Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zombie82

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony, bizony. Ahogy azt az óévi összegzésemben is írtam, elértük a bűvös számot a blog életében. Szokás mondani, hogy egy sikeres blog 2-3 évnél nem bírja tovább. Ha körülnézünk a szférában, akkor ez valahol igaz is (sajnos). Mi szerencsére a kevés kivételt képezzük.…..
Egy los angeles-i üzletember elutazik Szerbiába utánanézni anyja tragikus halálának. Ahol aztán sátáni rituálék, gonosz erők és a sors furcsa csavarjai ellen való küzdelemben találja magát. Az előzetes történet helyett inkább érzelmeket közvetít, de azt egész jól.…..
zombie82 2013.01.24 12:54:57
@Blaine: Nem a macska ment végig a billentyűzeten.A fil m cime magyarul -> 6nap(dana)66év(godina) ...
zombie82 2013.01.25 14:48:37
@Blaine: Naná,hisz pontosan ezt jelenti. :)
Horror-Mirror Fulcit se szeretem 2008.02.28 13:43:00
Romero után Lucio Fulcit szokás a másik "nagy" zombifilm rendezőnek tartani, pedig ő se egy nagy szám, szerintem. Igaz, csak két filmet láttam tőle (pontosabban, megvannak a gyűjteményeim között), de egyiket se mondanám, hogy egy "fú de jók". A járatosabbak már ki is találhatták,…..
Ha ez így folytatódik, nem sokára új listát kell írnom. Nekem pedig egy beutalót kell majd szereznem egy jó pszichiáterhez. Ezt a filmet úgy tessék elképzelni, hogy még a ReGOREgitated Sacrifice-nél is keményebb! Ez pedig nem egy naiv túlzás tőlem, nem-nem, higgyetek nekem! Aki…..