Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tengericoci

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Három lány coci után végre megérezett egy kissrác is. Imádnivaló kis jószág, hamar összebarátkozott a lánykákkal, persze most pár napig vannak csak együtt, ha felcseperedik külön lesz választva a kisasszonyoktól. Ez mind szép és jó, de időközben kiderült, hogy…..
"Lilike egészen különleges tengerimalac. Antiszociális. Nem szereti a többi malacot, csak és kizárólag egyedül érzi jól magát. Ki érti ezt? Egyébként nagyon szelíd és kedves kucu. Még sohasem harapott meg, pedig utálja a fürdést és a körömvágást. Állandóan eszik,…..
"Tapika most van nálunk egy hete. Első naptól kijön, ha szólunk neki, tegnapra megtanulta, ha berakjuk a kezünket, felszalad. A tengerimalacokhoz mindenáron be szeretne jutni. Ha csak megnyikkannak, szalad a rácshoz haverkodni" - írja Nikolci új szerzeményéről...
A kosár alján Millie malac látható, rajta pedig három babája csücsül. Gazdája röviden jellemzi: "aranyos, nyugodt,kedves, okos, szeret enni" ..
"Maszat tündéri kislány, élénk, kíváncsi, mindig eléri, amit akar. Ha felfedez, oda kell figyelni rá, mert akrobata hajlamokkal bír, ijesztő helyekről ugrik le és fel" - írja Timi Maszat nevü tengerimalacáról, aki a felvételen épp Balut, a labradort felügyeli. ..
"Ma hajnalban 4.30-kor cérnahangú ujikálásra ébredtem! Négy babája lett Indinek. Hurrá! Az utolsó sajnos halva született... a párom még az újraélesztéssel is megpróbálkozott de hiába... De a másik három virul, kettő fehér, piros szemű és egy trikolor cucu" - Írja…..
A képen egy nagyon álmos gyűrűsfarkú maki látható. Más néven katta (Lemur catta) az emlősök (Mammalia) osztályába, a főemlősök (Primates) rendjébe és a makifélék (Lemuridae) családjába tartozó faj. A fotó pécsi állatkertben készült - írja nekünk Zoo Lee...
"Sir Moke, azaz Bohojka sajnos, már nincs közöttünk. Sir Lancelot kedvenc játszótársa, a fáradhatatlan berregőgép, őrült malackám március 28-án távozott az Örök Uborkamezőkre. Nagyon sok örömöt okozott, amíg velünk volt. RIP" - kaptuk a hírt. Részvétünk. ..
"Szeretnek legelni, zöldséget enni,tápot ropogtatni, ja és szeretnek még nagyokat szaladgálni! "- írja Zolee két , a dzsungelharcot kedvelő malacáról. (A Tengericoci ajánlásával.) ..
"A piciket cumisüvegből, kecsketejjel etetem – kézhez szokottak, szelídek, igazi családtagok" - írja Erika, a képen látható, újszülött kismalacról. ..
" Ő indike malac, aki éppen terhes, úgy néz már ki, mint aki lenyelt egy egész körtét, ma este mikor simiztem a pociját, valaki édesen böködött kifelé. Folyton éhes lassan ki esz minket a vagyonunkból, tegnap is dinnyéztek az egész konyha úszott a dinnyelében,…..