Regisztráció Blogot indítok
Adatok
láblógató

8 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi egy évben sokan kérezték meg, hogy miért és hogyan érdemes reszponzív webdizájnban (sitebuildben) gondolkodni. Ugye a kérdést elsősorban az okostelefonok és táblagépek terjedése implikálja: milyen jó lenne, ha egyetlen sitebuilddel mindhárom kijelzőn rugalmasan…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Webisztán Start your own circle! 2011.07.05 11:37:00
Pár nam használat után azt kell, hogy mondjam: a Google+ nem lesz game changer, ha nem tud gyorsan és könnyedén integrálni játékokat a hírfolyamba. Vagy akárcsak egy eggyel érdekesebb News Feed logikát.A Circles és a Hangout két napig érdekes. Nem fogja hosszabb távon lekötni…..
A Sonynál úgy tűnik a PS3 és a jövőbeli konzolok felé orientálódnak inkább, a PSP-sek egyre kevesebb játékot kapnak, lassan leépítik őket. BeBének sikerült tavaly egy kék PSP-t szereznie, amit már cserélni sem tudnak, mert az országban nincs belőle több. Persze az is érdekes,…..
láblógató 2011.06.07 16:03:09
@elwood: egy PSP kék tulajával tényleg nem jó ujjat húzni.
Azoknak, akik reggel képtelenek komolyan venni órájuk, telefonjuk pittyegését, de felkelni azért mégis fontos, kiváló kényszerítő erő lehet a papírpénz-megsemmisítő ébresztőóra. A "szundi" ez esetben erős öntökönszúrás, hiszen a vekker azonnal hozzákezd a…..
láblógató 2011.05.30 18:40:38
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Á, én amiatt soha nem kelnék fel.

De mondjuk egy gazdag nagybácsi végrendelete jól mutatna benne.
láblógató 2011.05.16 10:46:12
Subba Botox baby 2011.05.12 21:44:00
Egy amerikai anya saját kezűleg botoxozza a nyolcéves kislánya arcát. Állítólag mindenki csinálja - nehogy már csak őt basztassák, és a gyermek kéri, mert RÁNCOS. Nagy a nyomás a gyermek-szépségversenyeken, most becsukom az internetet, és a kis időre a szememet is.  ..
 Ha valaki is fejlesztett már, vagy optimalizált weboldalt kütyüre (iPad/iPhone/Android), tisztában van azzal, hogy mennyire fájdalmas a Javascript debuggolása. Talán még iOS eszközökön a legegyszerűbb, hiszen ott van egy beépített Javascript konzol, de ez sem az igazi. Ezért ma…..
Nos, elkezdtek szállingózni az európai online boltokba is az új androidos mobiltelefonok és táblagépek. Pontosabban az előrendelés indult meg, úgyhogy nézzük is, mi mennyibe kerül, ha az interneten vásároljuk.HTC Flyer: 180 ezer forint. Kezdjük mindjárt a HTC első, frissen…..
 Nem csak az Apple az, akit másolnak, fordítva is működik a dolog. Nemsokára integrálják az OSX-be is az App Store-t. Erről meg az jut eszembe, hogy az Ubuntuban is van ilyen, elég rég óta. Persze nem ők találták fel, mert okostelefonokban nem volt újdonság, de azért mégis.…..
A Snapdragon közölte a jövő évi ütemtervét, melyben szerepel egy új családtag, egy Dual Core 1,2 GHz-es processzor. Na akkor most hogy is van ez? ..
Nem telt el túl sok idő a HTC Desire megjelenése óta, máris csicseregnek a madarak az újabb HTC modellekről. Nemrég egy Glacier kódnévre halgató készülékről reppentek fel információk. Egy GlBenchMark nevű oldalon bukkantak rá az azóta törölt bejegyzésre, aminek a tartalma…..
A Wave volt talán a legtöbbet reklámozott Google termék, az Android után. Szerdán azonban a Google bejelentette, befejezik a Wave önálló termékként való fejlesztését, a technológiát azonban meghagyják, hátha valaki még fejlesztene hozzá eszközt.Az ok, amiért keresztet vetettek…..
A Google a napokban megújította képkereső szolgáltatását. A képeket ezentúl egy oldalra, ömlesztve kapjuk meg, és ami még érdekesebb, lehet színre szűrni.   Egy kép oldala hasonlít egy Tumblr nagyításhoz, az eredeti oldalon.  ..
A PHP for Android megcsinálta. Töltsd le a csomagot, és futtass PHP-t az androidos telefonodon.Ez igazából nagy szabadságot kellene hogy jelentsen a fejlesztőknek, de mégis kinek jó ez? mondjuk azoknak, akik nem szeretnének megtanulni JAVA-ul, van egy androidos telefonjuk, és szeretnének…..
Webkettő és fél Megmozdul a web 2010.07.27 10:20:00
Az iPad megjelenése elindított egy hullámot. Mindenki nekiállt olvasót fejleszteni. Persze léteztek ilyenek eddig is (pl. zinio) De egyik sem olyan, amilyennek lennie kéne. Magyarországon az egyetlen elérhető megoldást a http://3ddigitalispublikacio.hu/ kínálja. Nem tisztem elítélni…..