Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mark199310

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóink! Újra jelentkezik a Szkepticista Gyülekezet - az áltudományok, városi legendák, mítoszok, hoaxok és elavult hiedelmek (pl. babonák, vallások) esküdt kihívója és szertefoszlatója. A Gyülekezet célja, hogy számtalan képzett, valódi szakember (matematikusok,…..
mark199310 2012.06.19 20:59:16
@Kurtz ezredes: Mond, te megőrültél? Ezt az elmebeteg szónoklatot most mi váltotta ki?
Úgy néz ki, a fejlesztők múlt hétvégén Star Trek maratont tartottak és most ennek hevében mindent könyörtelenül asszimilálnak. Ráadásul Johan Borg a My Opera Mail Team-ből még ki sem fejtette álláspontját, de már előre félek tőle. Elvégre a webes felület fejlesztésébe sem…..
Frissítés: A változáslistából a fejlesztők kihagyták a Levelezőt érintő változásokat. Utólag beletették, így ez a post is frissült. A mai előzetesben megérkezett az eddigi legnagyobb, - és egyben utolsó - nagyobb frissítése a HWA-nak a 12 béta kiadásáig. Ez pedig nem…..
function show_alert() { alert("Boldog Április 1-ét!"); } Frissítés: Ezen az oldalon kipróbálható, mit kellett volna csinálni a másodikkal (aki lemaradt róla, vagy nem sikerült neki). Ahogy a múlt hét hétfői fícsör-özönt felvonultató buildnél már számítani lehetett rá,…..
mark199310 2012.04.01 23:00:23
@penge™: Kár. Pedig Maycontainnuts-al akartam folytatni a vitámat.

Zsolesz14 reagál a privát leveleidre? Kérd meg őt, hogy vegye le az előremoderálást meg hogy engedjen vissza engemet.

Találtam olyan fősodorbeli cikket, melyben megírták, hogy a Bilderbergek politizálnak.

www 168ora hu/globusz/a-bilderberg-titok-78054.html

Kíváncsi lettem volna arra, hogy AlphaDecoy és Zsolesz14 e cikk után is azt mondja-e, hogy a Bilderbergnek nincs hatalma.
Hamarosan közeleg a 11.62 végleges kiadása, ezért a tesztelés fontosabb, mint a fejlesztés valaha. Változások listája: CORE-43398 [Windows] A User Agent-ből hiányzott az architektúra információ Letöltés (Opera 11.62 b1340) Windows Mac Linux/FreeBSD ..
mark199310 2012.03.22 21:41:20
A mai bejegyzésem forrása szinte egy az egyben ez a cikk lesz. Ehhez a kitűnő elemzéshez csak kevés helyen tudok és fogok bármit is hozzátenni. Ezért minden angolul tudónak javaslom, hogy olvassa el az eredeti cikket is. Miről is lesz szó? Az összeesküvés elméletekben hívőket…..
mark199310 2012.03.06 15:42:59
Egy összeesküvés-elméleteket terjesztő blog egyik bejegyzése miatt írtam pár hónapja egy cikket a rákgyógyszer összeesküvéssel kapcsolatban. Természetesen továbbra is népszerű maradt ez az elmélet. Szerencsére azonban megjelent két kiváló cikk az SBM blogon ezzel kapcsolatban, amelyekben általam nem…..
mark199310 2012.02.14 20:57:17
@maycontainnuts: Jim Garrison interjújában.

"a Mannlicher-Carcano puska, melyet állítólag használt, jelenleg a legsilányabb fegyver a piacon; hogy a fegyvertávcső meg volt lazulva, és be kellett igazítani, mielőtt a bizottsági szakértők megvizsgálták; hogy a 20 éves lőszer, amit használt, nem volt alkalmas a pontos célzásra"

Ilyen fegyverrel simán le lehet lőni egy elnököt nem?
mark199310 2012.02.15 21:22:09
@maycontainnuts: Silány minőségű fegyverrel meg meglazult távcsővel simán le lehet lőni valakit nehéz szögből nemde? Főleg ha az illető sokat hibázik a gyakorló lövészetek során. De ilyenkor elveszitek egyetlen mentőöveteket, a véletlent. Jó dolog előjönni a véletlennel minden esetben. Véletlenül sikerült a magányos, közepes céllövőnek lelőni az elnököt.

Nitrát tesztre visszatérve: mondta Garrison hogy nem a legpontosabb teszt, meg nem is a legjobb, mivel nem lehet meghatározni, hogy a pofacsonton levő nitrátnyom lőporból vagy cigiből származik, de mivel nem volt nitrát nyom a pofacsonton, ezért kijelenthetjük, hogy nem cigizett meg nem is lőtt...

Altgens képre visszatérve:

"The man in the photo is wearing a dark, heavy-textured shirt open halfway to the waist over a white undershirt. Lovelady later tells reporters that he was wearing a red-and-white-striped sport shirt that day. The identity of the man in the photo has never been clearly established. "

Először mondta, hogy nem ő van a képen, aztán meg megváltoztatta a véleményét, hogy mégis én állok ott. Érdekes...

mcadams.posc.mu.edu/oswald_doorway.htm

Más Garrison által talált bizonyíték:

".” De bárki, aki veszi a fáradságot, és elolvassa a Warren-jelentést, azt fogja találni, hogy vannak tanúk, akik a Dealey Plazan (parkosított tér, melyen az elnök konvoja áthaladt) képe¬sek voltak megállapítani a lövések forrását, és majdnem kétharmaduk azt mondta, hogy ezek a füves domb felől jöttek, amely az elnöki limuzin előtt jobbra volt, nem pedig a könyvrak¬tárból, amely az elnök mögött volt. Több hiteles tanú vallotta, hogy lövéseket hallottak a sövény mögül és láttak egy füstpászmát a levegőben.

Ezt támogató kiegészítő bizonyítékokat lehet találni a Zapruder-filmben, melyet a Life (magazin) adott ki, s amely bemutatja, hogy az elnök hátraesett a lövedék becsapódásának hatására; mivel nem helyezhetjük hatályon kívül Newton harmadik törvényét, ez azt jelenti, hogy az elnököt elölről érte a lövés. A Parkland kórház több orvosa, akik megvizsgálták az elnök nyaksebét, ugyancsak amellett volt – bár később ezt tagadták –, hogy ez egy bemeneti sebnyílás, ami bizonyosan jelzi, hogy Kennedyt elölről lőtték le."

www.john-f-kennedy.net/jfk468.gif

Elég érdekes, hogy Oswald puskája mellett találtak egy távcső nélküli puskát is a tankönyvraktár épületében.

El lehet mondani a JFK ügyről, hogy Oswald nem lőtt, ő csak nézte az elnök kivégzését, 3-an lőtték le az elnököt, 2-en 3-an összeszedték a töltényhüvelyeket, és 2-en ölték meg Tippit rendőrt. Oswaldnak annyi volt a feladata, hogy elterelje a nyomozás irányát, amit sikerrel meg is tett.

Ha valaki bizonyítékokkal alátámasztva megcáfolja a magányos gyilkos teóriát, s kiderül hogy a Warren-jelentés hazugság/szemfényvesztés volt, akkor az is kiderül, hogy valakiknek volt elég ereje, hatalma ahhoz, hogy így manipulálják a népet, az USA történelmét a HÁTTÉRBŐL. Lényegében az a manipulátor / azok a manipulátorok alkották az USA igazi kormányát, míg a látható elnök meg csak egy, az általuk rángatott báb volt.
Combat Gear Blog IBA 2010.11.21 13:52:00
Az Interceptor Body Armour gyártására, 1998-ban kaptak megrendelést, tehát ekkortájt kezdték el rendszeresíteni is, és egészen napjainkig használják őket, bár javarészt már csak az anya országban. Az IBA tervezése során szakítottak a hagyományos lövedékálló mellényekkel…..
A.N.O.M.A.L.Y. CoD vagy MoH? 2010.10.21 18:30:00
Mo$qUiToSziasztok!Az év két leginkább várt FPS játéka a Medal of Honor, és a Call of Duty: Black Ops. Rengeteg helyen olvastam, hogy nem tudnak dönteni melyiket vegyék meg. A BO (CoD7 ha úgy tetszik) megjelenésig még kell párat aludni, a MoH már néhány napja megjelent, nekem már…..
A.N.O.M.A.L.Y. Miért rossz az MW2? 2010.08.28 21:40:20
Mo$qUiTo és Denny Üdvözletünk! Igen, tudjuk, hogy egy pár hete még áradoztunk a Modern Warfare 2 multijáról..De valójában, már 10 napja nem játszottunk vele, mert rájöttünk, hogy egy kultúrálatlan összevisszaság az egész MP..Így összefoglaltuk néhány pontba, miért is untuk…..
Mo$qUiTo Delet! A mai cikkem egy kicsit kilóg az eddigiekből, ez alkalommal egy listát készítettem, a legocsmányabb fegyverekről. Szigorúan az én véleményem, ezért kommentekbe szívesen várok további szépségeket. :) Vágjunk is bele! A lista tizedik helyezttje az orosz új…..