Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaz merkertrolandfilm.blog.hu

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy arról már márciusban írtam, van a Nerdnek egy játéka. Csak úgy megemlítem, hogy újra elővettem és még mindig remelül elszórakoztatott. Főleg miután sikerült végigvinnem. (Hurrá!) Érdekes módon az utolsó Boss a legegyszerűbb, igaz vele kell a legtöbbet vacakolni.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.22 00:05:37
Csupa jó hír. Először is végre kicsit felturbóztam a gépemet és annyival jobb minden! Te jó ég... Azért képzeljétel el, hogy eddig az összes videó 256 MB Rammal jött létre. Nincs többé Fraps-es szaggatás, szerkesztéses rémálom. El sem hiszem.Aztán végre szakítottam a…..
Hogy mennyire tuti játék a Football Generation, azt ezek szerint észt barátaink is felfedezték már. Készült egy klip, Prodigys zenével, ahol főleg a második fele izgalmas. Egy olyan kapusmozdulatot láthatunk, amelyet szerintem az edzett futbóll dzsenerésönösök sem láttak eddig. A…..
Rossz PC játékok sorozat WCG 2008 2008.08.31 14:19:00
Éppen most jöttem a "World Cyber Games 2008"-ról, amely jelenleg is zajlik a Millenárison. Este 8-ig van nyitva, szerintem érdemes kilátogatni. A rendezvény ingyenes, de ahhoz képest elég durván telepakolhatja magát az ember. És itt nem is az ingyenes Gamestar-okra gondolok,…..
Kaz merkertrolandfilm.blog.hu 2008.09.01 08:25:50
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Kaz merkertrolandfilm.blog.hu 2008.08.31 08:38:05
Mivel a blog sokat foglalkozik a budget-játékokkal, gondoltam ez azért megér egy bejegyzést. Ugyebár az EVM vergődéséről már írtam/beszéltem épp eleget (pl itt),de elég csak ránézni, hogy mi lett belőle. Rengeteg a kiakasztóan béna játék a választékban, de alapjában még…..
Kaz merkertrolandfilm.blog.hu 2008.08.18 00:58:55
Csináltam uj filmet érdemes belekukkantani. Különben az új 576 katalógusban erről én is olvastam és kurvára megörültem. :)
www.merkertrolandfilm.blog.hu kösz
Látom a statisztikákat majdnem 120 ember nézte meg egy nap a blgom és egy kommnet se :D KÖSZ. Szeretlek tieteket :D
Annyi mesterlövészes apropóm van még, hogy simán egy héten át tudnék Snajperről berakni képeket, videókat. Úgyhogy, elő is vettem a raktárból egy klassz videót, amelyet mortor3 küldött nekem. Stella már úgy önmagában kegyetlen undorítóra sikeredett, de amikor holtan a…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2008.07.06 13:20:00
Ha van egy dolog, amiben szerintem verem a Nerd-öt, az a rajongói videók. Láttuk már a második nyereményjátéknál is, de volt már szinkron "velem", mozifilm-ajánló stb... Kezdjük is DustFoxHun videójával, amelyben a zseniális Robot Chicken mintájára, elkészített egy…..
Kaz merkertrolandfilm.blog.hu 2008.07.06 18:38:17
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.05 11:13:00
Nem tudnám jobban kifejezni, éppen ezért egy youtube-os kommentárt idézek: Igazából nem tudom mit látok, de marhára tetszik :D (vanyliababy) A színeket elnézve nem is lehetne jobb napon kirakni, mint ma...  Készítette: cyrax76  ..
Kaz merkertrolandfilm.blog.hu 2008.07.05 19:30:43
Kaz merkertrolandfilm.blog.hu 2008.07.05 19:30:45
Kaz merkertrolandfilm.blog.hu 2008.07.05 21:02:22
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Mulder ügynököt érdekelné... Köszönet Carpenternek Új videóból pár perc már összerakva..
Ahogy tavaly, idén is egy Halloween különkiadással jelentkezik a Nerd, azonban ezután kivesz egy kis szabadságot (videó végén látható). Kár érte, de teljes mértékkel megértem. A 16 perces(!) a videó, picit hasonlít az előző (TCM) remekműre, voltak benne jó poénok, de bevallom…..
Kaz merkertrolandfilm.blog.hu 2007.11.01 05:28:10
lordsclan.mlap.hu/
Nézzéétek meg a Clan oldalunkat!!
Többen írtak az "ingyenes játék -> pénzért árusítás" helyzetről.Ez található ezeknél a játékoknál, kis betűvel a lap alján "A termék ára a program rendszerbefoglalását és a keretprogramot tartalmazza. Cégünk a hordozón szereplő programokért…..
Kaz merkertrolandfilm.blog.hu 2007.10.30 09:15:21
Kaz merkertrolandfilm.blog.hu 2007.10.30 10:48:33
JA
Aki látta a Mesterlövész IV 3/4 videómat tudja, hogy Stellát bizony megszállta az ördög, és a fejével megmagyarázhatatlan dolgok történnek. "korogyi" egy hasonló, nagyon érdekes jelenetet fedezett fel a FIFA 08-ban, érdemes a bíróra figyelni! Köszönöm a videót!..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
Na emberek, épphogy hazaérek, és picit átment káoszba az 1 szem becsempészet kommentünk körüli móka ;)Hagyjátok a francba az egészet, várjuk ki mi lesz. Én nem kértem senkit, hogy jelölje spamnek az egészet ;)Nem lesz nehéz kiderítenie hogy magyar invázió volt, elég csak…..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Ha az Interspar így folytatja, naponta fog ingyenreklámot kapni.Én pár hónapja 990 forintért vettem ezt a szart 3D akciójátékot, ezek szerint ez az INGYENES "játék", ez idő alatt 100%-os árnövekedést produkált?Én ennél olcsóbban vettem meg anno a Far Cry-t. Vajon melyik…..