Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Triplets

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Totalcar stábjának két tagja Dani és Hal Bandi. Nem nőttek fel együtt, csak most sodorta össze őket az élet. Mindketten fotóznak és operatőrködnek, de a szakmai érdeklődésen kívül a napszemüveg-preferencia is összeköti őket: mindketten oakleysok. És mindketten…..
Ezúttal térdre rogytunk, valaki locsoljon fel bennünket a kábulatból. Ez a valóság? Ilyen szintű rafinéria (elmebetegség) NINCS! Xavér a betörők elriasztásához kieszelte, hogy majd egy viaszból készült szederjes arcú gyermeklány hullája lesz a legjobb megoldás.Emlékeztek még…..
Subba Napi GIF: Monday 2011.11.28 10:18:00
Triplets 2011.11.29 23:40:14
Tisztelt Praxis blog!   Nem túl régen olvasom a blogot, de már sok elképesztő írással találkoztam itt. A mi történetünkben senki sem halt meg, vagy maradt egész életére kiható károsodása. Azt is mondhatnám, hogy a mi történetünk egy teljesen szokványos, hétköznapi magyar…..
Triplets 2011.11.28 10:36:36
@rikitiki: értem, de akkor ezek szerint nem vagyok hülye, ha rájuk hagyom az eset elbírálását? Sokszor az is baj többek szerint, ha egyáltalán felhívja valaki a mentőket.
Ocimum basilicum – a tudományos név mindent elárul: az „ocimum” a görög „ózein” = ’illatozni’ latinos változata, a „basilicum” pedig a görög „király” = "basileús" szóból ered. Innen származik a népies…..
10 éve legkedvesebb barátom rákbeteg lett. Segíteni akartam minden tőlem telhető módon, hogy túlélje ezt a szörnyűséget. Ekkor már sokféle rákellenes készítmény volt forgalomban, amelyekről minden információt elolvastam. A „ Járóföld” c. újság 2004. II. évf. 8.…..
Triplets 2011.06.21 08:41:56
@klondike: Szeretnék venni, de nem fog átvágni a kertész, ha lövése sincs, melyik-melyik? Én nem vagyok növényszakértő, felismerni nem fogom. Vagy tudsz 100% megbízható kertészetet Budapesten vagy Veszprémben?
Mindegy mikor ültetjük el?
Kapanyél Árvalányhaj 2011.06.02 06:00:00
Ha Székesfehérvár felől autózunk a 8-as úton, Öskü környékén május végén, június elején az egész domboldalt beborítja a virágzó árvalányhaj.Ennek a 30–40 cm magas, gyepes évelő növénynek több faja is él hazánkban, pl. a homoki árvalányhaj (Stipa borysthenica), a…..
Alapjában véve békés természetű ember vagyok, nem bántok senkit. De amikor megláttam a kis bazsalikompalántákon lakmározó csigahordákat, tudtam, hogy eljött a cselekvés ideje.Ravasz tervet eszeltem ki: csapdába csaltam ezeket a gonosz lelkeket! Nagymamám sváb receptje szerint…..
Triplets 2011.06.21 08:37:19
@Macskamenta: azt is lehet, hogy nem csak belemásznak, hanem a gyerekeknek "kiszedtöbbspanyolcsigát" akadályversenyt rendezek, és manuálisan töltjök fel a sörösvödröt a kis szemetekkel. Nem tudom, hogy mindenkinél ilyen rengeteg volt-e, de nálunk szerintem (Balcsi) 2 hét alatt összeszedtem 100-120 darabot. Remélem idén nem lesz ilyen borzalmas sok.
Tisztelt Praxis, 16 éves fiamat sikerült majdnem elveszítenünk, köszönhetően annak a megnyilvánulásnak, amivel a mentők álltak hozzánk. Mindez tavaly nyáron történt. A fiam a délutáni focizásból már úgy jött haza, hogy borzasztó sápadt volt és hányingerre panaszkodott,…..
A  Kocsonyafesztivál szombatjára érkeztünk Miskolcra természetesen azért, hogy elkapjuk az ott fellelhető Kárpát medencei söröket. A vasútállomásról gyalog indultunk a belvárosba, hogy magunkba szívhassuk a "Borsodi" megyeszékhely hangulatát.  Az 1 fok és a…..