Regisztráció Blogot indítok
Adatok
húúúúúdekííínos

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A béta csatornára átkerült fejlesztések A megújult kezdőlap A Windows 10-es és érintőképernyős felület Az eszköztáron megjelenő bővítmények egy lenyíló listába kerülnek, ha már nem férnek el. (Elvileg már készül az a funkció, amivel ezek a gombok szabadon pakolhatók lesznek.) Ha a program…..
Az idei első új kiadásban több hasznos fejlesztést is kaptunk. A legnagyobb horderejű ezek közül a böngészőlapok némításának lehetősége. A böngésző nem csak jelzi, ha egy lap hangot ad ki, de a lapfülön lévő ikonra kattintva meg is vonhatjuk tőle ezt a jogot. A lapfülek helyi menüjében pedig az…..
húúúúúdekííínos 2016.02.10 12:42:22
Egy kicsit sokáig kellett várni az újabb stabil kiadásra, de végre megérkezett. A 23-mas verzió ugyan még nem tartogat annyi újdonságot, mint a 24-es, viszont az előző két verzióhoz képest látványos a fejlődés. Lássuk! Az első szembetűnő változás a címmező jobb szélét…..
húúúúúdekííínos 2014.07.24 07:38:13
@Nekomajin:
Ez badarság. Maximum annyit tud(tudott), hogy mi az amin változtatni kell. A hogyan-okat pedig hagyta az agytrösztöknek (meg a szabály alkotóinak, de ez már más tészta). Nincs ezzel semmi gond, hiszen nem az volt a feladata, hogy autót építsen.
A 18-as verzió olyan kevés újdonságot tartalmaz, hogy nagyon hamar végeztek a hibajavításokkal. Lássuk, hogy milyen újdonságok kerültek be a 17-es stabil kiadás óta: Mikrofon és kamera támogatás (getUserMedia és webRTC) Saját kereső készítés a keresőmezőbe jobb gombbal…..
húúúúúdekííínos 2013.11.21 08:05:40
Magyar Opera Dev, Next? Mi van? 2013.08.08 23:36:39
Az Opera a mai nappal, a 17 Dev verzió megjelenésével állt át rendesen a Chrome és a Firefox által is használt, úgynevezett gyorsított kiadási ütemezésre. Lássuk, hogy miből is áll ez a váltás! Az Opera korábban a "klasszikus" kiadási ütemezést követte. Ez azt jelentette,…..
húúúúúdekííínos 2013.08.11 21:12:57
@Nekomajin:
Így valóban működik, viszont ehhez külön ablakot nyit, nem pedig külön lapot, mint a 12.xx-es verziókban. Nekem ezek alatt nem jelentkezett be a youtube-ba ha a gmail-ban be voltam jelentkezve, sem Linux sem pedig Windows alatt.
Haavard ezúttal a norvég Dévényi Tibi bácsi szerepében tetszeleg és lehetőséget ad arra, hogy egy blogpost keretében bárki kiírja magából a 3 legnagyobb bánatát az Operával kapcsolatban vagy éppen a 3 legnagyobb kívánságát, amit szeretne az Operában látni, illetve hogy az…..
Magyar Opera 3. nap: Keresés 2009.03.11 11:38:00
Lassan, de biztosan elérkeztünk a tanfolyamunk harmadik napjához, amikor is az Opera egyik erősségével, és egyben a következő beállítási füllel fogunk foglalkozni, így ma a keresők kezeléséről, készítéséről, használatáról lesz szó. A lentebb látható párbeszédablakot az…..
Varánusz A verseny halála 2010.07.25 17:25:00
A Forma-1 ismét a legsötétebb korszakát idézte föl a mai futamon. Versenyzés és küzdelem, előzés és bravúr helyett ismét a csapatutasításé volt a döntő szó. Főszerepben természetesen a Ferrari, két versenyzőjük, és a dilettáns, aki valahogy még mindig csapatvezető…..