Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quentin vagyok, Montargis-ból

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Még soha életemben nem éreztem olyan fáradtságot, mint amikor az 1-es táborból lefelé jöttünk... A magasság miatt rosszul aludtam, a terep pedig több volt, mint kellemetlen” – írja a Himalájából, Erőss Zsolt csapattársa, Kollmann András, az extrem.hu…..
Közismerten bringás celebekkel kerestették az érdekes útvonalakat, célpontokat a Tisza-tó környékén húzódó európai fő kerékpárút bringásai számára. A cél, hogy a kevés cuccal, kajával és innivalóval utazó külföldi kerekesek igényei is ki legyek elégítve, és közben…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.17 03:19:12
@derabitz:
@eml:

Na igen.
Sajnos, csak egy megoldás lenne: büntetni, de nagyon. Aztán csak megszoknák a biciklisek, hogy ők sem a törvény fölött állnak. Mert most mind úgy gondolja.

Én pl. a járdán biciklizőket utálom kurvára.
A Fem3-ra, a TV2 női csatornájára érkezik állítólag a Cougar Town, ami az ABC tavalyi újoncpalettájának egyik legjobban sikerült darabja az Emmy-díjas Modern család mellett (ez utóbbit meg az RTL zsákolta be), de olyan címmel, ami a férfiakat azon nyomban elriasztja, és a nők nagy…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.17 03:14:17
Az előbb ment a NCIS (azt hiszem; a miami helyszínelők) a teve2-n, tele volt pumával meg tacskóval.
Nem tudom, ki a fordítója (bocs, szinkrondamaturg - szeretjük a fellengzős címeket, húderöhejes), de nagyon szar a sorozat fordítása (nem csak ez a rész).

@Kobunko:
Szerintem ez a címfordítás nem olyan rossz (pláne hogy a magyar szlengjelentés totális hülyeség lenne: A tégla - mert ugye ez egy beépített emberről szól; Az ember verziót már nem is említem, annyira rossz...).
Nem mindig a szó szerinti fordítás a legjobb.

@nemsissi:
Ajjaj... Bocs, de ez a mentegetőzés elég szánalmas.

(Mondjuk vannak faszságok, mint a Tank Girl - nagy kedvencem - Tank Aranka magyarítása, mert az magyarul dagi nőt jelent, a címszereplő Lori Petty (www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.noticiasve.com/_archivos/contenido/2009/06/lori-petty-1.jpg&imgrefurl=http://www.noticiasve.com/tag/lori-petty/&h=438&w=292&sz=22&tbnid=q-tcaj-wVmWfVM:&tbnh=275&tbnw=183&prev=/images%3Fq%3Dlori%2Bpetty&zoom=1&q=lori+petty&hl=hu&usg=__hwXJbnSDPh0_n-hsIKRaMJi_flg=&sa=X&ei=JcCSTNS9IciOswbHveX3CQ&ved=0CBsQ9QEwAQ) meg kifejezetten karcsú csaj (lásd még: Keanu Reeves csaja a Holtpontban, hát nagyon nem dobnám ki az ágyból), meg olykor az eredetinél sokkal jobbak is.)
 Tegnapelőtt Flash Mobot hirdetünk a VII. kerületi önkormányzat elé, a Szimpla nyitvatartásának korlátozása miatt.   Tegnap megtartottuk a Flash Mobot, ahol ott volt a Szimpla üzletvezetője, tulajdonosa, Jávor Benedek LMP-s főpolgármester jelölt és Moldován László VII.…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.17 02:57:26
@beszóló:
Dettó.

@ártatlan nick:
Bocs, ezt én írtam. :-)
Újabb légügyi dinasztia kialakulásának lehetünk tanúi. Az index.hu cikke szerint eddig fel nem fedezett zseniális tehetség robban be üstökösként a magyar államigazgatásba.Az Orbán-kormány hivatalba lépését követő napokban nevezeték ki Petykó Zoltánt a Nemzeti…..
"A mi közös pénzünk az nagyon kevés ehhez. Én nagyon bízom benne, hogy a politika átérzi ennek a lehetőségét. Tehát üzletet ajánlunk, ha úgy tetszik, a politikának, hogy fedezze fel Magyarország természeti értékeit, ezen belül a borászatot, mert ez egy nagyon komoly,…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.14 18:16:42
@Parci:
Lehet cáfolni tételesen. Kezdd!

@BZoltan:
Nyugodtan gondold át.
1 hektár az 100 m x 100 m. 1 kg szőlőből pedig kb. 7 deci bor lesz, mire kiforr.

@lackó:
Te, a szőlő nem kukorica, hogy 30 centire ültessük egymástól a tőkéket. Meg a sorok közt is kell némi távolság a műveléshez.
Minőségi borokről beszéltünk, ott a 2 kg/tőke nagyon sok, sőt, egyes borászok szerint már az 1 kg is, 70-80 dkg-kat emlegettek a borfesztiválon is, akikkel beszéltem (persze biztos nem értenek hozzá).

Szóval kicsit számolj ennek utána.

Gondolom, szegény Zolit Vargáék is tudnák mire tanítani, mert szegény Zoli hülyeségeket ír. Vargáék meg lehet, hogy szar bort csinálnak, de a szőlőtermesztéshez biztos értenek. Legalábbis nála biztos jobban.

Az ajánlott bort (bár lehet, hogy nem azt az évjáratot) kóstoltam. A homoki bor homoki bor marad.
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.14 18:19:15
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.15 02:51:11
@BZoltan:
Én 3 m sor- és 2 m tőtávolsággal számoltam, de tényleg elba... izé, rontottam így is, kicsit fáradt voltam már, de ez más téma - szóval mindenkitől elnézést -, kerekítve 1700 körüli (34 sor * 51 tőke, feltéve, hogy a terület széleire is ültetve van) lett volna így a helyes szám, de ez még mindig nagyon messze van a 20-30 milliótól (5 alatt, ha jól saccolok), a tiédnél jóval nagyobb lékinyeréssel is, és tényleg a kiadásokat nem számolva.

Ne de ha ekkora pénzeket hoz a szőlő (az általam (félre)számolt érték 8-10-szeresét), akkor pláne nem is értem, mit panaszkodnak mindig a gazdák, szerintem jóval magasabb adókat kéne kivetni rájuk, mert akkor bőven van miből adózni.

@AG 2.0:
Elnézést. Majd megpróbálom.
Jártunk az Éden hotel castingján, és megtudtuk, hogy a magyar verzió, annak ellenére, hogy a jelentkezőktől főleg dugási hajlandóságukra vonatkozó kérdéseket tettek fel, nem trash reality lesz, de nem ám, hanem egyfajta szappanoperaszerű izé, amiben a szerelem, meg a…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.15 01:46:29
@sixx:
Csak aztán légy óvatos, nehogy seggbedugjon a Superman, miközben a Wonderwoment dugod. :-)

Hogy mire is gondoltam:

www.mattkruse.com/humor/superman.txt
Kettős Mérce Ez hihetetlen! 2010.09.13 23:44:00
Update: Holnap 16 órakor baráti, hangoskodó találkozó a jegyzői hivatal elött.1073 Budapest, Erzsébet krt. 6.Itt jelentkezhetsz a Facebookon.  A VII. kerületi önkormányzat és börtönben ülő polgármestere elkövette azt a húzást amit senki se képzelt volna.…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.14 15:18:00
"A Szimpla nem csak egyszerű kocsma, minden Budapestről szóló utazási könyv etalonja"

Lófaszt, hogy rövid és konkrét legyek.

Bár ettől bezárni még szerintem sem kéne.

@Jó Estét:
Az általad felsorolt helyek általában nem lakóövezetben vannak.
Manhattanben pedig a szórakozóhely zaja nem hallatszódhat ki az utcára. Akkor sem, ha rockkoncert van. Ha igen, akkor a hely meg sem nyithat.
A lakókat meg ne tekintsd kisebbségnek, ők állandóan ott vannak, a 23 fácsés meg csak hetente-havonta egyszer, amikor épp úgyis üvöltözni akar.
A lakóknak joguk van a pihenéshez. Ráadásul ez alapjog.
 Muddy újra, a tökéletes fesztiválajánló és a táncházas után - és még ezeknél is lehetett jobbat csinálni - itt van. A modoros magyar rocklegenda Hogy állt össze a zenekar, hogyan ismerkedtetek meg?A Feldmayer Tibi vörösmartys volt, mi meg ketten a Kovácsovics…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.14 13:14:06
@heki:
Az a baj, hogy nekik nem nagyon vannak ilyenek, a szerző nemigen tud miből meríteni.
(Élni meg nemigen élt abban a világban.)
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.14 14:16:35
@Modor Tibi:
Igen, olvastam. Ebből is gondoltam, hogy soha nem mozogtál ilyen körökben.
(A Tilos azért nem olyan régi történet, viszont soha nem lépett fel ott az általad említett zenekarok egyike sem, mert a Tilos nyitására mind megszűnt.)

@Bárzongorista:
A P. Box Tinédzserdal című száma engem is érdekelne.
Eddig csak a Dinamittól ismertem ilyen címűt.

@Styxx:
Nincs.
És nem tudom, milyen erős a szerző, de ezt a cikket egész jól írta meg.
Ezt a repülőgépet azért nevezzük „repülő szárnynak”, mert sem géptörzse, sem farokrészfelületei nincsenek. Ennek a repülőnek a tervezésekor a légellenállás csökkentésére törekedtek, ezért rendkívül jól repül, ha ügyesen állítod be az egyensúlyi helyzetet. A…..
Egészen véletlenül botlottunk bele a demonstrációba Budapesten, épp bevásárolni mentünk, amikor észrevettünk több mint száz taxit, amint tüntetően egy csoportban álltak a Cinkotai és Németpróna utca kereszteződésénél. Illetve állnak, mert a tüntetés jelenleg is…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.13 18:03:02
@kicsi Szles:
Ezt az asszonynak biztos be tudod adni, hogy nem a másik csajodnál vagy, hanem melózni.
Másnak nemigen.
(Eleve napi 8 óránál többet nem vezethet hivatásos, és felénk 1 héten még csak 7 nap van, nem 10.)
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.13 18:21:05
@Apuka01:
Na ja, taxisok egymást közt a neten, mint hiteles infó a csalásokról, mi?

Viccnek is nagyon rossz.

Másrészt nem "sajnos, ilyenis van", hanem nincs másmilyen, csak ilyen van.
Az meg más téma, hogy mondjuk taxist indexelni én még nem láttam. Pefig elég sokat járok a városban.
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.13 18:24:35
@Apuka01:
"délután 4kor kimegy, és másnap reggel 6-9 óráig dolgozik. 30 napon keresztül!"

Csak szólnék, hogy a blog cím _NEM_ I. Andersen mesemondó világbajnokság.
De ott jó eséllyel indulnátok Szles kollégáddal együtt.
Tegnap délután elkezdődött a Budavári Borfesztivál. A több mint kétszáz kiállító között könnyű elveszni, ezért idén is készítettem egy A4-es bédekkert, talán lesz olyan olvasónk, aki örömmel fogadja. A célközönség az érdeklődő, de nem diehard borrajongó (a keménymag…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.09 14:21:00
@Borkandúr:
Hát úgy, hogy sokan nincsenek kint, mivel elképesztő helypénzt (500 ezer Ft) kérnek.
Meg a kóstolójegy-bevétel 20%-át még pluszban.

Nem kis biznisz ez a szervezőknek.
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.09 15:10:23
@LuPuS:
Fölösleges, egy kiadósabb pincénél is nagyon be lehet rúgni, ha igyekszik az ember. :-)

Ha jól tudom, most már a 2 kóstolójegy sincs a belépő árában. Nem mintha bármire is elég lett volna.
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.10 14:26:05
Javaslom megkóstolni a Tokaj Classic cég 1999-es furmintját és aszútörkölyét.

(Az Oroszlános udvarban a középső sorban vannak középtájon.)

De tényleg sok jó bor van kint.

@borut:
@egri Fehér:
Egy borász mondta, akivel múlt hétvégén beszélgettem, és aki tavaly még kint volt, idén meg már nem, pont az árak miatt.
És nem kis név.
Szóval első kézből származó információ.
Hogy milyen költségei vannak egy ilyen fesztivál megszervezésének?
A bevételek mellett eltörpülőek. A cég több száz milliós nyereséggel zár már évek óta.
(Ha eltöröd a poharad, 800 Ft-ért adnak újat, és ez a pohár boltban kb. 300-ba kerül. Ez eddig ingyen cserés volt.)

@szulfit:
A Zwacknak szerintem pocsék borai vannak. Kb. Varga borászat szint, még a környékét is kerülöm.
Persze ez csak az én véleményem.
A budai várbeli fesztiválon mindig úgy érzem, az, amit annyira szeretünk, már nem is szubkultúra, hanem a mainstream része. Az ott kirajzolódó kép persze csalóka, hiszen elég jól tudjuk, miből mennyi fogy – az olcsó rosszból sokkal több, mint a drága jóból, valahol ez is…..
Tavaly és idén is úgy adódott, hogy alig több, mint egy napot töltöttem Londonban: egyik este érkeztem, másnap este eljöttem. Üzleti ügy, konferencia szerdán, szabadprogram csütörtökön, de csak 16:30-ig, mert indulni kell a reptérre. Kíváncsi voltam, mit lehet ennyi idő alatt…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.09 15:04:50
@a budai paraszt:
Ha van felesleges 25-30 ezer Ft-od, azt sokkal ésszerűbben is elköltheted Magyarországon (vagy ha nagyon külföldre akarsz menni, autóba/vonatra ülsz, és elmész Pozsonyba, Bécsbe vagy Kassára, és eltöltesz ott pár napot, és rohannod sem kell).
Viszont ha hozzáteszel még ennyit, akkor eltölthetsz pár napot is Londonban, ami miatt már tényleg érdemes odamenni. És esetleg megihatsz pár sört meg cidert a helyi kocsmákban, dumálhatsz a helyi arcokkal (már ha tudsz, elég vad tájszólásuk van, ők érteni fognak téged, de visszafelé ez már egyáltalán nem biztos), ehetsz helyi pie-okat (kb. az egyetlen ehető ételük a fisendcsipsz mellett, bár utóbbi nekem annyira nem jött be), stb., stb. (pizzát, hamburgert meg hasonlókat itthon is ehetsz, tök ugyanaz az íz, sokkal olcsóbban).

Mondjuk a saját fényképem legyen XY épületről/helyről téma sosem izgatott, pedig egy időben fotóztam.
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.09 15:07:14
@Luthor:
Miért okoz gondot néhány embernek a szövegértelmezés?
- London,
- 1 nap,
- 25ezerből
- hülyeség és buta pénzkidobás

:-)

Ha ott vagy egyéb okból, és van egy üres napod, az teljesen más, bár én valószínűleg akkor is ikább megnéznék 2-3 helyet alaposabban, mint az összeset rohanva.
A Bors már a negyedik interjút szenteli Geszti Péternek, az X-Faktor egyik zsűritagjának, aki csak a mai részben árulta el, hogy a tehetségkutatóból kétszeresen profitál. Nemcsak mentorként kaszál, hanem ő készíti az X-Faktor reklámjait is. Mint bulvárlapnak elmondta: "A…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.09 14:28:07
@Kassian:
Na ja, pláne hogy amikor már összegyűlik pár százmilliós adótartozása, felszámolja a céget, és alapít egy másikat.

Így azért nem olyan nehéz.
Ha te vagy én csinálnánk, valószínűleg már rég teljes állami ellátásban részesülnénk a sitten.
Belsőség Miért vannak dugók? 2010.09.09 08:14:03
Mindenki elmerengett már egy dugóban, hogy most valaki engem egy íróasztal mellől szívat, direkt mostanra ütemezték az összes felújítást, netán a lámpákat programozták rosszul. De tényleg: miért?! Vélemények az azonos című írásunkról...
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.09 13:42:53
@rekszem:
Már mondtam azt is, hogy tanulj meg olvasni, láthatóan az sem megy.
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.09 13:48:52
@rekszem:
Nem, nem az enyém, a tiéd.
Mondja is mindig, hogy egy mongolidióta biciklis tahó a kölyke, de nem gondoltam, hogy ennyire.

Azt mnondod anyádról, hogy elég ocsmány? Hát te tudod...

Nyilvánvaló volt, hogy nem vagy fizikus, oda mongolidióta bringásokat nem vesznek fel.
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.09 13:55:48
@rekszem:
Te meg csak simán hülye.
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.05 01:18:30
@Don Bandi:
"kissé meredek, hogy összetévesztik egy őrült hazudozóval."

Kihagytad a "másik" szót.
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.05 01:28:25
@kis_kiraly:
Szerintem fél éve Bajnai Gordon volt a miniszterelnök, 2009. április 16-tól.
Nem 1,5 évre gondoltál?
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.06 23:20:05
@klacus:
Bezzeg a kopogtatócéduládat nem adtad neki, baszod...
Én kivittem a Deákra.
És tutira rájuk szavaztam volna, ha indulhatnak.
comment:com Baszik az orosz! 2010.09.03 23:16:00
A mai nap már csak ilyen, vicces feliratokon röhögünk alvás helyett, a svédek nem tudják, ki Magyarország miniszterelnöke, az oroszok meg egy igen szerencsétlen nevű játékost neveztek a vízilabdacsapatba, egy bizonyos Baszik nevű csávót, akinek a neve cirill betűkkel leírva biztos…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.05 00:07:07
@Oráng Után:
Ja szpók oroszul, és nem, a hangsúlyos orosz a nem olyan, mint a magyar á.
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.05 00:26:44
@Mensikov:
Szerintem ez magyarul nem básznyi, hanem baszni.
5 hangból 2 eltér, az azért elég jelentős. 40%.

@kewcheg:
Csak a latinokban. Az angolban ez latin eredtű átvétel.

@Georgigi:
A colada, az kiejtve pinya.

@Csokis:
A baszik valóban keletről, de nem arról, hanem török irányból.
A kolbász viszont szláv, ahol azt jelenti: kolbász. Valószínűleg nem véletlenül.

@ilozv:
A Fővárosi Gázművek webhelye a mai napig fogaz.hu.

@ljubityel:
Nem, Sváby csinált vele egy interjút, aminek az volt a lényege, hogy tudassa a csajjal: a neve magyarul azt jelenti, fasz.
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.06 23:13:57
@Vaandor:
Miért, a Lada Szamara is elég jól kelt itthon, pedig itt is mentek a szóviccek, hogy Mivel jött a Józsi? Hát a szamarával.

@LvT:
Vidéken (kisvárosok, falvak) akkor mindenki utálta, mert ott még nem hallottam, csak Sztalin formában, pedig eléggé bejártam az országot ifjabb koromban. :-)

@orter:
Sztalinnak kellene lennie, de valami miatt (biztos ronda szóvicceket lehetett alkotni a szóval) Sztálin lett Rákosi elvtárs közbenjárására.
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
Miután az elmúlt években kiderült, hogy egy-egy kerékpárosdemonstráció tízezreket tud megmozgatni, a főpolgármesterségért versenybe szállók többsége a 2010-es kampányban megpróbált empatikus lenni a bringásokkal. A számottevő pártok már nemcsak néhány kilométer új…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.02 15:23:09
@rekszem:
Nem baj, majd anyád kifizeti.
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.02 15:24:10
@rekszem:
Csak egy autómentes belváros élhetelen lenne.

De a biciklis tahóknak a gondolkodás képessége már nem adatott meg.
Borsodban kampányolva nem lehet mellényúlni egy jóízű cigányozással. Százból százszor üzembiztosan hozza a hangoskodást, a bátrak vállon veregetését. Nem csoda. Aki Miskolcon egyszer is életében utazott a tizenhatos buszon a bányáig, a hatoson a kolóniáig, aki egyszer…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.09.02 12:59:28
ó jaj 2010.09.02. 11:48:33:
Hát nálad jobban nemigen égeti itt magát senki.

Szerencsétlen, gondolkodásképtelen hülye vagy.

Mellesleg az általad csodált Amerikában a négerek egyre nagyobb problémát jelentenek, volt kb. 15 év, amikor viszonylag rend volt, de ennek már közel 10 éve vége.

És Amerikában is vannak körülzárt táborok a beilleszkedni nem tudóknak. Rezervátumoknak nevezik őket. Én jártam ilyenben. A Jobbik által tervezett verzió ahhoz képest luxushotel.

Ha pedig annyira szereted a cigányokat, akkor költözz Olaszliszkára. Vannak eladó házak, olcsón, egész jó állapotban.
Most még, amíg a cigányok szét nem hordják.

Csak mellesleg: az adócsaló NEM okoz kárt az államnak, sőt, kifejezetten hasznot hajt, mivel nettóban még mindig befizető, azaz az ő pénzéből támogatják a szeretett cigányaidat. Csak ha mindent befizetne, éhen halna, most ugyanis a teljes elvonás a megkeresett minden 100 Ft-ból kb. 80 Ft (adók+járulékok). Hát talán érthetőm, ha az ember nem szeretné, hogy az általa megkeresett 100 Ft-ból 20 maradjon neki, 80-at meg szétosszanak a cigányok közt (értelmesebbeknek: tudom, nem mind erre megy el, csak ennek a gyengeelméjűnek írtam szemléltetésképpen).
Kárt a cigányok okoznak, akik csak kapják a pénzt az államtól be nem fizetnek semmit.

Mellesleg szó sincs arról, hogy minden cigányt elkülönítőtáborba kellene zárni. Csak az erőszakosakat.
Ott aztán gyilkolják egymást úgy, ahogy akarják. Annyival is kevesebb lesz.
„Az a lány, aki k*rvának van öltözve, ne csodálkozzon, hogy annak is kezelik” – Levélírónk egy korábbi posztunkra reagál, mélyebbre megy a felvetett kérdésben és megpróbálja megfejteni a fiatal, önigazolást kereső lányokat. Mivel neki is sok tapasztalat akad az…..
Schmitt lecsóval fogja etetni Orbán politikai magánrendezvényének vendégeit, pedig a legfőbb méltóságok – elnökök, uralkodók – nem főznek másokra. Legalább a látszatra oda lehetne figyelni! (Fotó: fakanal.freeblog.hu) Olvasóink már-már azt gondolhatnák, hogy a…..
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.08.30 21:21:23
@szekertabor:
Ha Schmitt Pál lecsót főz Orbán Viktornak egy hétvégi baráti bulin, azzal semmi gond.

Ha a köztársasági elnök főz a kormányfőnek, az bizony már gond, mert nem a kormányfő szakácsának választották meg, hanem a MK KE-ének.

Ha mindezt egy kifejezetten pártpolitikai rendezvényen teszi, az pedig már a KE tekintély óriási mértékű lejáratása.
Quentin vagyok, Montargis-ból 2010.08.31 19:45:52
@radala:
Elfelejtetted, hogy az a kedves ellenzék ELŐTTE elkezdett már gyújtogatni és autókat szétverni, csak utána küldték rá a rendőrséget.
És aki ilyet tesz, azt verjék is szarrá.

Ugyebár a Dunába lőtt zsidók nem verték szét fél Budapestet a Dunába lövésük előtt.