Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jajooka

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori szavazás eredménye az, hogy július 21-én szombaton, délután 3-tól lesz a következő Zandagort-találkozó. A délutáni időpont miatt remélhetőleg vidékről is el tudnak jönni többen, hiszen egy késő délutáni/kora esti vonat/busz/autózás megoldja a hazautat. Az eddigi…..
Jajooka 2012.07.14 08:52:49
UPDATE: MÉGSEM MOST INDUL AZ S3. Elnézést a kavarásért, természetesen nem szándékos. Pénteken este 6-kor elindul az s3, az első nemzetközi Zandagort-szerver. Meglátjuk, mit hoz majd a kulturális keveredés. A párhuzamosan futó két szerver egyik előnye, hogy gyakrabban lehet egy…..
Jajooka 2010.07.27 13:28:21
Üdv, mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, nem lehet valahogy lazítani az IP-korlátozást? Nekem speciel 2 lakótársam mutatta meg a Zandát itt az s2-ön, ők már kiestek, én még vegetálok. Mikor olvastam a levelet, hogy indul az s3 nagyon megörültem, már kezdtem volna csörgetni mindenkit.... most titkoljam el előlük, hogy játszhassak, vagy mi??
Van hogy segítek öcsémnek otthon stb. mindig is volt pár multim és soha nem csaltam.

Személyes véleményem:
Csalók mindig voltak, vannak és lesznek, ha nem ezzel kitalálnak valami mást, szerintem SOKKAL, de SOKKAL rontja a játékélményt, ha nem játszhatsz együtt családtagjaiddal, lakótársaiddal, barátaiddal, ha átjönnek stb.
A Zandagortnak ez a legélvezetesebb része, tervezgetni,szervezgetni együtt.
Ezt ne vedd el.
Szerintem mindenki inkább leszarja, hogy Exe mondjuk átcsalja a főbolygóját védettségbe multival, de játszhasson együtt a barátaival.
Kérlek, nagyon kérlek, ezt módosítsd valahogy, ha van mód rá.

Hogy nem lehet épületeket bontani, szintén elég radikális megoldásnak tűnik.
Én maximalista vagyok, szerintem a diliházban fogok kikötni, vagy feladom az egész bolygóm ha egy gyár nem stimmel.
A kezdőknek ez nem védelem, iszonyat nehezítés, szerintem mindenki cseszett már el jópár gyárat az elején, ezek innentől visszafordíthatatlan hibák.
Én és egyetértek a javaslattal, hogy a támadás/foglalás dologhoz legyen kötve a bontás.

Jó ötlet, hogy a pontokat ne lehessen látni, felértékelődik a kémkedés, a bolygókat lehet majd, vagy azt sem? szövin belül azért gondolom látjuk.
Egyetértek viszont azzal, hogy legalább az első 10et lehessen látni, hogy az embernek viszonyítási alapja legyen. Én például asszem hanyat dobnám magam a néhány 10 millió pontommal, hogy valaki már a 10 milliárdot súrolja több mint 100 bolygóval

Őszíntén szólva, nekem is kicsit úgy tűnik, hogy amolyan teszt szervernek szánod kicsit az s3-at. Az eddigi problémákra mind radikális változásokat vezettél be, megnézed, hogy reagálnak rá álltalában a játékosok, kevesebb a visszaélés stb, aztán a két végletből összehozod a középutat.

Üdv,
(és kösz a játékért:-)
Tisztelettel:
Jajooka
Jajooka 2010.07.27 14:09:47
@Hettita:
Figyelj most komolyan te kinek képzeled magad?

Egyetlen örömöd az életben, hogy egész nap a gép előtt ülsz, zandázol, és rajulsz a gyengébbeknek hogy erősebb vagy náluk? (vagy csak hamarabb kezdted)

Hát sajnállak bevallom:-)

Amúgy nálam is sokkal erősebb vagy, ha ez boldogabbá teszi a napod:-)