Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sracz

4 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Parlament irányelve idén október 12-én lép életbe. Ennek értelmében elbúcsúzhatunk a megszokott gázolaj, 95 és 98-as jelzésektől. Helyettük életbe lépnek az új EU jelzések, B7, E5, E10. A modern motoroknál már nem mindegy, hogy milyen üzemanyagot tankolunk és a szélesedő kínálat…..
Manapság már gyakorlatilag a narancsos megmondóemberek szerint mindenki hazaáruló Soros-ügynök, akik bármiért is bírálni merészeli Orbán Viktor kormányzását. Az elmúlt hónapokban különböző formákban és fórumokon magam is megkaptam ezeket a becses jelzőket. Mint öreg hazaáruló, néhány gondolatot…..
Sracz 2017.08.23 18:33:26
@mikimackó: Csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy Munkácsi Római katolikus volt. A szülei is katolikusok voltak, de bajor származásúak.
Azt azért megkérdezem, hogy a többi vallásúak közül (a zsidón kívül, mert az szerinted nem) ki számít igaz magyarnak: a református, az evangélikus, a görög katolikus, az unitárius, a baptista, a mormon, a Jehova tanúja, az adventista, netán az ateista, vagy csak a római katolikus?
Az Amerikai Kennel Klub (AKC) idén is nyilvánosságra hozta a legnépszerűbb kutyafajták toplistáját. A nagytestű munkakutyák arattak tavaly az Egyesült Államokban, és néhány nagy visszatérőt is üdvözölhetünk, a trónt azonban úgy látszik, nem lehet elhódítani a…..
Sracz 2015.04.21 10:52:27
@Viktor Mutyin: Elvinnélek néhány helyre "emberek" közé... Megváltozna a véleményed. Az ember bizony a leggonoszabb, legönzőbb állat, amit a Föld valaha a hátán hordozott. Egy állat nem öl, nem okoz szenvedést pusztán kedvtelésből. Egy állat nem rombolja le a környezetét, nem irtja ki a körülötte lévő élőlényeket. Egy állat tisztességéhez sosem férhet kétség.
Mostani időjárási viszonyok között időnként szükség lehet ezekre a plusz fényekre. De csak időnként, mivel ahogy Axim írja és én is tapasztalom, egyesek nincsenek tisztában ezek használatának szabályaival és akkor is égetik a ködzárót, ha már kifolyik a mögöttük haladó…..
Sracz 2013.10.21 10:56:01
Csaknem két évvel utánatok... Mit mondjak, néhány kivétellel ritka sok baromságot olvastam itt, főként a ködlámpa vakításáról, függetlenül attól, hogy első, vagy hátsó "ködfényszóró(?)". Valójában egy normális országban, normális autósok között egyik sem vakít, mert az első LEFELÉ világít, a hátsóhoz pedig nem kell annyira közel menni a másiknak, hogy vakítson (hiszen azért van, nem?). Nálunk persze ez másként működik, mert a sok nagggyonrutinos autósnak fingja nincs arról pl., hogy az első KÖDFÉNYSZÓRÓ csak szórtfényű lehet, így felrakják a tutiradizájnos szúrófényű lámpákat, amiket akárhogy is állítanak (hacsak nem függőlegesen lefelé), mindenképpen világítanak felefelé is. Ezek ugyanis kiegészítő TÁVOLSÁGI fényszórók. Ám nálunk még ennél is sokkal nagyobb probléma a tompított fényszóró csillagvizsgálásra állítása, amit rendszerint még jól meg is toldanak a xenon, vagy halogén izzókkal. Azután megy a parszat az úton, rátolja még a refit is és meglepődik, ha a szembe repülő Jumbo Jet az égen rávillog a leszállófényeivel, mert a pilóta nem lát szart sem. A távolsági fényszóró használatáról is sok érdekeset leírtatok... Nem tudom, hogy miért kellene NEKEM refit használnom azért, mert valaki mögöttem engem akar megelőzni. Én sem használom általában, pedig ritkán maradok hátul egy-egy kocsioszlopban, viszont kénytelen vagyok használni akkor, ha akár szemből, akár hátulról érkezik valami barom, aki a tarkómig bevilágít a szemeimen keresztül. Minden más esetben viszonylag jól látok a tompított mellett, így csupán néhány másodpercekre szoktam a fényszórót felvillantani, ha olyanok az útviszonyok, amik ezt indokolják (nem látszanak az út szélét jelző oszlopok, állatok, vagy emberek kószálhatnak az út szélén, stb.) Ami pedig a "bosszúból én is kisütöm a szemét" hozzáállást illeti: marha jó buli lehet addig, míg az illető a kicsinyes bosszú következtében el nem száll az útról. Akkor hogy számoltok majd el a lelkiismeretetekkel?
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
Sracz 2012.12.12 12:55:24
@Prof. Dr. Lencsés Wilson, szikvizes és fórumtroll: "Ha Bajnai nem tette volna tönkre az országot", akkor a 2010-es "nagy válság" idején a magyar bankok is lefosták volna a bokájukat és a mi nagy kiskirályunknak nem lett volna 500 milliárdja megvenni a MOL plakettet... Qrva sok hülyeséget olvastam itt a kommentekben, csak gratulálni tudok a sok nyitott szemmel járó "gondolkodónak". Anyázzatok, trollkodjatok tovább kellemesen, ennek az országnak már úgyis mindegy. A fontos az, hogy ti legalább itt jól érezzétek magatokat.
Fészbúk-csatába keveredett dühös előfizetőivel a Digi, miután szó nélkül kidobta az összes Discovery csatornát a kinálatából. Naiv ügyfél kommentjét még sikerült kitörölniük, azóta azonban elárasztották az oldalukat a panaszosok. A Digi (még azt az egy nagy betűt se…..
Elkészült a harmadik állandó oldal is: A teljes Dragon Ball Z sorozat (291 rész) letöltő linkjeivel, rövid ismertetővel és technikai adatokkal. 5 rész kivételével mindegyik Dual Audiós, magyar és japán hanggal. A 227-231. részhez sajnos nincs magyar szinkron, így ezek csak…..
Úgy tűnik, hogy a vírusvideó a magyar piactól sem idegen műfaj, és nemcsak a mobiltelefontolvajokat teszi híressé a YouTube. Simon Vili (Wattamen) október 28-án tette ki legújabb videóklipjüket a Tecsőre. Az agyament 4-es metró tematikát feldolgozó folk-hop szám azonnal…..
Dragon Ball World Dragon Ball mozik 2012.10.04 07:49:42
Elkészült a második állandó oldal is, az első sorozathoz kapcsolódó mozik, specialok letöltő linkjeivel, rövid ismertetővel és technikai adatokkal. A mozik természetesen mind rendelkeznek magyar felirattal, szinkron ezekhez Magyarországon nem készült. Jó szórakozást. Sracz..
Az első sorozat magyar epizódcímei   A sagákkal (továbbiakban: történet), évadokkal, kollekciókkal kapcsolatosan sokféle elrendezés található az interneten és mivel szinte sehol nincs megnevezve a forrás, ami szerint összeállították, elég sok vitára adhat okot. Én ezt…..
Elkészült az első, 1986-os sorozat állandó oldala, ahonnan elérhető mind a 153 rész letöltő linkje egy rövid technikai leírással a videók minőségéről, valamint egy rövidke ismertetővel magáról a sorozatról...
Szombat óta nézegetem ezt az interjút. Pontosabban szombat óta nézegetem és várom, hogy valaki megcáfolja, hevesen leanyázza, bullshitnek, vagy akár szocialista összeesküvésnek minősíti. Az nem lehet, hogy Magyarország kormányfőjén kiütközzön a jel, és skarlát betűként…..
Sracz 2011.06.14 17:29:19
@truegrit: Mert a Fityisz nem vásárolt kapuzárás utáni voksokat az egyetemistáktól és a főiskolásoktól... A nyagyvezír, aki annak rendje és módja szerint stadiont épít a lenyúlt nyugdíjakból, olyan részvénycsomagot vásárol 500 milliárd hitelből, amelyik cégnek a következő években további (vagy szintén)500 milliárd forint (1,8 millió Euro) hitelt kell törlesztenie (MOL, ha valaki nem tudná)... Bármi elmondható a nagy napóleonunkról, csak az nem, hogy hatékony. NYOMORBA TASZÍTJA AZ EMBEREKET.
Sracz 2011.06.14 17:55:35
@Táskás Tóni: 8 év??? És mi történt az azt megelőző 12 évben? Ja, már tudom! Ők akkor gazdagodtak meg.
Szeret játszani a Spar, azonban úgy tűnik, a népszerűsítési akciókat nem gondolják kellőképpen át: a hipermarket dzsungelkalandra hív és saját vitamintáskát terveztet a kedves vásárlóval (amiből, hála a magyar kreativitásnak, igazán bájos dolgok születhetnek). A Homár nem…..
Ádám nem érti, miért kell rendőrséggel fenyegetőznie, hogy a PPS átutalja neki az 5 hete kiszállított csomagja árát:Már írtam nektek futárszolgálattal kapcsolatban, úgy látszik ez az én területem. A helyzet a következő: a Vatera által ajánlott PPS futárszolgálattal küldtem…..
Sracz 2011.05.28 13:21:18
@Roy: Marha egyszerű a dolog: Mert a Vaterán vásárolt és az eladó a vaterafutárt jelölte meg szállítási módként... A Vatera (és a TeszVesz, mivel már egy cég) futárcége pedig egyedül és kizárólag a PPS... Nem a vevő dönti el ugyanis, hogy ki szállít, csak azt, hogy milyen szállítást kér. Egyébként a posta sem különb semmivel...
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
Így jöjjön be az ötösöm a lottón: erősen számolgatja a minisztérium, hogy mi lesz akkor, ha 2012-ben NEM felezik meg a szuperbruttót, ami amúgy szép nettó bérnövelést jelentene a dolgozóknak. A jelenlegi státusz az, hogy "újraszámolják a modelleket" ... no, ezt már…..
Gabesz rendszeres olvasónk, de ez se menti meg a banki szopatástól. Vagyis a vásárló számára nem túl előnyös átváltásoktól. Etikátlan, de hát mióta foglalkoznak ezzel a pénzintézetek? Előljáróban leszögezem hogy lehet hogy nem törvénytelen amit leírok, ám etikailag…..
Sracz 2011.05.02 03:24:03
@Paladin_x: Ott a pont! :)( www.bankkartya.hu/?oldal=kulfoldon_konverzio)
Eurozónában a konverzió deviza-euro-forint, egyéb zónában deviza-usd-forint.
A Visa kártyáknál mindenhol deviza-dollár-forint az átváltási menet.
Élelmiszer-kiskereskedelem Zombifalván: Gergő csirkemellet - az eredeti helyesírás sokkal jobb: csirkemellett - kért a szupermarketben. A szakember félrenyomta a gombot a mérlegen, így a mellizomból majonézes burgonyasaláta lett egy szempillantás alatt. Gergő ennek örül. Mi…..
Sracz 2010.10.25 15:23:28
@genyamagyar: Szerinted mi a f@sszal kéne fizetni? 677 ft-ot ugyanúgy kártyával fizetünk, mint 6770-et, vagy 67700-at, azon egyszerű okból, hogy lassan már a visszajárót is csak kártyára hajlandók átutalni... Valahogy én azokat a népeket tartom bunkónak (vagy inkább pénzügyileg tuskónak), akik megkapják a fizetésüket a folyószámlára és rohannak az ottómattához, hogy gyorsan lehúzzák az egészet, mielőtt még valamit le találnak vonni belőle...
A Sparos hús pedig nem szalmonellás... legalábbis, akkor amikor kijön a húsüzemből... Jól működő hűtőkonténerben szállítják, ami 24 órán át garantáltan tartja a hideget... Aztán amikor kiér a boltba, két három nap múlva sietve kiteszik a húsospultra...:D
Stefó küldte el egy induló vállalkozás linkjét, amelyik nagyjából a multi level marketing beszervezős-jutalékos rendszerének megfelelően tervez alapvető élelmiszereket árulni. Ez nem lenne önmagában akkora durranás, ha nem lenne ellenállhatatlanul vicces, ahogy a klasszikus…..
Sracz 2010.10.20 08:07:15
@hexx:
Nem értem a problémádat... Be kell lépni egy másik MLM-be is, ahol a bőrgyulladás és hüvelygomba elleni szereket lehet adni-venni és meg van oldva az Avonos problémád, ráadásul még keresel is rajta. Ha szerencséd van, az új cuccok gyomorégést, hasmenést, miegymást okoznak és akkor beléphetsz egy homeopátiás dzsuvákat forgalmazó MLM-be is és már megint keresel a bulin.:D

Minden seggbe MAGYAR lófaszt??? Ahogy a híreket olvasgatom, már elkezdték tuszkolni befelé... Na jó, nem mindbe, de a nagy többség megkapja!
Hanyagul lefordított címkével forgalmaz kekszet a Cora: a spanyol termék hozzávalói közül a magyar fordításban kihagyták a disznózsírt és a tojást, ami allergiásoknak veszélyes, vegetáriánusoknak szimpla kicseszés. Balázs alant dühöng:A törökbálinti Cora áruház olyan…..