Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anagyárpi

42 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arató Vera nem más, mint a városi televízió, az ETV ügyvezetője, és tiszta véletlenül a városi Fideszt vezető Steind Balázs élete párja. Bakos Erika neve még jobban cseng, hisz ő nem más, mint akit az APEH hajkurászott több mint 100 milliós adóelmaradás miatt. Férje egykoron…..
A Székely himnusz zeneszerzőjére, Mihalik Kálmánra emlékeztek Szegeden. Csongrád Megye Önkormányzata, a Mihalik Kálmán Alapítvány, a Szegedi Erdélyi Kör és a Rendezvényház Nonprofit Kft. szervezésében megkoszorúzták Mihalik Kálmán sírját a Belvárosi temetőben. Részlet…..
A X. Kerületi Rendőrkapitányság 2010. szeptember 1-jén a délutáni órákban szabálysértési őrizetbe vett egy 18 éves nőt és egy 18 éves férfit, mert a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy az Örs vezér tér egyik…..
Ágh Péter fideszes országgyűlési képviselő, szombathelyi önkormányzati képviselő, Fidelitas elnök édesanyját augusztus 30-án Orbán Viktor nevezte ki a Vas Megyei Közigazgatási Hivatal vezetőjének. Viktatúra vidéken   ..
Nagy Árpi Kisnagyemberek 2010.09.07 07:49:14
"Nyilvánvalóan badarság lenne azt gondolni, (...) hogy egyes nyilatkozatok kapcsán mondjuk tőzsdeindexek és árfolyamok mozdulnak meg radikálisan." Szíjjártó Péter 2010. 06. 03. (Kósa Lajos államcsőd közeli helyzetről szóló kijelentéséről.) "Látjuk, hogy…..
Nagy Árpi Pécsi vírus 2010.08.31 10:29:54
A Google kereső találati táblája felirattal figyelmezteti a gyanútlanul böngészőt: Pécs, vagyis Európa egyik ez évi kulturális fővárosának honlapja káros lehet a számítógépe számára. Több, mint negyvennyolc órája ezt látja a nép - holott néhány óra alatt lehet…..
Az edzések közben nem szokott zenét hallgatni, csupán szombatonként dugja be a fülhallgatót, mert akkor megy a rádiókabaré, amiről a világ minden kincséért sem mondana le. Viszont mindig magával viszi a mobiltelefonját, hogy a fontos hívásokról ne maradjon le. Előfordult…..
Nagy Árpi Fideszoci 2010.08.30 00:53:14
A Fidesz-KDNP-t támogatják az őszi önkormányzati választásokon az MSZP-ből korábban kilépett vagy kizárt tagok Pécsett. A „Nemzeti Demokraták Pécs” nevű egyesület volt szocialista tagjai az új szervezetben mérettetik meg magukat az októberi helyhatósági…..
Nagy Árpi Trianoni házfoglaló 2010.08.28 14:11:40
Egy interaktív Trianon Múzeumot hozna létre az egykori MSZMP, majd MSZP és SZDSZ székházban a szarvasi Jobbik.  Szebb múltat!  ..
Ez nem rehabilitáció, hanem az 1932-es testület döntésének a tisztelete. Akkor méltónak ítélték a díszpolgári címre Gömböst, majd önök, MSZP-sek hatalmunknál fogva 2002-ben ezt újragondolták, felülbírálták az elődök döntését. Most akkor vonjuk vissza azokat a…..
Nagy Árpi Bántják a magyart! 2010.08.27 09:41:50
„Alanyi jogon” is sok ellenséget szereztem az életben, és ezek olykor összeadódnak, mint például most – nyilatkozta egy interjúban Szőcs Géza, az Orbán-kormány Nemzeti Erőforrás Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára. Kulturális (pár)bajok…..
Nagy Árpi Süti a Jobbiknak 2010.08.25 11:47:00
Nagyon sok helyen leültetnek, süteménnyel kínálnak, gratulálnak, sőt, még könyvet is kaptam saját szerzőjétől, úgyhogy eddig összességében pozitívak a tapasztalataim - meséli kampánytapasztalatairól Gábris Jácint, a Jobbik nagykanizsai polgármester-jelöltje. Édes ember…..
Lekerült Schmitt Pál honlapjáról a Fidesz-logó, igaz, csak az után, hogy a stop.hu szóvá tette: az elvben független államfő oldalán még mindig ott virít korábbi pártja jelképe. A cikk vasárnap este jelent meg, és mire lapunk tegnap délelőtt meglátogatta a honlapot, a jelkép -…..
Nagy Árpi Logikusságok 2010.08.24 09:37:29
„Nem egy elosztáslogikában, hanem szabadságlogikában gondolkodunk" – mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes egy kalocsai kampánygyűlésen. És ez a kinyilatkoztatás ugyan mit jelenthet  ..
A Fidesz kampánydala: Új dalra táncol minden ember, És együtt zúgják, mint a tenger: Nem lesz már gond, se bú, se bánat, A nehéz súlyok egy szóra várnak.   Igennel indul a boldog jövő, Hát gyerünk, itt az idő! Sok mosoly az arcokon, Túl a kudarcokon.Hol eltévedtek…..
Kósa Lajos ígérgetés-rekordot döntögető bejelentései. Talán az ünnepi hangulat lelkesültségének köszönhetően, esetleg a közeledő helyhatósági választások okán, vagy a tűző napsütés miatt. Nem tudhatjuk. Kommentálni sem szeretnénk a debreceni polgármester augusztus…..
Nagy Árpi Alkotmánykereső 2010.08.21 11:49:00
Dr. Papp Lajos szívsebész professzor zalaegerszegi ünnepi beszédéből: Szent István Imre herceghez írt intelmeivel tulajdonképpen megírta Magyarország első alkotmányát. Gondolta a fene (I. István király)   ..
Kósa Lajos arról is beszélt, hogy az államalapító egyik politikai végakaratát – az egységes, de sokszínű nemzetről – már teljesítették az augusztus 20-án életbe lépő kettős állampolgárság törvényének megalkotásával. Hiszen ezzel állampolgársági…..
Nagy Árpi Járható irány 2010.08.18 20:50:04
„Igen sokat tettem az elmúlt években azért, hogy helyi szinten a Fidesz támogatása minél szélesebb körű, elfogadottabb legyen. Sikerként könyvelhetem el azt a tényt, hogy mérhetően egyre több támogatóink, szimpatizánsunk lett. Felismerték az emberek a járható…..
Nagy Árpi torokferi.hu 2010.08.16 07:00:00
„Kérem higgyék el nem tervezzük senki elbocsátását, abban az esetben, ha a választópolgárok bizalmából a városvezetés feladatát mi nyerjük el.” Ezt üzeni Török Ferenc, a Fidesz-KDNP kalocsai polgármesterjelöltje a város közalkalmazottainak. (A kalocsai fideszesek…..
Nagy Árpi Cser-Palkovics megmondta 2010.08.15 10:55:42
„Átélve Székesfehérvár történelmét és városunk történelmi szerepét másokkal is elfogadtatva, a múltból építkezve együttes erővel és összefogással építsük Székesfehérvár jelenét és jövőjét” – részlet Cser-Palkovics András fideszes…..
Megszabadította a spekuláns megbélyegzéstől Kósa Lajost és Szijjártó Pétert a PSZÁF: a felügyelet nem tartotta indokoltnak, hogy eljárást indítson a június eleji piaci esések kapcsán, melyeket a két fideszes politikus nyilatkozatai váltottak ki. Kéz kezet mos és a mi kutyánk…..
Az Agria Cigányzenekar képviselőit fogadta Habis László polgármester a Városházán. A találkozón a nemrég alakult együttes munkájáról, törekvéséről és fellépéseiről esett szó, majd csárdással köszöntötték a polgármestert. Kampányromák  ..
Nagy Árpi Narancsundor 2010.08.11 07:00:00
A "narancsuralmi" rendszer ellen "narancsmegtagadással" lehet védekezni - mondta Szanyi Tibor, az MSZP kampányfőnöke.   Gyümölcsöző marhaságok  ..
 Szalai Annamária lett a médiacsúcshatóság vezére a miniszterelnök bizalmából. Minden hatalmat a fideszeseknek! Egy tanítónő karrierje  ..