Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunavadász

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December elején már kapható Péterfy Bori és a Love Band új lemeze, a Fehér éjszakák. A hírek szerint, legutolsó stúdióalbumuk, az álmodozó-pszichedelikus 2B után, az új hanganyag sokkal zajosabb, kísérletezőbb lett. Hogy ez így van-e, azt akár itt a Lángoló Gitárokon is meg…..
..
sunavadász 2012.12.01 12:18:47
A rendszerváltáskor azt gondoltuk, hogy a szabadság vagy létezik, vagy nem. Manapság szembe kell néznünk azzal, hogy a szabadságnak fokozatai vannak, és Magyarország 2012. november 26-án, a választási regisztráció elfogadásával kevésbé szabad ország lett. A választási…..
Nyisd ki a szemed! Ki van itt veszélyben?   http://index.hu/belfold/2012/11/24/rendorseg_valotlanul_hiresztelt_a_tasz/   Update: A TASZ feljelenti a hatvani rendőröket!!!   http://index.hu/belfold/2012/11/26/a_tasz_feljelenti_a_hatvani_rendoroket/   Cigány: „Támadjuk meg a…..
sunavadász 2012.11.26 15:29:47
Timelord Egy pesti házibuli, 1869 2012.11.23 16:00:00
Az alábbi rajzsorozat egy pesti kereskedőcsalád által szervezett házibuli (házi bál) lebonyolításával járó fontosabb mozzanatokat örökíti meg. A házibuli megrendezésének célja: a család két eladó sorba kerülő lányát férjhez kell adni. A szülők a házibuli…..
sunavadász 2012.11.23 22:11:34
Puzsér Róbert főállású idegbeteg, tényleg az a munkája, hogy vöröslő ütőérrel ordibáljon, de olyan intenzitással, hogy a nagymamák már ne is arra figyeljenek, hogy mit mond, hanem, hogy gyere már be Gézu, ez mindjárt itt kap nekem szívinfarktust. Ez egy tehetségkutatóban még…..
Ilyen is van! ..
sunavadász 2012.11.13 21:41:47
Vöröshajú lányok Clelia 2012.11.05 19:00:00
..
sunavadász 2012.11.06 20:04:14
A tévében jelenleg látható legjobb paródiaműsor, az X-Faktor újabb élő adása ismát felhőtlen szórakozást ígér, ki ne hagyja senki, aki szeret röhögni más nyomorúságán. Vajon hány hangot talál el Jmmy fia Krisztián? Hányszor mondják azt a minősíthetetlen foskazán…..
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
Csak csizma és más semmi - ennyit visel Miranda Kerr az amerikai Harper’s Bazaar’s szeptemberi editoriáljában. Az ausztrál modellt Terry Richardson fotózta az őszi szezon legtrendibb lábbelijeiben. A divatanyag szerkesztője, Leslie Lessin Reed Krakoff, Tom Ford és Tod’s csizmákat…..
sunavadász 2012.08.13 08:32:33
 Libamáj, kaviár, zsenge fürjhús finom mártásokkal bolondítva. Desszert  gyanánt banánhajó csillagszóróval és színes cukorreszelékkel. Mértékletes zabálás, utána pedig mértéktelen mennyiségű pezsgő és rövid. Alulöltözött pincérlányok, félhomály,…..
sunavadász 2012.04.26 10:47:22
Igen nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor a rendszerváltás utáni Magyarország tíz legocsmányabb eseményét próbáltuk rangsorolni, hiszen a Harmadik Köztársaság teljes története nem más, mint ocsmány pillanatok feszes sorozata. Gyalázatos volt a kikiáltása, annak körülményei…..
  Persze csak átvitt értelemben. Legalábbis egyelőre. Ezt most csak így idetesszük: Budaházy György skype-on tartott sajtótájékoztatót (tartalmáról itt), és a fotó láttán még mindig csak keressük a szavakat.  „TÖKÉLETES! minden részlet. a legerősebb…..
 Történelmi csúcson a svájci frank. És bár a kormány időről időre előáll egy-egy frankhiteleseknek szóló mentőcsomaggal, az elemzők azt állítják, sehogyan sem tudnak jól járni a devizahitelesek. A frank bődületes ereje a legtöbb kísérletet kudarcra kárhoztatja.…..
  Narancsoljatok, ez itt Mihalik Enikő legújabb munkája. A Boss Orange őszi-téli kampányában pózolt és huncutkodott a magyar topmodell. Tudjuk persze, hogy a narancsra mindképpen küldtök egy-két kommentet, de ez a márka neve, nem tehetünk róla. Enikő mostanában…..
sunavadász 2011.07.11 21:23:52
Ha talán nem is mindenki, e blog olvasói biztosan tudják, hogy az új médiatörvény július 1-től már alkalmazható az internetes és nyomtatott sajtótermékekre is. A reakciókat látva, most megpróbálunk tisztába tenni néhány dolgot az új szabályozással kapcsolatban.Abban…..
A hozzászólások törlésére joga van a szolgáltató által megbízott moderátoroknak, ha jogsértőnek ítélik, akár előzetes tájékoztatás nélkül is, hiszen csak így tudja elkerülni a felhasználói tartalomért való felelősséget.  Persze elegánsabb, ha a felhasználási…..