Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vadóc9 (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi BKV-s szívatás még a klasszikus korból, amikor a diákigazolványok körül több botrányt megélt anomália volt. A Zugügyvéd szerint ha jogosan vették igénybe a kedvezményt, és ezt igazolni tudják később, a bíróság nem feltétlenül a BKV-nak adna igazat. Tisztelt…..
A Zugügyvéd még mindig meg tud lepődni a jog bugyrain, az alábbi levél is hű példája annak, mennyire meg tudja keseríteni jó néhány ember életét egy átgondolatlan jogszabály. Tisztelt Zugügyvéd! Úgy gondolom, nem én vagyok az országban az egyetlen egyedülálló anya, aki így…..
A Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal szerint törvénysértő, hogy Rogán Antal el akarta venni két V. kerületi minisztérium parkolóját, és még 23 milliárd forint büntetést is kirótt rájuk. Horváth Ágnes egészségügyi miniszter megmutatta a sajtónak a…..
Fura, de eddig nem halmozták el a Homárt jófajta társasházi backdoor-üzenetekkel, így Gábor a területi nyertes a gondnok ultimátumával. A közös költség nemfizetése tipikusan olyan stresszforrás, amit levelezőlistán anyázás hiján (pedig ha tudnák...) a következő…..
Az alábbiakban az 1989-90-es tiszabői választásokról következik egy érdekes összegzés. Noha a történet elég régi, nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy nem eléggé... Tiszabő egy kétezres falu több, mint fele cigány. Ennek oka, hogy a kuláktalanítás miatt jelentősen…..
Országunk egyik legfőbb problémája, hogy csekély a népszaporulat, nem születik elég gyermek. Különféle magyarázat született már erre a pesszimista magyarságtól a szegénységen át a lustaságig. A valóság azonban az, hogy csak kevéssel vagyunk az európai átlag alatt, ez pedig…..
A Zugügyvédnek nem is kellett nagyon erőlködnie a mai két jogi abszurdért.   Az egyik hír szerint megalapozatlanság miatt az ügyészség megóvta a városi rendőrkapitányság határozatát, melyben 14 ezer forint pénzbírságra büntette a helyi tévé riporterét, aki…..
w Igaz történet 2007.07.27 04:30:00
Elfogyott a tömlőssajt, úgyhogy lefáradtam a boltba, ahol persze került még a kosárkámba néhány apróság. Néha rámtör a háborús romantika, meg a konzervek iránti kíváncsiság, tehát páncélosételből is bevásároltam. No, még a pénztárhoz vezető soron egy jókora…..