Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magitor

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szerettük nagyon az első évadot, de nem is akartuk kivájni a szemünket egy rozsdás villával a látványtól, leginkább az bosszantott nézőként, hogy ugye ilyen iskola a világba' se, ilyen tanár sose volt, az olyan problémákat meg, mint a leányanyaság, vagy a örökbefogadás,…..
Margarinon megfuttatot csirke. Rohadjon meg mindkettő B)..
Magitor 2018.09.28 09:49:00
Ha hiszitek ha nem, volt idő mikor az állatvédelem számomra olyan napi rutin volt, mint a reggeli kávé-cigi-unicum kombó. Ebben az időben, egész konkrétan a Tetovált Állatmentők Egyesület színeiben igyekeztem segíteni a bajba jutott vagy felelőtlenül tartott állatokon. Aki picit is képben van a…..
Magitor 2017.12.04 20:50:34
Tombol nyár, ilyenkor még olyanok is repülnek, aki év közben a lakóhelyük határát sem hagyják el, nemhogy a talajszintet. Rájuk is gondolva tesszük most ki ezt a régóta a sorát váró posztot. Tippek-trükkök arról, hogyan kérjünk kártérítést a légitársaságoktól, ha valami nem stimmel az utazás…..
Magitor 2017.07.28 15:26:49
@stakeholder Manyecs: Középszerű.
Tudtátok, hogy Debrecen-Józsán lakni öröm és boldogság? Lássátok hát saját szemetekkel a Sági család videóját a kúthúzó bajnokságról és Mary diszkvalifikálásáról! A videót Basahalmi Elemértől nyúltuk, köszönettel...