Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geerbe

81 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év első fele egyáltalán nem mondható se szépnek, sem jónak, sem szerencsésnek... Január 16 -n otthagytam munkahelyemet, mert főnököm elvárásai vállalhatatlanok voltak, de volt ott egyéb probléma is, többek közt az is, hogy már ott tartott, figyelte a szabadidőmet, hogy azt…..
Most érett meg bennem egy újabb bejegyzés, miután alig térek magamhoz a napokban átéltektől.. Ugyanis az történt, hogy mikor legutóbb beszéltem az emberrel, aki szervezi a kiutat Edinburgh -ba, akkor abban maradtam vele, hogy e-mailben kérdezzek ha bármi kérdésem van, s ő ott…..
Azt szeretném kérni tőletek, hogy aki ide téved a blogomra, mondjuk el is olvassa, tegyük fel tetszik neki, hogy ő valamilyen formában jelezze ezt felém, mert egyébként nem tudom hányan követik az írásaimat. Ez csak a kíváncsiság része a részemről! :) Az is jó ha csak egy…..
geerbe 2 kérés felétek..... 2013.02.27 10:34:12
Azt szeretném kérni tőletek, hogy aki ide téved a blogomra, mondjuk el is olvassa, tegyük fel tetszik neki, hogy ő valamilyen formában jelezze ezt felém, mert egyébként nem tudom hányan követik az írásaimat. Ez csak a kíváncsiság része a részemről! :) Az is jó ha csak egy…..
Először is nagyon örülök az új blog stílusnak, hogy végre képeket és videókat is megoszthatok itt, mert amiket a facebook oldalamon megosztok, azt csak az ismerőseim láthatják!! Azonban előző blogomat is voltak idegenek ( számomra ), akik követték, s biztosan örültek volna…..
Nagyon rég írtam már bejegyzést ide... Pedig elég sok minden történt azóta, hogy jelentkeztem... Többek közt nem sikerült a zeneiskolát elindítanom... A munkahelyemen kiderültek dolgok, valamint olyan fokú gányolást kért a főnök tőlünk, hogy számomra az már vállalhatatlan…..
Malajziából Edinburgh -ba...... 2013.02.24 22:38:46
 Újabb őrült ötletem támadt, mégpedig egy zeneiskola létrehozása, ahol mindenféle hangszer oktatása lesz, de első körben csak dob. Majd gitár és basszus gitár, legalábbis ez a terv. Aztán majd meglátjuk. A háttér munka már elég jól áll, van weblap címe :…..
 A mindenit hogy elrepült ez a 2 hónap! Annyiszor eszembe volt pedig, hogy jelentkezek itt is, de sajnos teljesen másfelé járt az agyam. Különböző terveim vannak a jövőre tekintve. Még mindig annál a cégnél dolgozok, ahol szeptemberben kezdtem, a főnököm ugyanolyan rendes! Ezt…..
geerbe Hirtelen mihez kezdjek..... 2011.12.27 09:28:00
 A napokban néhány dolog kattog az agyamban. Hirtelen egyszerre több mindent szeretnék csinálni, s persze jól csinálni. Eldöntöttem, hogy jövőre mindenképpen kimegyek Angliába ( azaz nagyon szeretnék kijutni ) dolgozni. Ahhoz azonban szükségem van egy igen jó angol nyelv…..
geerbe Sokat gondolkodok..... 2011.12.03 14:36:00
 Újabb 1 hónap telt el az előző bejegyzésem óta....Az igazság az, hogy amióta hazajöttünk, s kicsit ha nem is teljesen, de egyenesben vagyunk, legalábbis a mai helyzetünket tekintve ahhoz képest, mi volt mielőtt kimentünk volna Malajziába van némi időm sok mindent újra…..
geerbe 2011.12.24 11:50:15
@P.Kata: NO COMMENT ! :))
 Előző blogomban a közösségekről és az odatartozásról már írtam, s most ezt kifejteném kicsit bővebben...... Rettentő szomorú vagyok, azaz elszomorít az a tény, hogy én muszlimnak vallom, azaz vallottam magam, egészen addig, míg megjártuk Malajziát egy muszlim…..
 A munkahelyem továbbra is nagyszerű, a főnököm folyamatosan rendes, egyre jobban beilleszkedek a csapatba. A lakás nagyszerű, bőven elférünk hála Istennek. Sok régi ismerősömmel találkozok mostanában, akikkel teljesen véletlenül jön össze a találka. Jó mindenkivel…..
geerbe Elindult az élet...... 2011.10.06 19:50:00
 Régen írtam már sajnos, de elég elfoglalt voltam, mivel a család életét kellett kicsit rendbe szedjem. Találtam munkát, egy fővállalkozónál, amitől először nagyon féltem, mert sokszor megégettem már magamat vállalkozóknál való munkáim során. Hála Istennek nagyon…..
geerbe Évnyitó az iskolában... 2011.09.01 19:03:00
 Sosem gondoltam volna, hogy kislányom abba az iskolába fog járni egyszer, ahová én is jártam. Tegnap feleségem beiratta a suliba ide Újpalotára. Tegnap délelőtt beíratta, délután évnyitóján voltunk, ma én siettem haza a festésből, ő pedig elment szülői értekezletre. 1.5…..
 Percről - percre alakulnak és változnak a dolgaink...Az igazság az, ha most visszamennénk, akkor biztos vagyok benne, hogy lenne olyan honvágyam, hogy belepistulnék...  A másik dolog az, hogy nem látunk és nem tudunk biztosítékot szerezni a cégtől a vízumunkkal…..
 Itthon vagyunk Magyarországon, azonban a nagy fiam kint maradt. Közösen úgy döntöttünk, hogy inkább vissza megyünk hozzá. Nagyban befolyásolt minket az itthoni árak egekbe szökkenése....Szeptember 20 -ra van repülőjegyünk....  Jövőre megint jövünk látogatóba, majd…..
Sajnos mara mar szamitogwpunk sincs, mert teljesen feladta a dolgot. 3 hete megadta magat, aztan nagy fiammal ugy dontottunk, hogy megnezzuk belul milyen egy laptop. Mutetnek indult, aztan boncolas lett a vege. Most egy netezoben ulve irom bejegyzesem. Megvan minden papirunk a vizumkerelemhez. Mar…..
geerbe 2011.07.20 16:39:39
@zseni-zsuzsi: Kedves Zsuzsi! Nagyon köszönöm jelentkezésed. Mindenképpen folytatom, azonban már itthonról....
 Hát...  A helyzet az, hogy a huza - vona vége a kiutasítás lett az országból, így 2 óra alatt össze kellett csomagolnunk, majd repülőre ülnünk. Érdekes módon a cég mindezt 1 órán belül elintézte, azonban 1 év 3 hónap nem volt elég a vízumunk elkészüléséhez. Az…..
 Közben azért történt egy s más szomorú dolog is, mint az egyik kollégám lenyúlta fél havi fizetésem. Ez úgy történt, hogy mivel nem tudtunk csak a nagy fiam vízumára bankszámlát nyitni, erre lehetőségünk csak márciusban volt. Na de hogy kicsit visszább kanyarodjak, a…..
 Végül is múlthét péntekre sikerült az éterem főnök asszonyával egyeztetnem, hog bejussunk nagy fiammal festeni. Be is jutottunk, neki is láttunk. Azzal kezdtük, hogy le kellett mosnunk az egész menyezetet, mert vastagon állt a fekete korom, ami igen olajos is volt. Miközben én…..
A hölggyel, ahová ma mennem kellett festeni, múlthéten egyeztettem időpontot személyesen, tegnapelőtt felhívott újabb egyeztetés miatt.... Ma reggel 8 órára odamentünk nagy fiammal, ott vártunk negyed 10 -ig, majd hazajöttünk, mivel nem tudtunk bejutni az étterembe, pedig…..
Hol is kezdjem....A másik magyar srácot levittem a Kuala Lumpuri reptérre, mert utaztak haza a családjával Magyarországra, mert útlevelek és egyéb papírok kellettek nekik. Úgy volt, múlt héten jönnek vissza, s ha megjöttek, intézzük a mi vízumunkat. Hát... nem jöttek. A kocsi…..
Tegnap reggel kislányommal és nagy fiammal lemotoroztunk reggel a tengerre, ami úgy nézett ki, hogy 7:15 -kor indultunk, leértünk kb. 7:50 -re, ott 1 órácskát elbóklásztunk, megnéztünk egy tengerparti mecsetet, majd egy hajókikötőt, ami egy móló volt csupán, s ott is kis…..
Hú.................................... Kislányomnak is intéződik a tanulói vízum, így már be leszünk biztosítva mi is a kisfiúval és a feleségemmel. A mienkét is intézni tudjuk hamarosan, csak néhány papírra van szükségünk, hogy elindítsuk a kérelmet. Jó esélyekkel…..