Regisztráció Blogot indítok
Adatok
velominator

114 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a harmadik forduló indul a zászlós játékból, de szerencsére még mindig találni kitalálható és kellőképpen nehéz feladványokat. Régen eltűnt államok, név és zászlócserén keresztülment országok zászlói és ma is használatban lévő lobogókból válogattunk össze…..
velominator 2014.04.27 20:14:29
Velomania Tour Down Under 2012 2012.01.14 21:19:00
  GREENEDGE CYCLING TEAM 1   MEYER Cameron Australia   2   MCEWEN Robbie Australia   3   DURBRIDGE Luke Australia   4   GERRANS Simon Australia   5   GOSS Matthew Harley Australia   6   O'GRADY…..
A nap győztese: Bradley Wiggins Pro-pontszám: +4Kontra-pontszám: -1Pro-kontra: 3/5Teljesítmény: 8/10Érvek:- Ahogyan várható volt, az időfutamon jól teljesített.- Hátrányát tovább csökkentette.- Ő számított a legjobbnak, a többi esélyes közül az időfutamonEllenérvek:- Az…..
A nap győztese: Sylvain ChavanelPro-pontszám: +3Kontra-pontszám: 0Pro-kontra: 3/5Teljesítmény: 6/10Érvek:- A szakaszon jó formát mutatott és így átvette a piros trikó.- Szerencséjére Lastras nem tudott ma felmutatni semmi komolyat.- Már a 3. szakaszon is megmutatta magát és azt,…..
A mai napon rendezték meg Németországban a híres és közkedvelt egynapos klasszikust Hamburgban. Ugyan az előrehozott Vuelta miatt árnyék vetült rá csöppet, mégis voltak páran, akik ezt a versenyt nézték élőben. Tulajdonképpen a résztvevők között volt a legtöbb sprinter, aki a…..
A nap győztese: Liquigas-CannondalePro-pontszám: +5Kontra-pontszám: -2Pro-kontra: 3/5Teljesítmény: 8/10Érvek:- A Liquigas csapata nagyon jó időt ment.- Majdnem megnyerték a csapatidőfutamot.- Nibali hátránya elenyésző, ellentétben a többi esélyesétől.- A csapat jól…..
A 2011-es Vuelta is elrajtolt a mai napon, szokatlanul hamar. Egyébként azért, hozták előrébb, mert a dániai világbajnokság hamar kerül megrendezésre, 1 héttel a Vuelta vége után. Az első szakasz egy csapatidőfutam volt, hasonlóan a tavalyi versenyhez. Az esélyesek is körülbelül…..
A holnap induló csapatidőfutam indulóit lehet itt olvasni, időrendben kezdve a legelsőtől, a legutolsóig. Ha megvizsgáljuk az indulási időpontokat, akkor könnyen rá lehet jönni, hogy 4 percenként indítják a csapatokat.17:02 Skil-Shimano 17:06 Garmin-Cervélo17:10 Quick Step17:14…..
MOVISTAR TEAM111  ERVITI ImanolSpain 112  GARCIA ACOSTA José VicenteSpain 113  INTXAUSTI ELORRIAGA BenatSpain 114  KONOVALOVAS IgnatasLithuania 115  LASTRAS GARCIA PabloSpain 116  LOPEZ GARCIA…..
Hivatalos rajtlista: LIQUIGAS - CANNONDALE1  NIBALI VincenzoItaly 2  CAPECCHI ErosItaly 3  CARUSO DamianoItaly 4  DA DALTO MauroItaly 5  MARANGONI AlanItaly 6  NERZ DominiqueGermany 7  SAGAN…..
Már csak pár nap és kezdetét veheti az idei utolsó 3 hetes körverseny. A tavalyihoz hasonlóan nehezen lehetne 1-2 nevet kiemelni, akik közül a győztes kikerülhet. A spanyol körverseny rajtlistáját böngészve és az esélyeseket nézve ez a körverseny lehet a…..
Szombat délután elrajtol az idei utolsó nagy 3 hetes körversenyünk a Vuelta Espana. Lássuk, hogy milyen fontosabb szakaszai lesznek az idei versenynek, az esti ünnepélyes tüzijáték után hol várhatunk a srácoktól is valami hasonlót persze nemzeti ünnep nélkül. 1.…..
velominator 2011.08.19 10:13:58
@varivanda: Köszi Vanda, hogy olvasod a blogunkat! :)
Nagyon érdekes amit még írtál! :)
Én nem is tudtam... :)
Pedig a hazai terep előnyöket tartogat leginkább...
 Az utolsó szakasz a leghosszabb etap volt a verseny során, számszerint 201,2 km-t tettek meg a versenyzők. A szakasz előtt még kérdéses volt, hogy ki nyeri meg a versenyt. A következő összefoglalóból ez is ki fog derülni.A Team Sky rögtön előreküldte Flechát, hogyha Gilbert…..
Ez a szakasz 189,2 km hosszú volt, Genkben volt a cél és a befutó is. Arra lehetett számítani, hogy Gilbert és Boasson Hagen fog küzdeni a részhajráknál az időjóváírásokért. Mi történt a szakaszon? Ezt jegyzem le most röviden.Az első részhajrát Greipel nyerte meg Phinney és…..
A 3. szakasz 191,2 km hosszú volt, és habár nem emelkedett a befutónál, mégis inkább Gilbertnek feküdt. Ugyanis a befutó előtt még volt egy-két emelkedő. Phinney valószínűleg ma viselte utoljára a fehér trikót megszakítás nélkül. A fő esélyes Gilbert-en kívül még Boasson…..
A mai napon egy 192,1 km hosszú szakaszt kellett teljesíteniük a kerékpárosoknak. Igazából, a szakasz előtt, megnézve a profilt nem mondhattuk azt, hogy nagyon izgalmas lesz a mai etap. Egy mezőnyhajrá legtöbbször ugyanolyan. Azért az óceán közelsége miatt az erős szelek…..
A 2011-es Eneco Tour ma vette kezdetét és ami fontos, hogy a címvédő jelenléte nélkül. Tony Martin távollétében az 1-es rajtszám Brammeierhez, a csapattárshoz került. Megnyílt az út tehát a többiek előtt. A 2009-es győztes Boasson Hagen viszont vállalta a szereplést, mellette…..
Az idei Lengyel Körverseny szakaszai majdnem megegyeztek a tavaly megismert etapokkal. Így körülbelül tudtuk, azt, hogy mi várható. Ám, ennek ellenére ez a verseny mindig is sok meglepetést tartogatott számunkra. Tulajdonképpen egyfajta ugródeszkaként is lehet nevezni, mert tavaly itt…..
Ahogyan arról korábban írtunk az augusztus a nagy átalakulás hónapja a blog.hu házatáján. Azt ígértük, hogy igyekszünk benneteket minden lépésünkről tájékoztatni, hogy értsétek mi zajlik a színfalak mögött. Mai posztunkban a múlt hét óta történteket igyekszünk…..
velominator 2011.08.02 09:06:31
 Nagy kérdés volt, hogy Luis León Sánchez újra meg tudja-e nyerni a versenyt és ezzel megvédi a címét. Az 1-es rajtszámmal vághatott neki a versenynek, de most inkább nem ő volt az esélyes. Gilbert, Samuel Sánchez, Van Avermaet, és még lehetne sorolni az esélyeseket.…..
A következő versenyzők az értékelésünkben ugyan nem szerepelnek, ám mégis a teljesítményük miatt kiemelhetők a mezőnyből.A norvégok:Az idei versenyen két norvég induló volt, a világbajnok Hushovd és a norvég időfutambajnok Boasson Hagen. Eredetileg, elvileg mindketten sprinter…..
Jön, jön, jön! Ahogy azt korábban kiszivárogtattuk, hamarosan szinte teljesen megújul a Blog.hu adminfelülete. Az új rendszert új alapokra helyeztük, fő szempont volt, hogy átlátható, letisztult felületet hozzunk létre, ahol áttekinthetően, de egyben érhetitek el a legfontosabb…..
velominator 2011.07.28 20:04:58
A már megszokott módon zajlott le nálunk az értékelés, a versenyzőket 1-től 10-ig pontoztuk mindannyian, majd a végén az összesített eredményből még áltagot vontunk, hogy reálisabb legyen a teljesítményükről kialakult kép. Íme a 12 névből álló lista, amit egy hosszabb…..
1. hét:Az idei Tourt nagy várakozásokkal illették meg. A legnagyobb kérdés az volt, hogy Contador képes-e arra, amit már megcsináltak néhányan, az igazi nagy nevek közül, mint Pantani például. A levegőben lógott még az a kérdés is, hogy Evans végre megnyeri első körversenyét,…..
Velomania 1 éves a Velomania! 2011.07.25 20:41:00
Történetünk:Fontos nap a mai a Velomania szerkesztői számára, mivel éppen egy évvel ezelőtt alakult meg a blog. Ezalatt az idő alatt sok dolgot átélt ez az oldal és a fejlődése is jól megfigyelhető. Az első fontosabb verseny, amiről már "tudósítottunk" a…..