Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Desun

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
Nem tudom, mennyire szomorú ezt hallani tőlem, amennyiben tetszett az eddigi munkásságom nektek, akkor az, de ha meg nem, akkor ez van, én nem várom el senkitől se, hogy könnybe lábadt szemekkel búcsúztasson engem.Közel 2 hónapon keresztül, megállás nélkül, összesen 29 poszttal…..
Desun 2010.10.19 21:14:16
@HunDoomguy: azért jól csinálod ;D
Nekem kifejezetten tetszettek a postjaid :)
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
Desun 2010.10.02 08:11:44
@Millenotti: Hát igen. Csatlakoznék az előttem szólóhoz, és hozzátenném, hogy valóban: ha nem tetszik ne nézd.
Senki se gondolta volna, hogy a múlt keddi posztunk után egy saját, ideiglenes rovatot indítunk az extrém videóknak! Következzék hát az extrém videók egyik legötletesebb, és legjobb (metál)hangú embert felvonultató része! Hintőpor, benzin, borotva, erről a trióról minden az…..
Tegnap optimistán közöltem, hogy ma kikerül az új videó. Mindezt taknyosan tettem, de úgy voltam vele, hogy náthásan/betegen még lehet videót készíteni (ahogy a Chronicles of a Vampire-nál is sikerült), úgyhogy nem láttam ebben komplikációt. Ma reggelre azonban a hangom is úgy…..
Desun 2010.08.09 10:53:06