Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atti79

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a kérdés, hogy a "Maradj otthon" időszakban mennyire kezd spórolni az ember (lánya) már a kezdeti időkben? Vagy még nagyjából tele a kamra még nem foglalkozunk ezzel? Nekem már egy kicsit kezd ráállni az agyam, hogy mit lehet még a szokottnál is ügyesebben, változatosabban hasznosítani. Ma…..
Avagy valóban megvették Vallónia vezetőit?   Az EU és Kanada közt megkötött szabadkereskedelminek mondott megállapodásra gondolva sok embernek nem csak pár napja émelyeg a gyomra. Az elmúlt két hét politikai és mediális CETA-hullámvasútja azonban feltehetőleg még annak is heveny szédülési…..
A tegnapi felfüggesztés után jelen állás szerint a Népszabadság - legalábbis abban a formájában, ahogyan eddig ismertük - megszűnt létezni. Ezzel nem halt meg a demokrácia, nem pusztult el a sajtószabadság - de semmi olyasmi se történt, aminek akár hardcore jobboldaliként is örülni lehetne. A…..
Várható volt, bekövetkezett: Sümegen nem indult be az oktatás a John Henry Newman Felsőoktatási Képzési Központban.  Politikai belharc? Szakmán belüli ellehetetlenítés? Lehetne még további kérdések   formájában találgatni, de nem érdemes. Ugyanis az oktatásügyben tapasztalt…..
“Az elmúlt két hónap „forradalmi" törvényei és konkrét személyi döntései lényegében kiiktatták az alkotmányból a hatalommegosztás szervezeti biztosítékait, és ezzel az emberi jogok garanciáit” – írja Búcsú a jogállamtól című cikkében Halmai…..