Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emdzsí

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A járdán 5 km/h a megengedett, Ön viszont 7-tel ment. A helyszínen tízezer forint a bírság, ha feljelentem, harminc. Elismeri a felelősségét?     ..
Emdzsí 2015.04.04 10:55:40
  Kialakult a 2014-es X-Faktor mezőnye, egy olyan adásban, amiben minden pontosan úgy zajlott, mint eddig, izgalomnak, feszültségnek nyoma annak ellenére nem volt, hogy Istenes Bence magából kikelve üvöltözte végig a műsort, és igyekezett elhitetni a nézőkkel, hogy a stúdióban…..
Emdzsí 2014.12.21 22:20:15
@Titimataifaaaro: Érdekes kb nkem is ez a véleményem Juliról. Benjit cikizik sokan színpadképtelensége miatt, amivel nem teljesen értek egyet, pedig Juli sem az a végigtáncolom a színpadot típus, bár kétség kívül tud szuggezstív lenni.
Emdzsí 2014.12.21 22:25:19
@k.tamas: Lehet, de tegnap is kimenetem inkább szendvicset enni a konyhába amikor Juli elkezdett énekelni, nagyon nem tetszett főleg a 2. szám. A duett viszont nagyon bejött, két hasonló karakterű egyéniség és hang, nagyon bejött, de önmagában nekem nem favorit, bár kétség kívül a személyisége szimpi. Andi nem beképzelt. Nagyon tetszik ahogy rendre lealázza Bencét, több nagyságrenddel tűnik értelmesebbnek.Szerintem csak őszinte, és nem játsza meg magát, és minden benne van ami a sztársághoz kell.
Emdzsí 2014.12.21 13:06:43
@k.tamas: Hát, Juliról annyit, egyszer későn értem haza, már ment a faktor, ment az éneklés ami kintről hallgatva valami szörnyű paródiának tűnt, bementem és Juli énekelgetett, bár ne tette volna( asszem ez volta az. www.youtube.com/watch?v=0B2zs0aIbU4), ezt leszámítva azért voltak jobb pillanatai.Aztán énekel egy Adele dalt, amit már a válogatáson is ciki lenne annyira lerágott csont, mindezt teszi magas színvonalon, annak ellenére hogy beteg, itt le a kalappal előtte.Nekem Celine Dijon és katona Klári keverék, nem túlságosan kellemes hanggal, de jó erős énektudással. Nem tehetek róla nekem egy erős átlagot képvisel csak.
Ezt azért el kell ismerni. Az autók, a csaj, a hely és a képvilág is rendben van. Transzfogarasi út, lefűzve. Nice job, ZPerformanceWheels! Főszerepben: Ramona Rusu, Gabi Imre, E30V8 x 2. ..
A 2010-es évek menő munkahelye a startup. Míg tíz éve minden friss pályakezdő bankszektorról, yuppie-s öltözékekről, drága céges autókról álmodozott, addig napjainkban új őrület kerítette hatalmába a végzős fiatalokat: a startup. Öltöny helyett tarka, dögös pólók,…..
A napokban chemtrail ellenes felvonulást hirdettek meg a Facebookon. Ebből az apropóból érdemes áttekinteni, hogy ténylegesen mennyi igazság van abban, miszerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag (!) globálisan próbálják valakik az…..
Emdzsí 2013.10.28 12:40:35
@Andrev: Most eveztem a Velencei-tavon, rengeteg repülő, kondenzcsík, és nem múlik el percek alatt, van amelyik 30 percig is látszódott, vagy tovább. Ha tényleg méreg lenne, és nem vízgőz, akkor nem látszódna, ill ahhoz, hogy hatásos legyen nem ilyen magasból, nem ilyen nagy gépekről permeteznék. Én ha chemtréllel akarnám az emberiséget permetezni, akkor kibérelnék néhány AN-2-est, és elrepülnék ALACSONYAN NÉHÁNYSZOR PL Budapest felett. Nehézfémek meg bárhonnan kerülhetnek a talajba.Ezer módja van.