a te választásod volt.
       " Miért folyik a politikai harc? Miért? Az erőforrások birtoklásáért. És az természetes, hogy az erőforrások működtetésében a párt a híveinek kedvez. Ne legyünk hipokriták! Ez a lényege az egész dolognak. "       (Kerényi Imre, miniszterelnöki megbízott 17 00-tól)        Ez a lényege…..
freddy_m 2016.03.11 02:24:13
@jotunder: senki nem gondolta, hogy a Szovjetúniónak vége lesz egyszer. Vége lett. Senki nem gondolta, hogy a kádárizmusnak vége lesz. Vége lett. Ennek is vége lesz egyszer. Hogy mi jön utánna az persze kérdés, de én akkor is szeretném látni a végét. Lehetőleg még olyan állapotban, hogy élvezni is tudjam. A többi már nem igazán érdekel.
freddy_m 2016.03.11 10:26:28
@nandras01: igen. Az, hogy újra csinálják az már egy másik lap.
      A MIÉP volt parlamenti képviselője, a magát a Sorbonne kutatóprofesszorának kiadó (ezek tényleg nem ismernek mértéket) Lentner Csaba doktoranduszáról lesz szó, valami Matolcsyról. Lentner nemrég egy nagyon fontos ukrán folyóiratban publikált cikket  (az előtte levő cikket is érdemes megnézni,…..
freddy_m 2016.01.23 19:56:19
@jotunder: Ettől még nekem simán eszembe juthat Elena.
Kevés magyarázni való van ezen a kis filmen. Ha valaki egy kukkot sem ért angolul, a történésekből, a szemekből minden kiderül. A motoros valahol megelőzte az autóst, méghozzá az autós szerint szabálytalanul. Nem karcolt össze semmit, nem okozott balesetet, csak szabálytalankodott…..
freddy_m 2015.07.22 18:03:32
Úgy tűnik, Görögországban nem csak akkor telik gyorsan el egy hét, ha nyaralni megy az ember, a fordulatos kalandok a hétköznapok részeivé váltak. Kár, hogy a Demokrácia Bölcsője, az Európai Kultúra Anyja és mostanában a Civilizált Világ Che Guevarája nagyjából egy hét…..
freddy_m 2015.07.13 18:33:01
@tobias2: +1
Szégyenérzettel kevert izgatottsággal jártuk be japán újdonsült szellemvárosait a monitor elől. A helyszín a Fukusima prefektúra, egy nagyjából két Békés-megye nagyságú közigazgatási terület, amelynek nevét Japán történelmének legnagyobb földrengése óta ismeri a világ.…..
"Oroszország expanziója, újraerősödése egy valóságos kihívást jelent a Nyugat számára. Olyan fenyegetést, olyan kihívást, amely Közép-Európából kiindulva elérheti az Európai Uniót, sőt elérheti a szövetségesek katonai erejét is. Európában bizony elszaporodtak Putyin…..
Radikálisan változtattunk és élvezzük. De ha mégsem jön be, akkor önkéntesen stúdióba vonulunk. Ami ezúttal egy BMW volt. Az Égéstér 151. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
...mostanra egyértelművé vált, hogy André Goodfriend  is Gyurcsány Ferenc kottájából játszik. Németh Szilárd, 2014. november 15...
freddy_m 2014.11.17 11:38:37
@Kulics: :D
fidesz.hu 2008 április 26..
freddy_m 2014.10.22 12:19:38
@Rhonin: Ha nem élnék Angliában réges-rég mennék én is.
                Csak tréfálkozom. Verseket mondogatok Lambergről, Latourról, ami éppen eszembe jut, csak valahogy mindig enyhe büntetésvégrehajtási jellege lesz a poézisnek.                Valami történt. Más országokban is történt ilyesmi, de azok banánintenzív…..
           A brit PCC ( a brit sajtó panaszbizottsága) megállapította, hogy David Cameron miniszterelnök egy véleménycikkben súlyosan félreértelmezte a brit Nemzeti Statisztikai Hivatal adatait. A PCC szerint a Daily Telegraph megsértette a szerkesztői etikai kódexet azzal, hogy…..
Kino Dino Top 15 filmvégi csavar 2014.08.07 20:12:12
 Egy átlagos film esetében elmondják nekünk, ki a jó, ki a rossz és elmesélnek egy történetet. Néha azonban az alkotók megpróbálnak átverni minket. Mindannyian szeretjük, ha egy film meg tud lepni minket. Lássuk, nálunk melyik tizenöt alkotásnak sikerült ez a…..
freddy_m 2014.08.09 02:48:22
Nincs ekezetem, de jobb ez igy... A HR ugye, egy olyan ferfit jelent, aki ellenszolgaltatasokert mas ferfiakat elegit ki. Szonyi Szilard eleg regen egy konkret ferfiu oralis es manualis jellegu kielegitesebol tengeti szomoru eletet, Bencsik Andras is. Ket tehetsegtelen, de mindenre kaphato…..
Ha a felesleges eszközök számát szeretné növelni a konyhájában, nem jó helyen jár. Ezzel az aranytojás-készítővel ugyanis elkápráztathatja a családot és a vendégeket. Egyszer biztosan, de szerintünk hamar rákap az aranytojás ízére. KELL kategória. Előre bocsátjuk: ez…..
freddy_m 2014.05.10 00:51:53