Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czeppelin

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem vagyok buzeráns” – jelentette ki Kocsis Máté férfias szóhasználattal Ungár Klárának a közéletbe minimum inkorrekt, személyeskedő módon bedobott megjegyzéseire. Férfiasság – ezt a címet adta G. Fodor Gábor az első emberről szóló lírai költeményének, melyben…..
„Afară, afară cu ungurii din ţară!”(Ősi román rigmus) Többszöri halogatás után megszületett az UEFA fegyelmi döntése a 2014. október 11-i Románia–Magyarország mérkőzésről: az európai szövetség mind a román, mind a magyar csapatot pénzbüntetésre, valamint részleges…..
Ritka helyzett állt elő: úgy tűnik, Budapestre érkezik egy abszolút első vonalasnak számító zenekar. A leginkább gótpunkot játszó brit The Horrors november 20-án a Dürer-kertben lép fel. A zenekar eddig két lemezt adott ki, legutóbb 2009-ben, ennek producere a Portisheadből…..
Reviczky4 Hírmondó vélemény 2010.10.06 20:34:06
-Véleménye mindenkinek van!-Nekem nincs...
Nyáron megismert, mostmár egyik kedvenc előadomtól szeretnénk bemutatni , illetve ajánlani egyik legjobb számát a Catgrooveot. De mielőtt meghallgatjátok írok róla egy keveset. Parov Stelar, azaz Marcus Füreder többéves kitartó lemezlovaglás után 2004-ben hozta létre saját…..
czeppelin 2010.10.09 13:51:40
Parov Stelar főleg Közép és Kelet Európában ismert, amúgy ajánlanék még pár hasonló előadót, akik sokkal előbb kezdték ezt a fajta nu-jazzt és electro swinget. : D Az egyik Mr. Scruff, aki onnan lehet ismerős, hogy a Media Playerben az egyik száma egy mintadal. www.youtube.com/watch?v=MS_CLIF1h-o A másik nagy öreg Waldeck Stelarhoz hasonlóan osztrák, állítólag Stelar az elején egy az egyben őt próbálta koppintani. : D www.youtube.com/watch?v=rAi2CbVQIqw&feature=related De pár ismertebb előadó is játszott ilyesmiket már régebben (pl. De Phazz vagy Yonderboi) meg van egy csomó jó, újabb előadó. Igazából az elmúlt egy-két évben kezdett ez a stílus nagyobb teret hódítani. Egyik legnagyobb kedvencem Kormac, akinek az első két EP-je tökéletes. www.youtube.com/watch?v=XjJhnHt_JwE Szóval hallgassunk sok electro swinget, mert van élet Parov Stelaron túl is. : D www.youtube.com/watch?v=RDdc4WPY_SY