Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Klein Imre

40 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország mai társadalmi, gazdasági problémáival kapcsolatosan a „kérdések válasz nélkül” helyzet jellemző. Akár tetszik, akár nem, észre kell venni, hogy részben adottságaink, részben a külső (nemzetközi trendek) hatásai, részben az elmúlt több évtizedes…..
A Kedves Vezető szerint tavaly összefogtunk, idén megújultunk, de jövőre egyenesen elrugaszkodunk az Európa válságától, mert úgy hajt bennünket a keleti szél, hogy jövőre akár még +0 is lesz a gazdasági növekedés. Azonban egy dologban időarányosan bizonyosan piszok jól…..
A minap nyilvánossá lett, immár a jövő januártól hatályos új alkotmányhoz igazított Alkotmánybíróságról (Ab) szóló törvény, ami szerint: „Mivel az új alkotmány szerint a törvénytervezetek elfogadása után már csak a kormány, az országgyűlési képviselők negyede…..
Dr. Klein Imre 2011.09.06 22:07:35
@nu pagagyí: "Ja, el ne felejtsem beadatni a palástot a tisztítóba! A múltkor láttam rajta néhány szöszt, ki kéne keféltetni."

Überköszönöm. :D
Dr. Klein Imre 2011.09.06 22:15:27
@l0lcopter: "hát figy, x millió embertől lenyúlod a zsét, azon gondolkozni kell hogy hogy adod be nekik, hogy nem volt helyes, de így jártak."

Ennél azért mókásabb volt: egy pillanatra sem tételezték fel, hogy nem vagyunk idióták. Nyugdíjvédelem volt! "Ez így volt helyes és - szerencsére - így jártunk"... Megettük? Jórészt igen...
A Wikileaksről bármilyen véleményt közzétenni kockázatos vállalkozás. Annyi érdeket megsértett már ez a szivárgó oldal, annyi tyúkszemre rálépett, de egyúttal annyi előnyt is szerzett másoknak, hogy objektív vélemény már szinte nem is létezik a tevékenységéről. A…..
Volt rá példa, hogy a harmadik országból Magyarországra behozott kukoricát átcsomagolták, és magyar vetőmagként adták el, ráadásul GMO-szennyezett volt. [...] A tárca kész arra, hogy sóval hintse be minden olyan cég helyét, amely hamisításra vetemedik – fogalmazott a…..
Dr. Klein Imre 2011.07.26 19:05:13
@Ipari-antidepresszió:

"Itthon nem erről van a vita, hanem komplett betiltottak mindent, függetlenül attól, hogy évekig vizsgálták vagy teljesen új génállományról van szó."

De ez nem baj, ez rendben is van. Csak betartható szabályrendszer mentén tegyük, mint pl. ahogy a németek vagy az osztrákok, akik ugyancsak zéró-toleránsak GM-ügyben...

Nálunk most sokkal inkább arról van szó, hogy azt cs*sznek meg, akit nem szégyellnek. Nem picit, de durván. Mert gonoszmulti!

Csakhát miután itt végeztek, erektálva körbenéznek és a következő áldozat után vetik maguk... Aki/ami lehet akárki/akármi.
w Troll a pályán 2011.04.05 06:30:00
Hogy Lázár János mikor kel fel és vonul vissza, azt inkább nem méricskélném, még az is lehet, hogy sose. Következmények nélkülibb ez az ország, mint valaha. (Pedig vonz a csábítás, hogy leírhassam: Lázárnak mennie kell!) Viszont a sztori már nemcsak az ő sorsáról szól, ez…..
Ma olvasható Matolcsy Vátesz György Olli Rehn EU biztosnak küldött válasza, azzal kapcsolatban, hogy milyen a magyar költségvetés helyzete és egyébként mit is akarnak februárban költségcsökkentés címke alatt "reformálni".Azért a levél összessége alapján azt kell…..
Dr. Klein Imre 2011.02.05 00:11:11
@aum:
A shortolás jó ötlet! Kár hogy nekem sosem szólnak mielőtt valamelyik jóképességű kiszteppel egy sajtótájékoztatóra, hogy elmondja: "heuréka! görögök vagyunk..."
Tiszta Beszéd Hová tart az MSZP? 2011.02.04 01:00:00
 A tavaszi választási vereséget a jelek szerint továbbra sem sikerült feldolgoznia a Magyar Szocialista Pártnak. A belső feszültségektől terhelt pártban sorra alakulnak a platformok és tagozatok. Ugyanakkor arra se érzékelhető, se mérhető energia nem marad, hogy valódi…..
Dr. Klein Imre 2011.02.04 14:29:10
@jános515:
Nomármost: pontosan. Akkor járunk a legjobban, ha az MSZP elsüllyed a vérbe, mert addig nincs esélye egy tiszta brigádnak felemelkednie, amíg ezek ott pöffeszkednek, mint "ellenzék"... Franckarika. Orbánék atommázlisták, hogy egy ilyen nyomorult brigád lázong ellenük a Parlamentben...
Hát ilyet még nem pipáltam! A végkielégítésekre kivetett 98 százalékos különadóról szóló adóbevallási űrlap (az úgynevezett 1053K-as nyomtatvány) 4. oldala nem más, mint "Nyilatkozat arról, hogy az önellenőrzés indoka alkotmányellenes vagy az Európai Unió kötelező…..
Dr. Klein Imre 2011.02.03 14:07:38
@gyilkos fűegér:
Szép összefoglalása az esetnek... :)
Michael Knight Szégyen 2011.02.02 14:28:00
A legfrissebb hírek szerint a 18 magánnyugdíjpénztárnál nyilvántartott egyéni számlákon az összvagyon a 2009-es 2379 milliárd forintról tavaly 3036 milliárdra emelkedett – ez összesen 25,6 százalékos vagyonnövekedést jelent. Tehát tavaly a kasszák vagyona a tagok…..
A mai napon megtudtuk, hogy a szőke szépség után a Kedves Vezető hogyan értékeli a manyupok államosítását... "Nem akarok vitázni, ez a vita eldőlt. Kár olyan benyomást kelteni, hogy ez megváltoztatható lenne, a magyar nyugdíjrendszer kétpilléres lesz."Na kérem.…..
Dr. Klein Imre 2011.02.02 20:03:04
@Miett2: Nem kell elszaladni, nem eszünk embert.

(Már én, mer' Béla meg de...)

Gondolom, a nagy igazságérzetedben azt frankónak látod, hogy pár évtizedig fizessenek a NER ellenségei, de kapni meg barackot... Már a fejükre. Ahova neked simi jár most, mert ügyesen megmondtad

Szerinted mi lett volna az eredmény, ha a maradók úgy nem kaptak volna semmit, hogy azért nem kell fizetniük semmit?
Megtörtént hát. A nyilatkozat beadási határidő lejártával elkezdett szakadozni, osztódni a magyar állampolgárok szövete.  Megjelentek a "közösségen kívüliek". Itt vannak közöttünk. Velünk utaznak a buszon, a metrón. Velünk állnak sorban a boltban. Látszólag…..
Péntek este a Kossuth téren a médiatörvény elleni tüntetésen újra meggyőződhettünk arról, hogy a magyarok nem várják a sült galambot, ha valami nem az ő szájízük szerint történik. Ha már a politikai kontrollra a Fidesz 2/3-os választási győzelmét követően csak…..
Dr. Klein Imre 2011.01.17 21:21:01
@Pjotr Verhovenszkij:
Nomármost ez így egyben jó, de mindenképp kiemelendő a hetes pojnt... :)

"7. Bárki alkalmatlan arra, hogy objektív módon ítéljen meg a mai Magyarországon politikai történéseket, aki nem érez zsigeri késztetést arra, hogy vesén rúgja Szíjjártó Pétert."

Hátköszönöm, kórképalkotásból jeles. :)
Varánusz Aláírod, Pali? 2010.12.29 08:00:00
Nagy nap ez a mai, Feleim! Vigyázó tekintetünket a Sándor Palotára vessük és figyeljük, hogy ébred a Nemzet Tolla a mai napon. Eljött a nap mikor döntenie kell: tökös legény lesz végre, vagy pöckölhető fejű vásári figura. Kiteszi az országot EU elnökségesdivel együtt…..
Időről időre megfogadom, hogy Szijjártó Péterről nem írok - van a kapitális baromságoknak egy fokozata, amely fölött valójában már szóra sem érdemes az egész. Komoly ember hülyeségről nem nyit vitát. Amiért viszont mégis szólnom kell, az a cinimzmus és demagógia. A…..
A legutóbbi Semjén vazallus Zsolt interjúból az kiderült, hogy Ő mit gondol a magyar állampolgárságról, cserébe viszont az egyébként eddig sem túl tiszta magyar nemzet fogalma még egy fokkal kuszább lett.„...ha valaki brassói szász felmenőkkel rendelkezik, de kötődik a…..
Dr. Klein Imre 2010.12.28 19:06:31
@-kraci-:
Számos határontúli barátom van, s pontosan ezt akarják, amit te mondasz. Csakhát az "anyaország" megint elkezd gusztustalankodni az ő rovásukra. Az ilyen Semjén-féle felvetésektől teli van már a hócipőm, egyszer mág megsz*pattuk magunk, amikor megszavaztattak bennünket a mocskok a kettős állampolgárságról... Most újra eljátszuk. Számalmas pöcsök vagyunk.
Dr. Klein Imre 2010.12.28 19:39:15
@-kraci-:
Miért? Én mást mondtam volna? Én nem akarom szégyellni magam csak azért, mert egy rakás anyaszomorító játszik velünk...

@poppeszku:
Nem is téged féltelek testvér. Magunkat. Ha olvasgatsz kicsit a kommentek közt, akkor láthatod, hogy mitől...
A kormány tavaszi munkaterve alapján nem lesz itt sem nyugdíjreform, sem közoktatási reform. Sőt, igazából semmilyen olyan átfogó reform nem várható, ami egyébként várható és elvárható lenne egy forradalmi kétharmadtól...Ízlelgessük egy kicsit a hírt és próbáljuk meg…..
Erősen gondolkoztam azon, hogy írjak egy pikírt posztot Orbán Viktor csütörtöki kijelentésére. A miniszterelnök ugyanis a következőket mondta a HírTV-nek: "Mi még Kínával is versenyképesek leszünk, ha végig tudjuk, ha végig tudom csinálni azt a gazdaságpolitikát, amit…..
Dr. Klein Imre 2010.12.24 21:04:11
Hát megtörténik ez is. Hogy egy százhetven-egynéhány oldalas tervezet és a megfelelő helyeken ülő nem megfelelő emberek "munkája" végre elérte azt az ingerküszöböt, amin túl a fiatalok, az egyetemi polgárok, a demokráciát gyakorolva tanulók is kiállnak a jövőjük…..
Dr. Klein Imre 2010.12.20 18:14:27
@kheyercocksucker:
Tökk*rvamindegy kik: igazuk van. Egy retek rezsimet építgetnek körülötted, neked meg a fő elfoglaltságod komcsizni... Meditálj egy pöttyet.
Ma van a napja, amikor kapunk "natty médiatörvény, kici cábáccág"! Ez van, amikor egy rezsim nem csak a gazdasági növekedést irígyli el Kínától... Szórja a konfettit minden derék fidesznyik! Itten soha többet nem lehet ám öncélúan anyázódni! Fújd a fanfárt ha…..
Az Economist szerint ugyanakkor Navracsics Tibor elismerte, hogy ez a stratégia "nagyon kockázatos". Tisztelt Miniszter Úr, ez a stratégia nem kockázatos. Ez zsákutca!  A fülkeforradalomban újjászületett az álmodozó gyermek is: Matolcsy Vátesz György, a Kedves…..
Dr. Klein Imre 2010.12.19 13:09:22
@asola:
Ne légy igazságtalan, van itt szerénység rogyásig... Lázár pl. épp most "gyakorolt önkritikát"... :)

subnormalia.blog.hu/2010/12/18/ne_vadits
Lázár Alkotmányos János legutóbbi nyilatkozata szép példája a realitásérzékét vesztett 2/3-nak.„Mindig egyetért azzal, amit a parlamentben képvisel?– A Fideszben mi ugyanabból az elvi indíttatásból hozunk döntéseket. Ha látjuk, hogy a legfontosabb probléma az…..
Hogy lehet olyan címmel megjelenni cikknek, hogy "Önkritikát gyakorolt Lázár János"? Ugye ez most vicc? Amolyan iróniaféleség? "Korántsem hibátlan minden, ami az elmúlt hat hónap kormányzásában történt, mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője,…..
Na. Azt hittem ma kormányzati illúzió nélkül maradok. De nem. Rogán Anti kinyilatkoztatta, ami kikívánkozott belőle: „A magán-nyugdíjpénztári vagyon ügyéről Rogán Antal úgy nyilatkozott: még ma is sokan azt gondolják Magyarországon, hogy ez az ő saját…..
Dr. Klein Imre 2010.12.10 09:27:03
@petrocelli111: Jó hír (az állam szempontjából), hogy apám már meghalt, egy gond kihúzva. Anyám viszont csakugyan iszonyatos pénzeket szaggat... Nagy szerencse, hogy a három fiának a nyugdíjjárulékai nagy föllel fedezik az Ő dőzsölését... Merthogy ha jól értem akkor azt javaslod, hogy a családok tartsák el önmagukat, oszt akkor mink (3 fiúk) fizessünk kevesebbet?

Én nem értek veled egyet: igenis van társadalmi felelősségünk is.

Persze az is megeshet, hogy simán összemosod a járulékot (amit csöngetek a jelenlegi nyugdíjakra) a magánnyugdíjpénztárakkal (amit igyekeztem volna magamnak/halálom esetin meg a kölkeimnek összetalicskázni)?

S az is lehet, hogy a megfejtés még egyszerűbb: aktiválták a NER-chipet az agyadban, oszt kritika nélkül süvegeled a birkapásztorokat...
Dr. Klein Imre 2010.12.11 21:00:28
@kocian:
Nem tévedtél el egy pöttyet? Nekem akartál válaszolni? Tisztítandó a képet: irónia, Testvérem... Én oszt rohadtul nem gondolom, hogy a vegyesnél jobb az állami...
Dr. Klein Imre 2010.12.14 16:45:30
@kocian:
No problem, ilyen világban élünk...