Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Interat

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László sajnos hamarabb írta alá a vizsgáztatást, mint ahogy megtudta, hogy Budakeszin az Opel-Interátnál a vizsgabiztos nem szereti a fóliázott szélvédőt. Úgyhogy addig máshol sem tudta elintézni, amíg ki nem fizette a megrendelt szolgáltatást: Öt évtizedet megéltem, láttam…..
Interat 2010.07.28 14:51:36
Tisztelt Homár, Tisztelt B. László !

Megdöbbenéssel olvastam a Tisztelt Tulajdonos sorait, természetesen figyelmen kívül hagyva a megjegyzést írók által már annyit emlegetett helyesírási hibákat. Sajnálattal tapasztaltam, hogy tényeket ennyire elferdítve lehet leírni és ezt közszemlére tenni nyilvános internetes portál segítségével egy hatósági munkavégzéssel kapcsolatban, melynek szabályait nem a vizsgáztatást végrehajtók, hanem jogszabály illetve törvény alkotók fogalmazzák meg. Természetesen nem elvárható, hogy egy gépkocsi tulajdonos tisztában legyen a műszaki vizsgáztatás vonatkozó szabályaival, de a törvény nem ismerete senkit sem mentesít annak betartása alól. Konkrét esetben az Interat Kft. a tulajdonos által kinyilvánított műszaki vizsgáztatási szándék alapján vette fel a kérelmet a Nemzeti Közlekedési Hatóság rendszerébe. Tekintettel arra, hogy jármű első oldalüvegei a törvényi tiltás ellenére sötét fóliával voltak ellátva a munkafelvevő tájékoztatta, hogy azok leszedése után vizsgázhat az autó. Ettől a tulajdonos elzárkózott. Ez viszont nem változtat a tényen, hogy igényt nyújtott be a műszaki vizsgáztatásra ezért az említett 9.550 Ft. megilleti a Nemzeti Közlekedési Hatóságot (és nem az Interat Kft.-t). Az Interat Kft. soha nem vállalta fel, hogy hatósági munkavégzést a szabályoktól eltérő módon végezzen és ez nem lesz így a későbbiekben sem. Amennyiben a jármű mégis a fóliával vizsgázott az szabálytalan és természetesen cégünk megteszi a szükséges lépéseket az NKH felé ennek kivizsgálására. Nem gondolom, hogy bárki arrogáns vagy támadó módon lépett fel a folyamatban B. László úr kivételével. Az viszont, hogy cégünket nyilvánosan rossz fényben tűntette fel hamis információk alapján, melyek igaztalanságával tisztában volt és tette mindezt a nevünk feltüntetésével kimeríti a rossz hír keltés és talán még a rágalmazás fogalmát is, de nyílván ez „csak” egy műszaki igazgató véleménye, én ezekben a dolgokban jogászokra hagyatkozom és ez most sem lesz másképp.

További jó bloggolást mindenkinek !
Üdvözlettel : Kézdi László Műszaki igazgató/Interat Kft.
Interat 2010.07.31 21:46:48
@Blindmouse: Aki nem ért hozzá az miért szól bele? Sajnálatra méltó a stílus is és az végképp, hogy civilizációról beszél olyan "ember" aki ilyen módon kezeli a magyar nyelvet. Nem kérdés, hogy hova kellene a neutronbomba: a vak egér odújába. Akkor talán gyorsabban menne az ország civilizálódása.
Interat 2010.08.02 21:16:53
@Blindmouse: A stílus ismételten OK. De azt gondolom nem csodálkozunk ezen. Aki vakegér az az is marad. A másolás jól megy az olvasás kevésbé. Ha a kedves egérke annyira figyelmes (lenne) akkor rájött volna, hogy a bemásolt jogszabály soraiban mi az ami el van rejtve és ellenkezik a korábbi bejegyzésemmel. De mit is várjunk egy ilyen stílusú embertől. Tehát további jó kontrol C-t kontrol V-t és éljen a másolás !!