Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ledkerék

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem poénkodunk, sőt kegyeletet sem sértünk, inkább csak dühösek vagyunk, de meglehetősen: a köztévé M1 nevű kormányszócsövén csatornáján ma este 19:30-kor leadott Híradójába volt idő a kormány tankönyvprogramjának dicsérgetésére, az ellenzék baszogatására két…..
A kultúrafinanszírozás nem feltétlenül érdekes téma, de ha három olyan ember beszél róla, aki láthatóan nincs tisztában az alapfogalmakkal sem, ráadásul egyikük pont a kultúráért felelős miniszter, az rögtön parádés szórakozás. (A korábban sugárzott beszélgetés…..
ledkerék 2013.06.23 10:47:36
A krétakör nyűglődésével kapcsolatosan közlöm az alábbiakat:Magyar Nemzet 2002.október 22. kedd 15.oldal." Nemzeti értékeink a cirkuszban./Kiss Eszter Veronika/ "Augusztus 2o-a után ismét botrányos paródiával ünnepel a Krétakör.A nemzeti ünnepek lejáratását lassan hagyományossá tevő Tasnádi István,Schilling Árpád és csapata ezúttal igazi cirkuszi mutatvánnyal készül október 23-ára:1956 hőseiről és áldozatairól a Fővárosi Nagycirkuszban emlékeznek meg a magyarságot ócsárló Hazámhazám című darabjukkal.Az úgynevezett szatíra a rendszerváltás utáni világ felemás eredményeit mutatja be sajátos szemszögből.Az előadásban felvonulnak az előző tizenkét év politikai irányzatai,a fontosabb közéleti személyiségek,nemzeti nagyjaink és a magyar néppel azonosított proli tömeg.Ebben a kavalkádban úgy tűnik,a Krétakörnek semmi se szent.A jelenetek megfoghatatlan,mégis egyértelmű szimbolikájukkal a magyarokat történelmi személyiségekkel együtt bárgyú,tudatlan és legyőzött szemétkupacként jellemzik,ügyesen elbújtatva a részletekben a náci világra utaló jeleket,mintha azoknak bárminemű létjogosultsága lenne a mai politikai életben.A színműben a jobboldal és az egyház lejáratása mellett az MSZP is kap apró kritikákat,az SZDSZ azonban győztesként,megdicsőülve kerül ki a tucatnyi esztendő forgatagából,árulkodva ezzel forgatókönyv politikai irányultságáról.Az előadás szellemét jól tükrözi,hogy ősbemutatóját nem itthon,hanem Franciaországban tartották közel egy hónapja,ráadásul a jövő évben Orléans-ba,Bázelbe,Liege-be,Annecybe és Barcelonába is elviszik az európai uniós csatlakozás előtt álló Magyarország lejáratását népszerűsítő.politikai propagandaízű művüket.Schilling és Tasnádi ugyanis fennhangon hirdeti:hazánk alacsonyabb rendű,,mint a többi európai állam,s ezért nem is érdemli meg az egyenlő bánásmódot" Mit nyavajog ez a Krétakör?
Az alábbi marketing trükkön próbál jogi fogást találni a levélíró. Törvénysértő-e, a az ilyen jellegű kerékpárásítás a közterületen, és ha nem, akkor mi vele a baj? Kedves Zugügyvéd! Budapest belvárosában lakom, az V. kerületben. Az utóbbi időben…..
Olvasom, elmegy, elég volt. Mint sokan mások: testvéreink, barátaink, gyermekeink. Mert mindenki próbál kicsit jobban élni, megélni: a szakács, a kőműves, a szakma nélküli, a zenész. Nagyon sajnálom, hogy mennie kell. Zenéből élt, vagy csak élt volna, de a mindenható piacnak…..
Ciprus sokáig maga volt a béke szigete. Annak ellenére kijelenthetjük ezt, hogy a törökök lakta északi felét (egészen pontosan harmadát) jó ideje Törökország tartja katonai megszállás alatt, míg a déli felén (kétharmadán) a görög lakosság irányításával működik egy…..
Az Országgyűlés nagy bajszot viselő elnöke, akinek talán ez az egyetlen normálisan működő szerve a haja alatt, úgy gondolta itt az idő egy újabb nemzetközi bonyodalomra amikor idő előtt kitűzette a székely lobogót.Ezzel üzent a hazai szélsőjobbnak is:"Nyugi gyerekek,…..
„Feri nem tudja, mi az éhség, én egyszer tapasztaltam és szörnyű volt. Nem fogja bírni sem idegileg, sem mentálisan, de fejben is nehéz lesz, már ha ezek nem szinonimák.” – jósolta Schmuck a Blikk Nők horoszkóp rovatában. Gyurcsány Ferenc az új választási törvény elleni…..
Bumerángként pattog a "legyen területi alapú a rendszám" gumicsontja - téma volt januárban, de megint napirendre került, ezúttal Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedésért felelős helyettes államtitkára, Győri Gyula, a Nemzeti Közlekedési Hatóság…..
Balavány Poszt Nem akarok félni 2012.08.25 19:18:16
Mégis félek. Volt náciparádé korábban is, fura, bosszantó dolog, de fölöslegesnek gondoltam a túlzott tiltakozást, hisz minden civilizált országban vonulgatnak, pofázgatnak, hazamennek. De most már nem lehet ilyen könnyedén. Évről évre többen vannak, erősödnek. Nem csak a…..
Demján Sándor egy merőben újszerű osztályelmélettel szórakoztatta a hallgatóságát a KAVOSZ gazdasági fórumán. Demján a lakosságot két részre, okosakra és a szorgalmasakra osztotta, és a fő problémát - a versenyképesség hanyatlását - a két csoport arányának…..
Sok utas panaszkodott, hogy a 4-6-os villamosok az idén nyáron megteltek fingszaggal. A BKV szerint ez tévedés. Mérésekkel igazolták, hogy ez nincs így, ez még a tavalyi fingszag.A 4-6-os vonalán közlekedő Combinókba lépve az utasokat egész nyáron kellemes hűvösség és…..
addict Piszoárt minden fára! 2011.07.10 08:54:00
Aki járt már fesztiválon, az pontosan tudja, hogy lehet bármennyi Toi-Toi vécét is telepítenek a fesztivál területére, nincs az az isten, hogy a fákat ne tekintsék a srácok (de néha még a lányok is) fakultatívan kijelölt pisilési területnek. Ezt az "igényt" felismerve…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..