Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sickrey101

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Comicbookmovie oldal az egyik olvasójuknak köszönhetően tett ki néhány képet a detroiti Transformers 3 forgatásáról. Az első két fotón mintha egy űrhajószerűséget látnánk, de a robotok nem használnak ilyesmit (legalábbis a filmben). Esetleg az egyik böhöm nagy átalakult…..
Nem sok produkció van, amire teljes bizonyossággal rá tudnánk mondani, hogy hatalmas siker lesz, a Transformers folytatásával kapcsolatban annyi biztos, hogy több száz millió dollárt fog termelni a mozikban, ám a sokak számára csalódást okozó második felvonás után nem biztos, hogy…..
Michael Bay nem nagyon akar semmit elárulni a Transformers 3-mal kapcsolatban, a második rész körül is nagy volt a titkolózás. Azonban a Chud oldal  birtokába került az az információ, hogy miképp fog kezdődni a film, állítólag magától Steven Spielbergtől, a franchise…..
Tudjuk már egy ideje, hogy Megan Foxot kirakták (vagy maga távozott) a Transformersből, de mivel Shia LaBeouf nem rohangálhat egyedül, Rosie Huntington-Whiteleyt, a Victoria's Secret egyik modelljét szerződtették le mellé. Eddig úgy tűnt, hogy Whiteley ugyanazt a szerepet fogja…..