Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szovegiras

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pareto elv Az a bizonyos 20% 2010.07.27 14:01:11
Az a bizonyos 20% A pareto-elv 1906-ban egy olasz közgazdász, név szerint Vilfredo Pareto állította fel azt a matematikai képletet, amelynek segítségével leírja az országára jellemző vagyoni egyenlőtlenségek jellegzetességeit. Azt figyelte meg,…..
A Pareto-elv, mint életstratégia Címkék: pareto elv 80 20 szabály személyiségfejlesztés Az üzleti életben a Pareto-elv, más néven a 80–20 szabály jól ismert. Lényege, hogy számos jelenség esetén a következmények 80%-a az okok mindössze…..
A Pareto elv Pareto-elv 2010.07.27 13:52:17
Pareto-elv A gyakorlatban a tételek viszonylag kis hányada meghatározó jelentőségű az összességében túlsúlyban levő sok kis tétellel szemben – ez a felismerés az alapja a Pareto-elvnek. Alkalmazásával a „jelentős kevés", azaz a szignifikáns néhány jól…..
Pareto-elv avagy a 80/20 szabály alapú minőségfejlesztési tanácsadás BEVEZETŐ Vilfredo Pareto olasz közgazdász fedezte fel az olasz gazdaság tanulmányozása során, hogy az ország vagyonának 80%-a lakosság 20%-a között oszlik el. Innen…..
Pareto elv A Pareto-elv nagyon fontos eszköz egy vezető kezében!Tapasztalatom szerint, olyan emberi képességet érint, amit a többség (nemcsak a vezetők) képtelen alkalmazni a mindennapi élet legegyszerűbb dolgaiban.Ez pedig nem…..
Szabadulj meg a szövegírási problémáidtól egyszer s mindenkorra! A legjobb értékesítési sémákra épülő szövegírási stratégiák, amiket magyar vállalkozók egy maroknyi csoportja már titokban sikerrel használ… Tudtad, hogy a honlapodra érkező látogatók 95%-a csak pár…..
Szövegírás A Pareto-elv 2010.07.27 13:25:00
A Pareto-elv megkérdőjelezhetetlen eredményei A Pareto-elvet már több, mint 100 éve megfogalmazták, és sokan nagy pénzeket kaszálnak a használatával, mert ők arra koncentrálnak, ami a legtöbb pénzt hozza a vállalkozásukba. A Pareto-elv, más néven a 80–20 szabály…..